Gods of Rome

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,434 TOPLAM İNDİRME

Gods of Rome online olarak oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

Gods of Rome eğer mitolojik hikayeleri seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir dövüş oyunu.

Windows 8.1 ve üst versiyonlarını kullanan bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Gods of Rome'da tanrıların ve kahramanların görkemli çarpışmalarına tanıklık ediyoruz. Oyunumuzun hikayesi antik Yunan ve Roma mitolojilerinin bir birleşimi olarka hazırlanmış. Oyunda Zeus ve Hades gibi tanrıların yanısıra ünlü gladyatör Spartaküs gibi kahramanları seçerek onlarla maceraya atılabiliyoruz. Gods of Rome'da tanrılar ve insanlar kendilerini köleleştirmeye çalışan bir karanlık güce karşı mücadele ederlerken bir dövüşçümüzü seçiyoruz ve oyuna dahil oluyoruz. Oyundaki temel amacımız ise karşımıza çıkan rakipleri arenalarda mağlup ederek yükselmek ve amacımızı gerçekleştirmek.

Gods of Rome'un oyun yapısında rol yapma oyunlarına benzer öğeler bulunuyor. Oyunun senaryo modunu oynadıkça ve dövüşleri kazandıkça kahramanınız seviye atlayıp gelişebiliyor. Bu sayede daha güçlü rakiplerle karşılaşırken daha hazırlıklı olabiliyprsunuz. Gods of Rome'u dilerseniz online olarak oynayabilmeniz de mümkün. Oyunun online modunda diğer oyunculara karşı dövüşebilir ve heyecanlı anlar yaşayabilirsiniz.

Gods of Rome aslında bir mobil oyun olarak tasarlanmış olan bir dövüş oyunu. Bu nedenle oynanış bilgisayarlar üzerinde biraz yüzeysel kalabiliyor, oyun genel olarak kolay kontrollere sahip. Oyunun grafiklerinin gayet başarılı olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Gods of Rome

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
872 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Gods of Rome mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

Gods of Rome mobil cihazlar için geliştirdiği Modern Combat 5, Asphalt 8, Dungeon Hunter 5 ve Asphalt 8 gibi başarılı oyunlarıyla tanıdığımız Gameloft tarafından geliştirilmiş yeni bir mobil dövüş oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Gods of Rome'da antik çağlara yolculuk ediyoruz ve fantastik bir maceraya konuk oluyoruz. Oyunumuzun hikayesi tanrılar ve efsanevi kahramanlar arasındaki savaşları konu alıyor. Yunan ve Roma mitolojisinin birleştiği oyunda Zeus, Hades, Athena, Atlas, Medusa gibi tanrılarla Prometheus ve Spartaküs gibi kahramanlar kendilerini köleleştirmeye çalışan karanlık bir güce karşı savaş ve3riyorlar. Bu iş için de arenaya çıkmaları ve rakiplerini birer birer yok ederek yükselmeleri gerekiyor. Biz de kahramanımızı seçerek bu maceraya atılıyoruz.

Gods of Rome'nun göz alıcı grafikleri olduğu söylenebilir. Kahraman modellemelerinde yüksek detay seviyesi mevcut. Ayrıca mekan tasarımları, görsel efektler ve arka plandaki dinamik yapı oyundaki görsel kaliteyi tamamlıyor.

Gods of Rome'da dövüşleri kazandıkça kahramanınız seviye atlayabilmekte ve daha da güçlü hale gelebilmekte.

Can Erdil Şentürk

Gods of Rome

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
713 MB DOSYA BOYUTU

Gods of Rome mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

Gods of Rome eğer mobil cihazlarınız üzerinde kaliteli bir dövüş oyunu oynamak istiyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir dövüş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Gods of Rome, Modern Combat 5, Asphalt 8, Order & Chaos 2 ve Dungeon Hunter 5 gibi başarılı oyunları ile tanıdığımız Gameloft tarafından geliştirilmiş yeni bir oyun. Mitolojik çağlara yolculuk ettiğimiz bu oyunda antik Yunan ve Roma kahramanları ile tanrıları bir araya geliyorlar ve kendilerini köleleştirmeye çalışan karanlık bir güçle savaşıyorlar. Biz oyuna kahramanımızı seçerek başlıyoruz ve sonrasında arenaya çıkarak bütün rakiplerimizi birer birer yok ederek yükselmeye çalışıyoruz. Dövüşleri kazandıkça kahramanımızı geliştirebiliyor ve daha da kuvvetli hale getirebiliyoruz.

