Golden Rose Sanal Makyaj

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,616 TOPLAM İNDİRME

Golden Rose Sanal Makyaj uygulaması ile Android cihazlarınızı kullanarak kolayca kendi fotoğraflarınıza makyaj yapabilirsiniz.

Golden Rose Sanal Makyaj uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kolayca kullanabileceğiniz ve fotoğraflarınızda çok daha güzel görünmeyi sağlayabileceğiniz ücretsiz bir makyaj yapma uygulaması olarak karşımıza çıktı. Her ne kadar pek çok fotoğraf çekme uygulaması ufak rötuşlara imkan tanısa da, detaylı bir makyaj operasyonu gerçekleştirmek isteyenler Golden Rose Sanal Makyaj'dan faydalanmayı tercih edebilirler.

Uygulamanın arayüzü çok kolay kullanabileceğiniz şekilde hazırlanmış ve böylece fotoğrafınızı çektikten sonra çeşitli makyaj araçlarını kullanırken bir zorluk yaşamanız mümkün değil. Göz kalemlerinden tutun da fondötenlere, rujlara ve diğer makyaj araçlarına kadar her şey uygulamada mevcut ve bu sayede kendinizi en güzel göründüğünüz hale mobil cihazlarınızdan getirebilirsiniz.

Hem direkt olarak fotoğraf çekmenize imkan tanıyan, hem de telefonunuzun galerisinde bulunan ya da Facebook albümlerinizde yer alan fotoğrafları kullanmanıza olanak veren uygulama, böylece makyajlanacak fotoğrafları hemen elde etmenizi sağlıyor.

Uygulamayı kullanırken makyajınızın renklerini, tonlarını ve ne derecede uygulanacağını kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Makyaj işlemleriniz tamamlandıktan sonra fotoğraflarınızı Facebook ve Twitter hesaplarınız üzerinden de arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Eğer fotoğraflarınızda her zaman en güzel halinizle görünmek ve ilgi çekmek istiyorsanız kesinlikle denemeden geçmemeniz gerekenler arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

Golden Rose Sanal Makyaj

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
313 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Golden Rose Sanal Makyaj uygulaması ile fotoğraflarınıza hemen makyaj uygulamaları yapabilirsiniz.

Golden Rose Sanal Makyaj uygulaması, adından da anlayabileceğiniz gibi iPhone ve iPad cihazlar için hazırlanmış ücretsiz bir makyaj yapma uygulaması olarak yayınlanmış ve daha güzel görünmek istediğiniz fotoğraflarınız üzerinde çeşitli kozmetik işlemlerini gerçekleştirebilmenizi sağlıyor. Bu sayede arkadaşlarınızla paylaşacağınız fotoğraflarınızda her zaman en güzel görünümünüzü koruyabilir ve kendinize güveninizi arttırabilirsiniz.

Uygulama ücretsiz olarak sunuluyor ve açar açmaz hemen kavrayabileceğiniz basit bir arayüze sahip. Bu sayede fotoğrafınızı çektiğinizde ya da galerinizden yahut Facebook hesabınızdan bir fotoğraf açtığınızda hemen işlemlere başlayabiliyorsunuz.

Sanal Makyaj uygulamasında, direkt olarak yüz, göz ve dudak bölgelerinize makyaj yapmaya başlayabilir ve istediğiniz renkleri kullanabilirsiniz. Kullanılan renklerin tonları ve ne kadar yoğun uygulanacakları da yine sizin kararınıza kalmış diyebilirim.

Makyaj işlemleri tamamlandıktan sonra fotoğraflarınızı cihazınızın galerisine kaydedebiliyor veya sosyal ağ hesaplarınız üzerinden hemen kaydedebiliyorsunuz. Makyajlarınızı yaparken kullanabileceğiniz ve gerçek hayattan alınmış makyaj malzemeleri ile yabancılık çekmeyeceğinizi garanti edebilirim.

Eğer diğer makyaj uygulamalarından sıkıldıysanız yeni bir şeyler deneme imkanına sahip olabileceğiniz Golden Rose Sanal Makyaj uygulamasını denemekten çekinmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Makeup Genius

    Makeup Genius uygulamasını kullanarak Android cihazınızda kendinize sanal makyaj uygulamaları yapabilirsiniz.
  • Golden Hour

    Golden Hour uygulamasıyla bulunduğunuz konumdaki gündoğumu ve günbatımı saatlerini Android cihazlarınızdan öğrenebilirsiniz.
  • Facetune2 APK

    Facetune2 APK, selfie fotoğraflarınızı rötuşlamanıza yardımcı olan ve kişisel makyaj stüdyosu görevi gören fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • MAKEAPP

    Dilediğiniz yüze anında makyaj uygulayın ya da makyajı silin.
  • Makeup

    Android cihazlarınızı kullanarak kolayca kendi fotoğraflarınıza makyaj yapabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Beauty Makeup

    Beauty Makeup uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda kolayca fotoğraflarınıza makyaj yapabilirsiniz!
  • Photo Face Makeup

    Photo Face Makeup, kendinizin ya da arkadaşlarınızın yüz fotoğrafları üzerinde makyaj yapabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Photo Wonder

    Android için hazırlanan Photo Wonder ile kolayca fotoğraflarınıza makyaj yapabilir ve kusurları giderebilirsiniz.