Google Search

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17,332 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

Lider arama motoru Google'ın Windows 8 uygulamasıdır.

Windows 8 için Google arama uygulaması Google Search ile internettte aradığınız içeriğe kolay ve hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. Popüler arama motorunun Windows 8 uygulaması ile ister yazarak ister sesinizle komut vererek, dilediğiniz şekilde arama gerçekleştirebilirsiniz. Siz daha yazmadan arayadığınız kelimeyi anlayan akıllı arama çubuğuna sahip Google Search, rahat arama yapabilmeniz için tüm seçenekleri sunuyor.

Uygulama içerisinde sağ tıklayarak aramanızı kolaylaştıracak tüm menüleri görünür duruma getirebilirsiniz. Son aramalarınızın bir listesini görebilir, sesli arama gerçekleştirebilir, arama ipuçlarına ulaşabilirsiniz.

• Daha doğru aramalar yapmanızı sağlayan Eğitici seçeneği
• Son yapılan aramaları ana ekranda görme
• Sesli arama gerçekleştirme ( Bu özellik için uygulamanın mikrofonunuza erişimine izin vermeniz gerekiyor.)
• Tek dokunuşla tüm Google uygulamalarına erişim
• Web geçmişini kaydetme
• Arama ayarları

Erkan Calp

Google Search

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22,563 TOPLAM İNDİRME
12.96 MB DOSYA BOYUTU

Google'ın Android cihazlar için geliştirdiği resmi arama uygulaması Google Search ile daha hızlı arama yapabilirsiniz.

Google'da daha kolay ve hızlı arama yapabilmeniz için geliştirilmiş resmi Google uygulaması. Web site aramalarında en iyi sonucu alabilmek için kullanacağınız Google Search önerilerle hızlı arama yapmanızı sağlar.

Aramaları kayıtlayarak daha sonraki aramalarda sonuca hızlıca ulaşmanızı sağlar. Google'da gün içerisinde ne kadar çok arama yaptığınızı düşünürseniz bu uygulamayla aramaları optimize etmek en doğrusu.

Sesli arama desteğiyle arayacaklarınızı telefonunuza söylemeniz yeterli. Goggles özelliğiyle gördüğünüz resim ve fotoğraflarla ilgili daha fazla bilgi alabilirsiniz. Yakınınızdaki mekanları arayarak gitmek istediğiniz yere karar verebilirsiniz.

Google I/O 2013 etkinliğinde tanıtılan ve uygulamanın güncellemesiyle gelen özellikler arasında hatırlatma özelliği bulunuyor. Bu özellik "bana bu akşam yemeğe davetli olduğumu hatırlat" şeklinde ifadeleri kullanıyor ve size hatırlatıyor. Yakın tarihte çıkacak ve sizin seveceğiniz kitapları, müzik albümlerini, televizyon programlarını ve video oyunlarını size bildiriyor. Ayrıca gerçek zamanlı olarak ulaşım bilgisi sunuyor. Örneğin işten eve dönerken yolculuğunuzun başlangıcında "eve 25 dakika" diyorsa bir süre sonra otomatik ve güncel bilgileri kullanarak "eve 18 dakika" diyebiliyoruz.

2.3.11 güncellemesi sonrasında:

  • Android 4.1 Jelly Bean ile daha hızlı çalışma sağlandı.
  • Yakındaki etkinlikler görüntülenebilir kılındı.
  • Arama sırasında önerme özelliği geldi.
  • Müze ya da alışveriş merkezlerindeyken kamera ile arama yapma özelliği geldi.
  • Seyahat esnasında varılacakı noktaların hava durumları öğrenilebilir kılındı.

2.4.10.626027güncellemesi sonrasında:

  • Hızlı geri bildirim ve karttlar için hızlı ayarlar
  • Daha hızlı Google arama sonuçları
Yeşim Halıcı

Google Search

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,870 TOPLAM İNDİRME
92.4 MB DOSYA BOYUTU

Google’ın son arama uygulamasıyla daha hızlı ve daha kolay araştırın.

Google’ın son arama uygulamasıyla daha hızlı ve daha kolay araştırın.

Google Now ile doğru zamanda doğru bilgiye ulaşın. Gelişmiş Sesli Arama sayesinde ellerinizi kullanmadan arama yapın. Google Now ile soru sormanıza gerek kalmadan cevap alacaksınız. Güne başlamadan önce hava ve trafik koşullarını alabileceksiniz. Favori spor takımınıza ait güncel bilgilere ve en son haberlere ulaşabileceksiniz.

Gelişmiş Sesli Arama aracı sayesinde aklınıza gelen her türlü işlemi elleriniz serbest iken gerçekleştirebileceksiniz. Bu araç, sizin yazmanıza gerek kalmadan basitçe ne istediğinizi söylediğinizde size sonuçları verir. Gelişmiş ses tanıma sistemi sayesinde metni en doğru şekliyle yazabilir. Doğrudan konuşarak sorunuza yönelik en doğru cevapları alabileceksiniz.

Google Arama uygulamasına ait diğer özellikler arasında daha hızlı olması ve daha güzel tam ekran görsel araması gibi nitelikler mevcut. Bir tarayıcıdan yapılan aramayla karşılaştırıldığında Google Arama ile daha hızlı sonuç alırsınız. Tam ekran görsel arama her açıdan keyif verir. Arama sonuçlarına daha hızlı şekilde dönmek için web sayfalarını sürüklemeniz yeterli olur. Google Goggles, ürünler, markalar ya da ünlü tablolar hakkında daha çok bilgi edinmek için ne görüyorsanız onun fotoğrafını çekin. 

Sibel Aflazi

Google Search

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
848 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Google Search ile internette aradığınız içeriğe hızlıca ulaşabilirsiniz.

Google Search, Windows Phone için Google arama uygulamasıdır. Ücretsiz sunulan uygulama ile resmi Google arama uygulamasında yaptığınız pek çok işlemi yapabilirsiniz.

Kullanıcı dostu arayüze sahip uygulama ile internette aradığınız içeriğe hızlıca ulaşabilirsiniz. Geri, ileri ve yenileme düğmelerini kullanarak aramalarınız arasında hızlıca geçiş yapabilir, görselleri kaydedebilirsiniz.

Windows Phone için özel olarak geliştirilen Google arama uygulaması ile dilediğiniz dilde arama yapabilirsiniz. Görselleri telefonunuzda ve sd kartınıza kaydedebilirsiniz. Eğer aramalarınızı Google üzerinde gerçekleştiriyorsunuz bu uygulamayı mutlaka denemelisiniz.

• İnternetteki yeni ve ilginç şeyleri arama
• Kullanımı kolay arayüz
• Kolay gezinme için geri, ileri, yenile düğmeleri
• Resimleri kaydetme
• Herhangi bir dilde arama yapma
• Ayarlar

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Client for Google Drive

    Client for Google Drive, Google Drive hesabınızı web tarayıcınızı açmadan yönetme kolaylığı sunan bir istemci.
  • Torrent Search

    Torrent Search programı neredeyse bilinen tüm torrent siteleri üzerinde sizin için arama yapan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Google Voice Search Hotword

    Google Voice Search Hotword, kullanıcıların Google üzerinde anahtar kelime yardımıyla sesli arama yapabilecekleri bir Google Chrome eklentisidir.
  • Google Image Search

    Google Image Search, Google üzerindeki fotoğraf galerilerini kolay ve hızlı bir şekilde topluca indirmenizi sağlayan yararlı ve kullanışlı bir programdır.
  • Copernic Desktop Search

    Copernic Desktop Search (CDS) ile bilgisayarınız üzerindeki tüm dosya, klasör ve uygulamalara bir arama motorunda arama yapıyormuş gibi ulaşabilirsiniz.
  • Search All

    Search All, birçok arama motoruna kolayca erişim sağlayabileceğiniz ücretsiz bir Google Chrome eklentisidir.
  • VX Search

    VX Search, ücretsiz, kolay kullanımlı ve hızlı bir dosya arama uygulamasıdır.
  • Collect Search

    Collect Search ile kolayca koleksiyonlarınızı yönetebilir, web içeriklerini kaydedebilir ve verilerinizi bulut tabanlı ortamda yedekleyebilirsiniz.