GoDaddy Investor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
6.3 MB DOSYA BOYUTU

GoDaddy'de sunulan ikinci el domainlere teklif vererek, domain yatırımcısı olabilirsiniz.

GoDaddy’nin domain yatırımcıları için geliştirdiği GoDaddy Investor uygulamasıyla en değerli alan adlarını görebilir ve satın alabilirsiniz.

Dünya’nın en büyük domain ve hosting firması olan GoDaddy tarafından Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilen GoDaddy Investor uygulaması, ikinci el alan adlarını ihale usulüyle almanızı sağlayan bir platform. Domain yatırımcılarının sıkça ziyaret ettiği bir platform haline gelen ve ikinci el alan adlarını bünyesinde barındıran platformda en değerli alan adlarını görebiliyorsunuz. Açık arttırmaya sunulan alan adlarını takip edebileceğiniz, açık arttırmadaki alan adlarını izleme listenize alabileceğiniz ve süresi dolmuş alan adlarına teklif verebileceğiniz uygulama sayesinde belki de sizi zengin edecek bir alan adına rastlayabilirsiniz.

Satın almak istediğiniz alan adına kaç kişinin teklif verdiğini, en düşük ve en yüksek teklifleri görebileceğiniz ya da ihale geçmişini takip edebileceğiniz gerçek zamanlı takip özelliği de uygulamanın özellikleri arasında yer alıyor. Eğer sizin de alan adı yatırımı yapma gibi bir planınız varsa birbirinden değerli alan adlarıyla karşılaşabileceğiniz GoDaddy Investor uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

GoDaddy Investor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

GoDaddy Investor, alan adı yatırımcısı olarak iPhone'unuzdan açık artırmaları takip edebileceğiniz bir uygulama.

GoDaddy Investor (Yatırımcı), alan adı (domain) açık artırmaları mobil cihazınız üzerinden takip etmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulama. Hangi alan adı için ne kadar teklif verilmiş, en yüksek ve en düşük teklifler, açık artırmaya katılan kişiler, süresi dolan alan adları kısacası alan adı yatırımcısı iseniz ihtiyacınız olacak tüm bilgiler tek bir ekranda karşınızda.

Açık artırma usulüyle satışa çıkarılan alan adlarını gerçek zamanlı olarak takip edebildiğiniz GoDaddy Yatırımcı uygulamasını hem iPhone hem de iPad’inizde kullanabiliyorsunuz. Mobil sürümünün de oldukça başarılı olduğu sistemde açık artırmalarda tekliflerin takibini kolaylıkla yapma, ikinci el alan adlarını kaydettirme, açık artırmalar sona ermeden bilgi alma şansına sahipsiniz.

Teklifleri onaylama aşamasında parmak izi desteği sunan GoDaddy Yatırımcı, alan adı yatırımcılarına yönelik hazırlanmış gerek özellikleriyle gerekse de kullanıcı arayüzüyle başarılı bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GoDaddy

    GoDaddy.com Mobile Domain Manager, dünyanın lider alan adı ve barındıma hizmeti veren GoDaddy'nin Android uygulamasıdır.
  • GoDaddy Yatırımcı

    GoDaddy Yatırımcı uygulaması ile değerli alan adlarınızı satışa çıkarabilir, açık artırmalara katılabilirsiniz.
  • Idle Investor

    Kendi kasabamızı inşa edecek ve yöneteceğiz.
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.