Gravity Duck

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Gravity Duck, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, beceriye dayalı bir oyun.

Gravity Duck, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Makul bir ücret karşılığında olarak sunulan bu eğlenceli ve zorlu oyunda altın yumurtaları toplamaya çalışan bir ördeğin kontrolünü ele alıyoruz.

Oyundaki temel amacımız bölümlere yerleştirilmiş olan altın yumurtaları toplamak. Basit bir görev gibi gelse de bölümler ilerledikçe bunu gerçekleştirmesi akıl almaz bir hal alıyor. İlk birkaç bölüm oyun dinamiklerine alışmamız için kolay tasarlanmış. Gerekli birkaç bilgiyi de edindikten sonra serüvene başlıyoruz.

Ördeğimizi kontrol etmek için ekranın sol tarafındaki d-pad'i kullanmamız gerekiyor. Ekranın sağ tarafında yer alan buton ise oyunun asıl can alıcı noktasını oluşturuyor. Bu butona tıkladığımız anda yerçekimi ters dönüyor ve ördek tavana yapışıyor.

Ördeğimizin zıplama yeteneği olmadığı için bölümlerdeki dikenli engelleri yerçekiminin yönünü değiştirerek geçebiliyoruz. Bazı bölümlerde engeller yan taraflara konumlandırılmış halde karşımıza çıkıyorlar. Bu durumda yön değiştirmemize yarayan parlak ışık noktalarını kullanarak ördeğimizin yönünü değiştirebiliyoruz.

Akıcı bir oyun deneyimi sunan Gravity Duck, her yaştan oyunseverin büyük bir beğeniyle oynayabileceği bir oyun.

Emircan Erdoğan

Gravity Duck

x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Gravity Duck, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, eğlenceli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Gravity Duck, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, keyifli fakat bir o kadar da zorlu bir beceri oyunu. Amacı altın yumurta toplamak bir ördeği kontrol ettiğimiz bu oyunda birbirinden zorlu ve ölümcül tuzaklarla donatılmış bölümlerde mücadele ediyoruz.

Taştan oyulmuş heykel adam, ördeğe altın yumurta getirmesi halinde onu zengin edeceğini söylüyor ve ona bu görevde kullanması için kendi özel yeteneği olan yerçekimini değiştirme gücünü bahşediyor.

Oyunda 140 adet bölüm bulunuyor ve bu bölümler, beceri oyunlarının genelinde gördüğümüz gibi kolaydan zora doğru sıralanmış. İlk birkaç bölüm oyunda başarılı olmamız için gereken bilgileri sunuyor. Ne yapmamız gerektiği bu bölümlerde anlatılıyor. Ekranın sol tarafındaki d-pad ile ördeği kontrol edebiliyor, sağdaki butonla da yer çekiminin yönünü değiştirebiliyoruz.

Her bölümde almamız gereken bir altın yumurta var. Fakat yumurtaya kadar olan yollar dikenlerle dolu. Yerçekiminin çekim yönünü değiştirerek bu dikenlerin etrafından geçebiliyoruz. Elbette bu pek kolay olmuyor çünkü bazıları çok kritik noktalara konumlandırılmış bir vaziyette.

Genel bağlamda Gravity Duck, başarılı bir mobil oyun. El becerilerine güvenen herkes bu oyunu beğeniyle oynayacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap The Duck

    Tap The Duck, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Gravity Ball

    Gravity Ball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Swap Gravity

    Swap Gravity ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil beceri oyundur
  • Beyond Gravity

    Kaliteli grafik ve müzkleriyle göz kamaştıran Beyond Gravity, beceri ve bilim kurgu kategorilerini bir araya getiren bir oyun.
  • Duck Hunter

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir retro beceri oyunudur.
  • Gravity Caves

    Gravity Caves, yerçekimini değiştirerek ilerlemeye çalıştığınız zorlu bir Android oyunu.
  • Gravity Switch

    Gravity Switch, Ketchapp'ın yer çekimine karşı geldiğiniz yeni Android oyunu.
  • Gravity Square!

    Gravity Square!, girintili çıkıntılı platformda bazen baş aşağı durarak ilerlemeye çalıştığınız bir Android oyunu.