Goon Squad

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Goon Squad mobil oyunu, herkesin korktuğu ünlü bir mafya babası olabileceğiniz bir tür strateji oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Goon Squad mobil oyunu, tüm zamanların en korkulan mafyasını oluşturmaya çalışacağınız kartlarla oynanan bir tür strateji oyunudur.

Goon to Godfather oyununun oldukça sevilmesi üzerine aynı fikir üzerinden ikinci bir oyunu piyasaya süren Atari, Goon Squad oyununda yine kart bazlı bir strateji deneyimi sunuyor. Goon Squad mobil oyununda en sert mafya babalarını bir araya toplayarak rakip mafyalara korku salan bir ekip oluşturmanız sizden bekleniyor.

Kart desteleri halinde karakterlerinizi biriktirecek ve rakip bölgeleri ele geçirmek için yapılan savaşlarda bu kartları uygun stratejilerle sahaya sürerek etki alanınızı genişletmelisiniz. Gerçek zamanlı olarak gerçek oyuncularla oynayacağınız oyunda rakiplerinizin de sizin kadar azılı mafyalar olduğunu göz ardı etmeden ciddi bir şekilde oynamalısınız. Sunduğu çok çeşitli varyasyonlarla sizi ekrana kilitleyecek olan Goon Squad mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Goon Squad

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihzlarda oynanabilen Goon Squad mobil oyunu, ünlü bir mafyanın lideri olarak ün salacağını kartla oynanan bir strateji oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Goon Squad mobil oyunu, azılı bir mafya babası olmaya çalışacağınız kart bazlı bir tür strateji oyunudur.

Kart oyunu şeklinde bir strateji oyunu olan Goon Squad mobil oyunu, serinin ilk oyunu olan Goon to Godfather’ın bir devamı niteliğindedir. Kirli işlerinizi icra edeceğiniz bir ekip oluşturmanız gereken oyunda en azılı haydutları mafyanıza katarak rakip bölgeleri kendi etki alanınıza almalısınız. Çevrimiçi olarak gerçek oyunculara karşı oynayacağınız için oyuna ciddi derecede kafa yormanız ve rakiplerinizi şaşırtmanız gerekiyor.

Düşmanlara korku salan güçlü bir mafya olarak nam salmak için elde ettiğiniz mafya karakter kartlarının özelliklerine göre kendinize bir strateji belirlemeniz ve bölge savaşlarında uygun planlarla galip çıkmalısınız. Chinatown, Reno, Boardwalk gibi belalı bölgelerin hakimi olmak için Goon Squad mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hardhead Squad: MMO War

    Hardhead Squad: MMO War Android İndir: Angry Birds serisinin yapımcılarından askeri strateji savaş oyunu
  • Star Squad

    Star Squad, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir uzay stratejisidir.
  • Tactics Squad: Dungeon Heroes

    Tactics Squad: Dungeon Heroes, zindanlarda yaratıklarla savaştığınız strateji rpg oyunu.
  • Star Squad Heroes

    Star Squad Heroes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon ve macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • The Bot Squad: Puzzle Battles

    İki farklı robot gücü arasındaki enerji savaşını konu alan The Bot Squad: Puzzle Battles, bulmaca ve kule savunma oyunlarını kombine ederek orjinal bir deneyim sunmayı başarıyor.
  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!