Göğüs Egzersizi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
217 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Temel egzersiz hareketlerini doğru bir şekilde yapmanız için sizi yönlendiren Göğüs Egzersizi uygulaması ile günlük spor egzersizlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Spor salonlarında para harcamadan, kendi kendinize doğru bir şekilde egzersiz yapma imkanı sunan Göğüs Egzersizi uygulaması, eminim beklentilerinizi karşılayacaktır.

Spor egzersizleri yaparken amaç, hareketleri doğru bir şekilde yaparak vücudun ilgili bölümlerini geliştirmek şeklindedir. Spor salonlarında da eğitmenler aracılığıyla bu egzersizleri yapabiliyorsunuz ancak, bunun üzerine bir de para ödemeniz gerekiyor. Profesyonel spor eğitmenleri tarafından hazırlanan Göğüs Egzersizi uygulaması, anlatılanlara uyduğunuz taktirde vücudunuzun şekle girmesini sağlıyor.

Temel hareketlerden başlayıp, bu hareketlerin nasıl yapıldığına kadar anlatan egzersiz ekranını takip ederek evinizin rahatlığında alışılagelmiş egzersiz yöntemlerinin monotonluğundan kurtularak sporunuzu yapabiliyorsunuz.

Kendinize bir antrenman takvimi oluşturup, bu takvime göre hareket etmenizi sağlayan uygulamada, egzersizlerin yanında antrenman çalışmaları da bulunuyor. Seçtiğiniz egzersizin nasıl yapıldığını öğrendikten sonra, size verilen süre boyunca bu hareketleri yaparak doğru bir şekilde antrenmanınızı tamamlayabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Göğüs Egzersizi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
44.5 MB DOSYA BOYUTU

Standart spor egzersizlerinin monotonluğundan sıkıldıysanız, evinizin rahatlığında spor yapmanıza imkan sağlayan Göğüs Egzersizi uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

Göğüs Egzersizi uygulamasıyla, spor salonlarına para harcamadan evinizde kendi kendinize spor egzersizleri yapabilirsiniz.

Kaslı bir vücuda sahip olmak için gereken egzersizleri doğru bir şekilde yapmak, ileride yaşanacak sıkıntıların önüne geçmek adına çok önemli bir yere sahip. Spor salonlarındaki eğitmenler de bu hareketleri bilinçli olarak yaptırarak, sağlıklı bir şekilde spor yapmamızı sağlıyor. Ancak bu egzersizleri para harcamadan, kendi başınıza yapmak istiyorsanız Göğüs Egzersizi uygulaması tam size göre diyebilirim. Egzersizlerin yapılış şekillerini doğru bir şekilde göstererek, size uygun bir program belirleyen uygulamada videolu egzersizlerle işiniz daha kolay hale geliyor.

Antrenman takvimi oluşturarak, sesli uyarıyla spor vaktinin geldiğini anımsatan uygulama evinizin konforunda, standart spor egzersizlerinin monotonluğundan kurtularak vücudunuzu geliştirmenizde yardımcı oluyor.

Uygulamanın özellikleri ise şu şekilde:

  • 7 egzersiz (kolay, orta ve zor seviye),
  • HD video egzersizleri,
  • Takvim uyarıları,
  • 13 farklı dil desteği,
  • Çevrimdışı kullanım,
  • 6 sanal eğitmen,
  • iPod ya da Spotify bağlantısı.
Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chest Workout

    Chest Workout sayesinde daha sağlıklı ve hacimli görünen göğüs kaslarına sahip olabiliyoruz.
  • Toto Totems

    Toto Totems, eğlenirken zihin egzersizi yapmak isteyen oyunseverlerin denemesi gereken bir yapım.
  • Runtastic Leg Trainer

    Türkçe dil desteği ile bacak egzersizi yapmak isteyenler için ücretsiz bir spor uygulaması.
  • Sinaptik

    Sinaptik, beyin egzersizi yapabileceğiniz en iyi oyunlar arasında ve ücretsiz.
  • Brain Wars

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz beyin egzersizi oyunudur.
  • Left vs Right: Brain Training

    Left vs Right: Brain Training ile beyninizi sınırlarına kadar zorlayabiliyor ve beyin egzersizi yapabiliyorsunuz.
  • Math Drill

    Math Drill, düzenli olarak matematik egzersizi yaparak mental matematiğinizi geliştirmenizi sağlayan yararlı ve eğitici bir Android matematik oyunu.
  • 2 Numbers

    2 Numbers, beyin egzersizi yapmak için oynayabileceğiniz ve aynı zamanda eğlenebileceğiniz ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.