Great Drift Auto 5

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
413 TOPLAM İNDİRME

Great Drift Auto 5, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir drift yapma oyunudur.

Great Drift Auto 5, mobil cihazınızda sürüş keyfi yapabileceğiniz bir drift yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden rahatlıkla oynayabileceğiniz bu oyunda, açık dünyada gezinerek drift yapma imkanına sahip oluyorsunuz. 

Great Drift Auto 5 oyununun ismi sizlere yabancı gelmeyecektir fakat bildiğimiz GTA ile alakası olmayan bir yapım. Neden böyle bir isim seçtiklerini bilmiyorum, bir tahmin yapmak gerekirse oyunun atmosferi nedeniyle dikkat çekmek istediklerini söyleyebilirim. Gerçekçi bir harita ve gelişmiş fizik motoru ile açık dünyada kullanıcılara drift yaptırmayı amaçlayan oyun, grafik olarak bana pek hitap etmese de belki sizin hoşunuza gidecektir. Oynanış gelecek olursak, Great Drift Auto 5 klasik drift yapma oyunlarıyla benzerlik gösteriyor. Belirli bir hıza ulaştıktan sonra kolaylıkla drift yapabiliyorsunuz.

Son zamanlarda kendinize bu tarz bir alternatif ararsanız Great Drift Auto 5 oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oynaması kolay bu oyunu kısa süreliğine de olsa denemenizi tavsiye ederim. 

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grab The Auto 5

    Grab The Auto 5, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde GTA 5 heyecanı yaşayabileceğiniz hem ücretsiz hem de mükemmel bir yarış oyunu.
  • Absolute Drift

    En iyi drift yarışçıları bu oyunda
  • Sling Drift

    Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu
  • Snow Drift

    Drift yaparak karları temizleyin.
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Drift Zone 2

    Ufak boyutlu kaliteli grafiklere sahip drift yarış oyunu
  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!