Gordon Ramsay DASH

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Gordon Ramsay DASH, ünlü şef Gordon Ramsay'in yer aldığı zaman yönetimi oyunu.

Gordon Ramsay DASH, dünyaca ünlü yemek şefi Gordon Ramsay’in rehberliğinde farklı restoranlarda becerilerimizi gösterdiğimiz zaman yönetimi oyunu.

Online olarak ta oynayabildiğimiz oyunda dünyanın dört bir yanındaki restoranlarla Gordon Ramsay ile birlikte dolaşıyor ve onun direktifleri doğrultusunda restorana gelen müşterileri ağırlıyoruz. Siparişleri olabildiğince hızlı ve istenilen şekilde hazırlamamız gerekiyor elbette. İlk günlerimizde restoranımıza fazla kişi gelmediğinden birkaç siparişle günü sorunsuzca kapatıyoruz. İlerledikçe müşteri sayısı dolayısıyla da hazırlamamız gereken menüler artıyor. Hemen hazırlanamayan ve dikkatsizlik kabul etmeyen zorlu menüler hazırlamaya başlıyoruz. Mutfakta her hareketimiz Gordon Ramsay tarafından gözlemleniyor ve ünlü şef bize durmadan komutlar veriyor.

Arkadaşlarımızla aynı restoranda yarışma fırsatı da sunan oyunda şefimizin görünümünü dilediğimizce değiştirebiliyoruz. Avatar sistemi sayesinde birkaç dokunuşla şefimizi kişiselleştirebiliyoruz.

Erkan Calp

Gordon Ramsay DASH

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Gordon Ramsay DASH, İngiliz şef Gordon Ramsay'in resmi mobil oyunu.

Gordon Ramsay DASH, dünyanın en ünlü şefleri arasında gösterilen Gordon Ramsay’in iOS platformuna ücretsiz çıkan resmi mobil oyunu. Ünlüleri mobil platforma taşıyan Glu Games tarafından geliştirilen oyun tahmin edeceğiniz üzere zaman yönetimi oyunu ve restoranımıza gelen müşterileri karşılayarak günlerimizi geçiriyoruz.

İngiliz şef Gordon Ramsay’in direktifleri doğrultusunda hareket ettiğimiz oyunda amacımız en az onun kadar bilinen bir şef olmak. Oyuna ilk başladığımızda burger siparişi alıyoruz ve fazla müşteri gelmediğinden günü rahat ve hedefimize ulaşmış şekilde tamamlayabiliyoruz. Günler geçtikçe Gordon Ramsay’in hazırlamamızı istediği menüler daha zor hazırlanabilir menülere dönüşüyor, daha az zamanda daha fazla sipariş yetiştirmemiz gerekiyor.

En iyi şef olmak için uğraş verdiğimiz oyunda mutfakta toplam iki kişiyi kontrolümüzde. Bir kişi yemekleri hazırlarken diğer kişi servis işiyle ilgileniyor. Günü mükemmel şekilde kapatmayı başarırsak Gordon Ramsay ve diğer ünlü şefleri karşımıza alıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SpongeBob Diner Dash

    SpongeBob Diner Dash'da Sünger Bob dünyasına konuk oluyoruz
  • Hospital Dash

    Hastaları tedavi edeceğiz.
  • Fisher Dash

    Birbirinden farklı balık türlerini yakalamaya çalışacağız.
  • Cooking Dash

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • Geometry Dash Lite APK

    Geometry Dash Lite APK, geometrik şekillerin arasından ilerleyeceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Geometry Dash APK

    İmkansız denecek seviyelere meydan okumak istiyorsanız, ritim tabanlı aksiyon platform oyunu olan Geometry Dash APK'yı indirin ve becerilerinizi herkese gösterin.
  • Looney Tunes Dash APK

    Looney Tunes Dash APK, sonsuz koşu oyunları oynamaktan keyif alan mobil oyunculara tavsiye ederiz. Looney Tunes Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Max Dash

    Max Dash sonsuz koşu türünde eğlenceli bir mobil oyundur