Golf Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Golf Island, Flick Golf'un geliştiricilerinin Android platformuna çıkardığı yeni golf oyunu.

Golf Island, Android cihazlarda en çok oynanan golf oyunlarından Flick Golf’un geliştiricileri tarafından ücretsiz olarak indirilmeye açılan, gerçekçilikten uzak diğer deyişle eğlenmek için oynanabilecek bir golf oyunu.

Renkli görselleri ve basit oynanışıyla her yaştan oyuncuya hitap eden golf oyununda tek başımıza serbest stil oynayabildiğimiz gibi görevlere de katılabiliyoruz ancak oyunun başlangıcında görevler açık değil; oynayarak kazandığımız değerli taşlarla açmamız gerekiyor. Oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere fantastik dünyalarda oynuyoruz. Dans eden ağaçlar, UFO tehlikesi, balık yakalayan penguenler dahil şaşırtıcı pek çok manzarayla karşılaşıyoruz.

Papağanın golf topunu yerleştirmesiyle atışlarımıza başlıyoruz. Diğer golf oyunlarından farklı olarak hava koşullarını hesaplamamız gerekmiyor ve atıştan sonra topun yönünü dilediğimizce değiştirebiliyoruz.

Erkan Calp

Golf Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Golf Island, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz golf oyunu.

Golf Island, iPhone ve iPad’inizde golf oyunu oynamak istiyor ancak ince hesaplarla uğraştırmayan eğlencesine açıp oynayabileceğiniz tarzda bir yapım arıyorsanız tavsiye edebileceğim fantastik bir golf oyunu.

Mobilde en çok oynanan golf oyunlarından Flick Golf’un geliştiricilerinin imzasını taşımasıyla öne çıkan Golf Island’da serbest stil oynama ve görev yapma olmak üzere iki seçeneğiniz bulunuyor. Başlangıçta atışınızı nasıl yapacağınız, atışınızı yaparken dikkat etmeniz gereken noktaları ve zorlu atışlarda yardımcı olarak kullanabileceğiniz güçlendiriciler gösteriliyor. Eğitim bölümünü dilerseniz es geçip direkt hızlı oyuna atlayabiliyorsunuz. Görevler hızlı oyun modunda zaman geçirdikçe açılmaya başlıyor.

İlginç yerlerde golf oynamanın keyfini sürdüğünüz oyunda atışınızı yaparken herhangi bir hesaplama yapmanız gerekmiyor. Kaydırma hareketiyle oldukça uzakta olan deliğe doğru yönünüzü belirliyor ve yine yukarı kaydırarak atışınızı yapıyorsunuz. Top havadayken de kaydırarak yönünü değiştirme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Golf King - World Tour

    Golf King - World Tour İndir (Android): Mobildeki en iyi golf oyunu
  • Mini Golf MatchUp

    Mini Golf MatchUp arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • Golf Challenge

    Golf Challenge - World Tour: Heyecanlı golf düelloları
  • Pixel Golf 3D

    Pixel Golf 3D, Android cihazınız üzerinden golf oynayabileceğiniz oldukça başarılı bir spor oyunudur.
  • Let's Golf! 3

    Android Let's Golf! 3 oyunuyla doğayla iç içe golf deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Top Golf

    Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir golf oyunu
  • Stickman Cross Golf Battle

    Çöp adamlar golf sahasına indi.
  • Golf Battle

    Dünyanın dört bir yanından oyuncularla golf oynayın.