Google Arts and Culture

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
292 TOPLAM İNDİRME
5.1 MB DOSYA BOYUTU

Google Arts and Culture, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sanat ve kültür uygulamasıdır.

Google Arts and Culture, sanatseverlerin çok hoşuna gidecek harika bir sanat ve kültür uygulaması. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizde kullanabileceğiniz uygulama sayesinde, Google Kültür Enstitüsü ile ortak oluşturulan dünya çapındaki yüzlerce müzeyi, arşivi ve koleksiyonu dijital ortamda gezebilirsiniz. 

Google'ın son zamanlarda artan sosyal yatırımlarının bir ürünü olan Arts and Culture, içerisinde adeta bir kültür hazinesini barındırıyor. Aradığınız pek çok sanat eserine çok kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlayan uygulama gerçekten birikiminize birikim katıyor. Oldukça meşhur bir resim düşünün, onun tüm ayrıntılarını yakınlaştırıp uzaklaştırarak inceleyebiliyorsunuz. Ayrıca bazı müzelerde 360 derece tur yapmanız da mümkün. Bunun yanında, hakkında bilgi verilen müzelerin açılış ve kapanış saatlerine de ulaşabilirsiniz. Bir mücevherle karşılaştınız mesela, hemen girip hikayesini öğrenebilirsiniz. 

Son derece kullanışlı olan Google Arts and Culture beklenildiği üzere ücretsiz olarak uygulama marketinde yerini alıyor. Kullanmanızı kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

Google Arts and Culture

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
45.5 MB DOSYA BOYUTU

Google Arts and Culture, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sanat ve kültür uygulamasıdır.

Google Arts and Culture, Google Kültür Enstitüsü ortaklığında meydana gelen harika bir sanat ve kültür uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, kültürel birikiminizi ikiye katlayacak ve harika eserler keşfedebileceksiniz. Şimdi dilerseniz uygulamaya biraz daha yakından bakalım. 

Arts and Culture, içerisinde adeta bir kültür hazinesini barındırıyor. Aradığınız pek çok sanat eserine çok kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlayan uygulama gerçekten birikiminize birikim katıyor. Oldukça meşhur bir resim düşünün, onun tüm ayrıntılarını yakınlaştırıp uzaklaştırarak inceleyebiliyorsunuz. Müzeleri artırılmış gerçeklik ile gezebiliyor, haklarında fazlasıyla bilgiyi tek çatı altında bulabiliyorsunuz. Saat kaçta açılıp kapandığından tutun da bir mücevherin hikayesine varan geniş veritabanına ulaşmanız mümkün. Üstelik Google Arts and Culture tamamen ücretsiz. Kültürel birikimini artırmak isteyen herkesin mutlaka kullanması gerektiğini düşünüyorum.

Özellikleri:

  • Günlük açıklanan herhangi bir sanat öğesinin hikayesini keşfedin
  • Resimlerin üzerine zoom yaparak tüm ayrıntılarını inceleyin
  • Rengine ve türüne göre geniş arama yelpazesini kullanın
  • Müzeleri 360 derece gezin
  • Google Cardboard ile sanal gerçeklik turuna çıkın
Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Culture Trip

    Seyehat planlamasını Culture Trip'e bırakın ve rahatınıza bakın. 
  • Google Classroom

    Google Classroom, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz dersleri dijital ortama taşıyan harika bir eğitim uygulamasıdır.
  • Google Translate

    Google Translate, Google tarafından hazırlanan popüler bir çevrimiçi çeviri uygulamasıdır.
  • Google Play Books

    Google Play Books ile sevdiğiniz yazarların kitaplarını dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde okuyabilirsiniz.
  • Sky Map

    Google tarafından desteklenen açık kaynak kodlu olarak paylaşılan, dünyamız ve çevresinde bulunan gezegenler, yıldızlar ve uyduların konumlarını ve hareketlerini gösteren öğretici ve eğitici bir uygulama.
  • Helpouts

    Helpouts, Android cihazlarınız üzerinden Eğitim, Sağlık, Ev ve Bahçe İşleri, Sanat, Müzik ve daha bir çok konuda canlı olarak uzmanlarından videolu yardım alabileceğiniz Google servisidir.
  • Android Hızlı Kullanma Kılavuzu

    Android Hızlı Kullanma Kılavuzu, Android uygulama marketi Google Play Store üzerinde ücretsiz olarak sunulan Android Kullanma Kılavuzu kitabı.
  • Martial Arts Brutality

    Martial Arts Brutality, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda oynanabilen bir tür dövüş oyunudur.