Google Play Gazetelik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,613 TOPLAM İNDİRME
6.6 MB DOSYA BOYUTU

Google tarafından geliştirilen Google Play Gazetelik, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir haber takip etme uygulamasıdır.

Google Play Gazetelik (Google Play Newsstand), Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuz veya tabletiniz üzerinde önem verdiğiniz her türlü haberi kolayca takip etmenize olanak sağlayan ücretsiz bir haber takip uygulamasıdır.

Dünyada olup bitenleri ve en sıcak haberleri yazılı, sesli ve görüntülü olarak takip edebileceğiniz uygulama içerisinde spor, iş dünyası, mutfak, eğlence, moda gibi birçok farklı kategori altında içerikler yer almaktadır.

Yüzlerce önemli yayıncı tarafından paylaşılan en son haberlere kolayca ulaşmanıza olanak sağlayan uygulama yardımıyla asla dünyadan bir haber kalmayacaksınız.

En yeni ve en sıcak haberleri mobil rahatlığında tek bir yerden takip edebileceğiniz Google Play Gazetelik uygulamasına mutlaka akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde yer vermenizi öneririm.

Google Play Gazetelik Özellikleri:

  • Şimdi Oku özelliği sayesinde ilgi duyduğunuz tüm haberlere kolayca ulaşabilme
  • Farklı kategoriler altında yer alan ve ilginizi çeken içeriklere abone olabilme
  • Herhangi bir kaynak üzerinde yayınlanmış olan içerikleri istediğiniz zaman okuyabilme
  • Google Currents aboneliklerinizi ve Google Play Dergilerinizi tek bir yerden kontrol edebilme
Can Çevrim

Google Play Gazetelik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
757 TOPLAM İNDİRME
6.1 MB DOSYA BOYUTU

Google Play Gazetelik uygulamasını kullanarak gündemi mobil cihazlarınız üzerinden takip edebilirsiniz.

Google Play Gazetelik (Google Play Newsstand) kullanıcıların gündemi takip etmek için kullanabilecekleri faydalı bir haber kaynağıdır. iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde öne çıkan haberleri, gündemi meşgul eden olayları ve en son gelişmeleri anlık olarak takip edebilirsiniz.

Uygulamada farklı alanlarda içerikler bulabileceğiniz kategoriler bulunuyor. Bu kategoriler arasında sanat ve fotoğrafçılık, yiyecek, içecek, iş, finans ve çok daha fazlası bulunuyor. Google Play Gazetelik uygulamasının en iyi yanı da kullanıcılara diledikleri içerikleri daha sonra okumak için işaretleme imkanı sunması. Bu sayede ilginizi çeken fakat o an vaktiniz olmadığı için okuyamadığınız içerikleri sonraya saklayabilirsiniz.

Sade ve düzenli bir arayüze sahip olan Google Play Gazetelik uygulamasını mobil cihazları üzerinden en son haberlere ulaşmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gazetelik

    Gazetelik, popüler gazetelerin en çok okunan haberlerini sizler için seçerek sunan pratik ve ücretsiz bir Android haber uygulaması.
  • Bundle

    Bundle haber uygulaması ile gündemi anlık takip edin. En iyi haber okuma uygulaması Bundle Android Google Play'de!
  • Tamindir

    Tamindir uygulaması Google Play'de! Teknoloji haberleri, videoları, blog yazıları, mobil uygulamalar ve oyunlar fazlası Tamindir'de
  • Google News

    Yapay zeka destekli haber uygulaması: Google News
  • Google Currents

    Popüler dergilerin mobil versiyonları, Google arama motorunun yükselen haberleri, beğendiğiniz sitelerin RSS beslemeleri çevrimdışı okumanıza olanak verecek dergi görünümünde bir tasarımla Google Currents uygulamasında.
  • Google Reader

    Resmi olarak Google tarafından yayınlanan Google Reader hizmeti ile senkronize çalışan popüler rss takip uygulamasıdır.
  • Press (Google Reader)

    Android Press (Google Reader) uygulamasıyla sevdiğiniz web sitelerinin içeriklerini kolayca takip edebilirsiniz.
  • Google Haberler ve Hava Durumu

    Google Haberler ve Hava Durumu ile Türkiye ve Dünya gündemi ve dilediğiniz ilin hava durum bilgisi tek dokunuş ötenizde.