Groove Planet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Groove Planet, müziğin temposuna ayak uydurarak ilerlediğiniz bir şehir kurma oyunu.

Groove Planet, Android cihazlarda oynanabilir şehir kurma oyunu olarak geçiyor ancak klasiğin olduk dışında farklı bir oynanış sunuyor. Müzik kütüphanemizdeki şarkıları aktarıp bir yandan müziğin ritmini yakalarken diğer yandan evrenimizi büyütmeye çalışıyoruz.

Gezegenimizi büyütüp daha fazla misafirin gelmesini sağlamaya çalıştığımız oyunda görevleri tamamlamak için müziği son ses açıyoruz ve ritme uygun dokunuşlar yapıyoruz. Eğlencenin dibine vurduğumuz oyunda kendi fütüristik şehirimizi oluşturmak için sürekli tempo tutmak zorundayız. Farklı müzikler çalarak insanları çoşturmaktan başka amacımız yok.

Tempoyu tutarak ilerlediğimiz oyunda gezegenimizi büyütmek için binalar kuruyoruz. Binaları kurmak için de gerçek para yerine notaları kullanıyoruz. İnsanlara dans ettirmeyi ne kadar sevdirirsek o kadar kar yapmış oluyoruz.

Erkan Calp

Groove Planet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
98.7 MB DOSYA BOYUTU

Groove Planet, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.

Groove Planet, uzun soluklu oyun arayanların mutlaka oynaması gereken bir simülasyon oyunu. iPhone ve iPad cihazlarınızdan rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda, mükemmel bir atmosferde müzik eşliğinde binalar dikiyoruz. Her yaştan insanın keyifli vakit geçirebileceği oyuna dilerseniz biraz daha yakından bakalım.

Groove Planet fütüristik bir atmosferde geçiyor. Oyunun grafikleri gözü biraz yorsa da gerçekten başarılı olmuş diyebilirim. Oynanış ise sadece ekrana tıklayarak yapılıyor. Amacımız orta üst köşede yükselen müzik puanımızı artırmak ve dikebildiğimiz kadar bina dikip onları upgrade etmek. Böylelikle müzik puanımızı katlayarak artırıyoruz.

Oyunun arkaplanında şahane müzikler çalıyor. Üstelik kendi müzik kütüphanenizden de şarkılar yer alabiliyor. Bunun için orta kısımda yer alan 'CHANCE' kısmından şansımıza yeni müzik düşerse kütüphanemize erişebiliyoruz.

Oyuna bir kere başladığınızda uzun süre başından ayrılamıyorsunuz. Bunun nedenlerinden biri az önce söylediğim müzikler, ikincisi ise en üstte yer alan görevler. Oldukça kolay görevler var: 3 tane ufo düşürme, ufolardan düşen elmasları toplama, hedeflenen müzik puanına ulaşma, ekrana 100 kere tıklama... gibi. Bunların yanında bir de uydular görünüyor. O uyduları düşürdükten sonra karşımıza gelen ekranda reklamı izleyerek çeşitli bonuslar kazanabiliyoruz. Tabi iyi ritim tutturursak combolarla müzik puanımızı kolay bir şekilde katlamamız da mümkün.

Açıkçası Groove Planet mükemmel bir oyun olmuş diyebilirim. Üstelik ücretsiz olması da iyi bir tercih etme nedeni. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Groove Coaster 2

    Groove Coaster 2, ritme ve reflekslere dayalı, mükemmel müziklerle donatılmış bir oyun.
  • Microsoft Groove

    Microsoft Groove, Xbox Music'in geliştirilmiş sürümü ve Android platformunda ücretsiz karşımıza çıkıyor.
  • Planet Gold Rush

    Planet Gold Rush, kendi madeninizi inşa ettiğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • Planet of Cubes: Multi Craft

    Planet of Cubes: Multi Craft, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • Fishing Planet APK

    Akıllı telefonlarınızda balık tutma keyfi yaşayacağınız Fishing Planet APK, muhteşem grafikleri ve oyun fiziğiyle birlikte karşımıza çıkıyor.
  • Cat Planet-Poo Poo

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Groove Racer

    Groove Racer, oyuncak arabalarla yarıştığınız oldukça eğlenceli bir oyundur.
  • Groove Cube

    Groove Cube, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor.