Google Image Search

x
x
x
5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
10,041 TOPLAM İNDİRME
0.53 MB DOSYA BOYUTU

Google Image Search, Google üzerindeki fotoğraf galerilerini kolay ve hızlı bir şekilde topluca indirmenizi sağlayan yararlı ve kullanışlı bir programdır.

Google Image Search, Google fotoğraf galerilerini birkaç tıklama ve ufak tefek ayarlar ile kolayca ve hızlı olarak indirebilmek için özel olarak tasarlanan etkili bir programdır. İnternet üzerindeki Google resim galerilerini kolayca indirmenizi sağlar.

Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kullanımı oldukça kolay olan programın indirme işlemleri süreci oldukça basit gerçekleşiyor. Tek yapmanız gereken indirmek istediğiniz resimin açıklamasını ve bilgisayarınız üzerinde nereye ineceğini belirlemek.

Programa indirmesi için vermiş olduğunuz link ilk olarak taranarak, indirebileceğiniz resimler size gösteriliyor. Görünen tüm resimleri indirebileceğiniz gibi aralarından belirlediklerinizi indirme seçeneği de mevcut. İndirme hızı tamamen internet bağlantınız ile alakalı olsada program indirme işlemlerini oldukça hızlı ve hatasız gerçekleştiriyor.

İnternet üzerindeki en popüler Google resim servislerinden biri olan Google Image Search, neredeyse internet üzerinde bulunan tüm Google resimlerinizi bilgisayarınıza kolayca indirmenizi sağlıyor.

Resim koleksiyoncularının işlerini oldukça kolaylaştırabilecek olan bu programı kesinlikle denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tumblr Image Downloader

    Tumblr Image Downloader ile Tumblr üzerinden resim indirebilirsiniz
  • Image Downloader

    Image Downloader programını kullanarak internetten görseller aratabilir, bunları hemen bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Torrent Search

    Torrent Search programı neredeyse bilinen tüm torrent siteleri üzerinde sizin için arama yapan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Image Spider v.2.26

    Image Spider ile tüm web sitelerinden dakikalar içerisinde istediğiniz resimi kolayca bulup indirebilirsiniz.
  • Bulk Image Downloader

    Bulk Image Downloader, hızlı ve kolayca büyük resim galerilerini indirebileceğiniz etkili ve başarılı bir programdır.
  • Google Books Downloader

    Google Books servisinde yayınlanan ücretsiz kitapları PDF, JPEG veya PNG formatında indirme programı.
  • Search Me

    Search Me programını kullanarak bilgisayarınızdaki dosya ve klasörler arasında dilediğiniz gibi aramalar yapabilirsiniz.
  • Quick Search

    Quick Search, bilgisayarınızdaki dosya ve dizinleri kolayca arayarak bulmanızı sağlayan basit ama son derece yararlı bir Windows programı.