Gods of Rome'da bize Zeus, Hades, Athena, Medusa gibi tanrıların yanında Prometheus ve Spartaküs gibi tanrıları kontrol edebilme imkanı veriliyor. Oyunu dilerseniz tek başınızı oynayabiliyorsunuz, dilerseniz online olarak oynayarak diğer oyunculara karşı savaşabiliyorsunuz.

Gods of Rome'da göz alıcı grafikler oyuncuları bekliyor. Çevresel öğeler, mekan grafikleri, kahraman modellemeleri ve görsel efektler iOS cihazınızın limitlerini zorlayacak seviyede.

Can Erdil Şentürk

Gods of Rome

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME

Gods of Rome mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

Gods of Rome eğer hem güzel görünen hem de bolca aksiyon içeren bir mobil dövüş oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir oyun.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir dövüş oyunu olan Gods of Rome, eğer akıllı telefon veya tabletlerinizde Asphalt 8, Modern Combat 5, Dungeon Hunter 5 veya Order & Chaos 2 gibi oyunları oynadıysanız yakından tanıyacağınız başarılı oyun geliştiricisi Gameloft tarafından yayınlanan bir başka mobil oyun. Gameloft'un yeni oyununda bu sefer miyolojik bir maceraya atılıyoruz ve içerisinde tanrıların ve kahramanların yer aldığı dövüşlerde rakiplerimizi yenmeye çalışıyoruz. Yunan mitolojisi ve Roma mitolojisini birleştiren oyunda tanrıları ve insanları köleleştirmeye çalışan karanlık bir güce karşı savaşmaktayız. Oyunda bize Spartaküs ve Prometheus gibi kahramanların yanısıra Zeus, Athena, Hades, Atlas ve Medusa gibi kahramanları kontrol edebilme imkanı veriliyor.

Gods of Rome içerisinde RPG elementleri de yer alan bir dövüş oyunu. Oyunda karşılaşmaları kazandıkça kahramanlarımızı geliştirebilmemiz ve daha da güçlendirebilmemiz mümkün. Oyunu dilerseniz senaryo modunda oynayarak oyunun hikayesini takip edebilir, dilerseniz PvP modunda oynayarak diğer oyunculara karşı heyecanlı dövüşler yapabilirsiniz.

Gods of Rome mobil cihazlarda göreceğiniz en başarılı grafiklere sahip oyunlardan bir tanesi. Yüksek detaylı kahraman modellemeleri canlı ve dinamik mekan tasarımlarıyla ve göz alıcı görsel efektlerle birleşiyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gods and Nemesis: of Ghosts from Dragons

    Gods and Nemesis: of Ghosts from Dragons açık dünya yapısına sahip bir rol yapma oyunudur
  • The Gecko Gods

    Küçük bir gekoyu canlandırdığımız The Gecko Gods'da, gizemli adadaki bulmacaları çözün ve arkadaşlarınızı kurtarın.
  • Gods & Monsters

    Gods & Monsters (PC İndir): Assassin's Creed Odyssey'in yaratıcılarından masalsı bir macera
  • Total War: ROME REMASTERED

    Total War: ROME REMASTERED, ödüllü strateji oyununun 4K grafikler ve oynanış ile yenilenmiş sürümü.
  • Rome Total War Türkçe Yama

    Rome Total War Türkçe yaması..
  • Imperator: Rome

    Imperator: Rome, Paradox'un strateji oyunudur.
  • Total War: ROME 2

    Total War: ROME 2 türünün en iyi örneklerinden biri olan bir strateji oyunudur
  • March to Rome

    March to Rome, internet üzerinden oynayabileceğiniz tarayıcı tabanlı bir strateji oyunudur.