Golden Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
435 TOPLAM İNDİRME

Golden Manager, futbol severlerin Android cihazları üzerinde keyifli ve eğlenceli şekilde oynayabileceği ücretsiz bir futbol menajerlik oyunu.

Golden Manager, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kendi futbol takım ve kulübünüzü kurarak yöneteceğiniz keyifli bir menajerlik oyunu. Takımınızın teknik direktörü olacağınız oyunda, transferleri de size yapıyorsunuz. Başarılı olmanın yada olamanın tamamen sizin elinizde olduğu oyunda, online olarak dünya üzerindeki diğer oyuncular ile karşılaşıyorsunuz. Böylelikle heyecanı daha da artan Golden Manager'da kendinizi gerçek bir teknik direktör gibi hissedebiliyorsunuz.

Takımın antreman programını, maçlarda oynayacakları taktikleri, maçlardaki bilet fiyatlarını, tranfer edilecek oyuncuları ve daha pek çok detayı siz belirliyorsunuz. Aslında takımın sadece manejeri değil, aynı zamanda başkanı gibisiniz.

Ücretsiz olarak sunulması nedeniyle kısa sürede popüler lmayı başaran Golden Manager'da transfer edeceğiniz futbolcular gerçek isimleri ve takımları ile kullanılıyor. Takımınızın içerisinde bulunduğu lig dışında Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve geliştiricinin kendi oluşturmuş olduğu Kerad Turnuvası'na da katılabiliyorsunuz.

Birden fazla platform desteği sunan Golden Manager'da diğer platformlardaki oyuncular ile oynayabilmenizi sağlayan çapraz platform desteği bulunuyor.

Takımınızda işlerin yolunda gitmesi için popüler firmaların size sunacağı ssponsorluk anlaşmalarını da imzalamanız gerekiyor. Parasını ödeyemediğiniz yada kadroda yer vermediğiniz oyuncuların ise moralleri düşüyor. Bu futbolcuların morallerini düzeltmek de yine sizin göreviniz.

Futbol ile ilgili her detayın bulunduğu ve gerçek anlamda bir menajer gibi hissetmenizi sağlayan Golden Manager futbol menajerlik oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Golden Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME

Golden Manager, kendi futbol takımınızı kurup lig ve kupaları kazanmaya çalışacağınız online bir iOS menajerlik oyunu.

Golden Manager, Dünya üzerindeki tüm diğer online oyuncular ile birlikte birlikte yarışacağınız ücretsiz ve eğlenceli bir futbol menajerlik oyunu. CM ve FM'den bildiğimiz hatta bağımlılık yapan menajerlik oyunları artık mobil cihazlarımıza kadar geldi ve hatta o kadar gelişmiş durumdalar ki, bilgisayar versiyonlarını aratmıyorlar.

Oldukça kaliteli grafik ve tasarımı yanında akıcı oyun yapısı ve oynanışı ile keyifli vakit geçirmenizi sağlayan yeni menajerlik oyunlarından bir tanesi olan Golden Manager'deki amacınız, futbol takımınızı kurarak diğer oyuncular arasından sıyrılıp başarı elde etmek. Başarı elde etmek için ise takımınızı iyi yönetmeniz ve lig ile birlikte büyük kupalar kazanmanız gerekiyor.

Her gün canlı maçlar oynayıp oldukça heyecanlı dakikalar geçirmenizi sağlayan oyunda, yen itransferler, antreman programları, takım taktik ve stratejileri, maçların bilet fiyatları gibi tüm detayları siz belirliyorsunuz. Kısacası bir futbol takımına hem analık hem babalık yapıyor olacaksınız. Bir oyuncunuz mutsuz olduğunda onu mutlu etmek sizin göreviniz. Tabi futbolcular sevgiden şefkatten anlamaz, ya daha fazla para yada kadroda garanti yer verdiğinizde mutlu oluyorlar.

Çarpraz platform desteği sunan oyun lisanslı gerçek futbolcular ile oynanıyor. Yani Messi, Cristiano Ronalda, Neymar, Gareth Bale, Suarez, James Rodriguez, Demba Ba, Burak Yılmaz, Dirk Kuyt vb. pek çok popüler futbolcuyu bütçeniz yeterse takımınıza alabiliyorsunuz.

Her maç öncesinde özel taktik ve stratejiler geliştirerek takımınızı antremana çıkarmanız, maçlardaki galibiyet oranlarınızı arttıran en önemli etkenlerden bir tanesi. Oyunda kendi takımınızın ligi dışında Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Kerad Turnuvası ve GM Kupası gibi kupalar da mevcut. Kazanacağınız her maç ve kupa size oyun içi başarı ile dönüyor. Bu nedenle kazanabildiğiniz kadar kazanmaya çalışın.

Dünyanın en popüler teknik direktörlerinden daha iyi bir yönetim sağlarım ve takımımı fırtına gibi uçururum diyorsanız, Golden Manager'ı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Golden Boot

    Eğlenceli vakit geçireceğiz.
  • Golden Tee Golf

    9 farklı modda golf deneyimi yaşayacağız.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Soccer Manager 2024 APK

    Tam anlamıyla bir futbol menajerlik oyunu olan Soccer Manager 2024 APK'da, yönettiğiniz takımın tüm yükünü sırtlamanız gerekiyor.
  • Astonishing Basketball Manager APK

    Astonishing Basketball Manager APK, kendi takımınızı kurup kıyasıya taktiksel mücadelelere atıldığınız bir basketbol menajerlik oyunudur.
  • Soccer Manager 2022 APK

    Soccer Manager 2022 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türkçe futbol menajerlik oyunu.
  • Football Manager 2024 Mobile APK

    Birçok özelliğiyle karşımıza çıkan Football Manager 2024 Mobile APK, sadece Netflix üyelerine özel bir şekilde piyasaya sürülüyor.