Go!Go!Go!:Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
983 TOPLAM İNDİRME

Go!Go!Go!:Racer sonsuz koşu türünde bir yarış oyunudur

Go!Go!Go!:Racer hız limitlerini zorlamanıza imkan tanıyan bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Go!Go!Go!:Racer'da herşey kahramanımızın arabasına bir serserinin hasar vermesiyle başlıyor. Aracı kullanılamaz hale gelen kahramanımız bu olaydan sonra serseriden intikam almak için and içiyor. Herşeye sıfırdan başlayan kahramanımız asfalt yollara düşüyor, sürüş yeteneklerini geliştirmek için en yüksek hızda kaza yapmadan ilerlemeye çalışıyor. 

Go!Go!Go!:Racer'da temel amacımız benzinimiz bitmekden en uzun mesafe yol almak ve en yüksek puanı toplamak. Trafikte yol aldığımız bu yarış oyununda yoldaki arabalara çarptığımızda hızımız kesiliyor. Bu da sınırlı benzinimizle daha az yol almamız anlamına geliyor. Oyunda bir yandan yarışıp bir yandan yol üstündeki altınları toplayabilmekteyiz. Ayrıca çeşitli bonuslar bize mıknatıs veya süper hızlı yol alma özelliği gibi avantajlar kazandırabiliyor.

Go!Go!Go!:Racer kolay dokunmatik kontrollere sahip. Oyunda tek yapmanız gereken aracınızı sağa veya sola yönlendirmek. Bunun yanında zıplama tuşunu kullanarak araçların üzerinden zıplayabiliyoruz. Oyunun cell-shade türündeki çizgi roman havasına sahip grafikleri ve aksiyon dolu oynanışı hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

Go!Go!Go!:Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
276 TOPLAM İNDİRME

Go!Go!Go!:Racer sonsuz koşu türünde bir yarış oyunudur

Go!Go!Go!:Racer çizgi roman tadında grafiklere sahip olan bir mobil araba yarışı oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Go!Go!Go!:Racer'da parçalanan aracının intikamını almaya çalışan bir sürücüyü yönetiyoruz. Kahramanımızın arabası bir serseri tarafından parçalandıktan sonra kahramanımız bu serserinin peşine düşüyor. Fakat ilk önce yeteneklerini geliştirmesi gerekiyor. Bu iş için trafiğe çıkıyoruz ve trafikteki araçlara çarpmadan en yüksek hızda yol almaya çalışıyoruz.

Go!Go!Go!:Racer'da temel amacımız aracımızın benzini tükenmeden en uzun mesafe yol almak ve en yüksek puanı toplamak. Trafikte ilerlerken diğer araçlara çarpmamaız gerekiyor; çünkü bu araçlara çarptığımızda hızımız düşüyor ve bu nedenle sınırlı benzinimizle daha az yol alabiliyoruz. Yol üzerindeki altınları toplayarak kazandığımız puanı artırabiliyoruz.

Go!Go!Go!:Racer'da aracımız sağa ve sola yönlendirebildiğimiz gibi zıplamasını sağlayarak araçların üzerinden yol almasını sağlamamız da mümkün. Oyunda bölümleri geçtikçe aracımızı geliştirebiliyor veya yeni araçlar satın alabiliyoruz. Cell-shade tarzında bir grafik yapısına sahip olan oyun görsel olarak tatmin edici bir kalite sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds Go APK

    Angry Birds Go APK Android oyununda kızgın kuşlarla go kart yarışı sizleri bekliyor.
  • Thomas & Friends: Go Go Thomas

    Thomas & Friends: Go Go Thomas çocukların ilgisini çekebilecek türden bir yarış oyunu.
  • Oggy Go

    Oggy Go oyununda sevimli karakterler ile çılgınca yarışlar yapın!
  • Go Kart Drift Racing

    Go Kart Drift Racing mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Go Karts!

    En heyecan verici go kart yarışında birinci olun.
  • Project CARS GO

    Project CARS GO, grafikleriyle etkileyen araba yarışı oyununun mobil versiyonu. Project CARS Mobile, Google Play'den Android telefonlara indirilebilir!
  • Pokemon GO

    Pokemon GO APK, Pokemon karakterlerini bularak ilerlediğiniz artırılmış gerçeklik oyunu.
  • Nitro Racing GO

    Dubai'de trafiğe açık düzenlenen yarışlara katılıyoruz.