Google AdSense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,131 TOPLAM İNDİRME
2.3 MB DOSYA BOYUTU

Google AdSense, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz resmi Google Adsense uygulamasıdır.

Android cihazlar için Google tarafından geliştirilen resmi Google AdSense uygulaması sayesinde Adsense hesabınıza kolayca giriş yaparak önemli verilerinize hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Ayrıca uygulama sayesinde Adsense hesabınız üzerinde kullanmakta olduğunuz tüm raporlama özelliklerine cep telefonunuz aracılığıyla nerede olursanız olun kolayca ulaşabilirsiniz.

Önemli kazanç bilgilerine, reklam birimlerine, site rapolarına, ödeme uyarılarına, url kanallarına ve çok daha fazlasına ulaşabileceğiniz Google AdSense uygulaması ile birlikte Adsense hesabınızı istediğiniz her an kolayca kontrol edebileceksiniz.

Özellikle web geliştiricilerinin siteleri üzerinde yayınladıkları tıklama ve gösterim bazlı Google reklamları aracılığıyla elde ettikleri gelirleri takip etmek için kullandıkları Adsense hesaplarını, bundan böyle Android cihazları üzerinden takip edebilecek olmaları gerçekten büyük bir rahatlık olacaktır.

Bir Adsense hesabınız var ve Android işletim sistemine sahip bir cihaz kullanıyorsanız, Google Adsense mutlaka cihazınız üzerinde bulunması gereken uygulamalar arasında yer alıyor.

Can Çevrim

Google AdSense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
227 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Google Adsense hesabınızı kolayca ve resmi uygulaması ile yönetebilmek için bu iPhone ve iPad uygulamasını kullanabilirsiniz.

Google’ın Adsense uygulaması internet üzerinden reklamlar yayınlayarak para kazananların neredeyse tek ve en iyi tercihlerinden bir tanesi. Ancak uzun süredir Adsense hesabınızı yönetmek için üçüncü parti uygulamalarla uğraşmak zorunda kalıyordunuz ve Google’ın pek çok yönetim özelliğine erişmek bu yöntemle pek mümkün olmuyordu. Yayınlanan bu Google Adsense iPhone ve iPad uygulaması sayesinde artık Adsense hesaplarını yönetmek hem kolay hem de çok hızlı.

Bu resmi uygulama sayesinde hem günlük ve aylık ne kadar kazanç elde ettiğinizi görebilir, ayrı ayrı siteleriniz için gelir raporları elde edebilir ve aynı zamanda hangi reklam tiplerinizin en çok getiriyi elde ettiğini inceleyebilirsiniz. Uygulama hem hızlı bir şekilde çalışıyor hem de arayüz olarak Google’a yakışır bir sadelikte hazırlanmış. 

Eğer Adsense hesabınıza dair bir uyarı ya da mesaj varsa yine uygulama içerisinden ulaşarak bunları inceleyebilirsiniz. Sürekli olarak gelirlerini analiz etmek zorunda olanların kesinlikle seveceğine inandığım uygulama böylece araya farklı uygulamalar sokmadan direkt olarak Google sayesinde hesabınıza erişim sağlıyor. Zamanla gelecek olan güncellemeler ile uygulamanın sahip olduğu yetenekler de giderek artış gösterecek.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AdSense Dashboard

    Android AdSense Dashboard uygulamasıyla Adsense kazançlarınızı anlık olarak takip edin.
  • Google Pay

    Online ve mağazalarda kolay, hızlı, güvenli ödeme yapın. Kişilerinize anında para gönderin.
  • Google Wallet

    Google Wallet, tüm kredi kartlarınızı ve hesap kartlarınızı ayrıca teklifleriniz ile ödül kartlarınızı saklayan bir Google uygulamasıdır.
  • Google Adwords

    Google Adwords uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan reklam kampanyalarınızı takip edebiliyor ve düzenleyebiliyorsunuz.
  • BtcTurk Pro

    BtcTurk Pro, Bitcoin ve diğer kripto para alım satımı yapabileceğiniz güvenilir uygulamalardan. BtcTurk Pro Android Google Play'de!
  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması