Grumpy Cat's Worst Game Ever

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Grumpy Cat's Worst Game Ever mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Grumpy Cat's Worst Game Ever içerisinde birçok farklı oyun barındıran ve boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize imkan tanıyan bir mobil beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Grumpy Cat's Worst Game Ever'ın kahramanı olan ve Grumpy Cat adıyla anılan kahramanımız internet üzerinde görebileceğiniz birçok mizahi paylaşımda baş roldeydi. Grumpy Cat'in özelliği ise karşısına ne gelirse gelsin hiçbir şekilde memnun kalmaması ve hayattaki her şeyden nefret etmesi. Grumpy Cat's Worst Game Ever'da da bu huysuz kediyi mutlu edebilmek için çabalıyoruz. Yani işimiz hemen hemen imkansız.

Grumpy Cat's Worst Game Ever içinde birçok farklı mini oyun bulunmakta. Bu oyunlarda başarılı olamasanız bile Grumpy Cat'in başarısız olduğunu görmek bile tatmin edici bir tecrübe.

Grumpy Cat's Worst Game Ever'da yüksek puanlar yaparak arkadaşlarınızın puanlarıyla karşılaştırabilirsiniz. Retro tarzda grafiklere sahip olan oyun yine aynı tarzda ses efektlerine ve müziklere sahip.

Can Erdil Şentürk

Grumpy Cat's Worst Game Ever

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
126 MB DOSYA BOYUTU

Grumpy Cat's Worst Game Ever mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Grumpy Cat's Worst Game Ever eğer şu ana kadar oynadığınız en kötü oyunu oynamak isterseniz oynamanız gereken bir mobil beceri oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Grumpy Cat's Worst Game Ever, şu ana kadar oynadığınız en kötü oyun olarak tanıtılıyor. Bu oyunun ana kahramanı olan Grump Cat internette birçok farklı mizahi paylaşım ile karşımıza çıkıyor. Grumpy Cat'in özelliği ise hiçbir şeyden etkilenmiyor oluşu. Oyunda da kahramanımızı eğlendirebilmek için ve onu etkilemek için çabalıyoruz.

Grumpy Cat's Worst Game Ever içinde birçok farklı mini oyun yer alıyor. Bu oyunları oynayarak Grumpy Cat'in başarısız olduğunu görmek ayrı bir keyif. Oyunlarda başarı kazandıkça da farklı Grumpy Cat kahramanlarının kilidini açabiliyoruz. Ayrıca oyun iMessage üzerinde kullanabileceğimiz çıkartmalar da içermekte.

Retro tarzda grafiklere ve müziklere sahip olan Grumpy Cat's Worst Game Ever vakit öldürmek için ideal bir seçenek.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toughest Game Ever 2

    Toughest Game Ever 2, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en zor beceri oyunlarından biri.
  • Hardest Game Ever 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Super Cat

    Super Cat, adından da anlayacağınız üzere Süper Kedi'yi kontrol ederek uçmanız ve yüksek puan kazanmanız gereken eğlenceli bir Android oyunu.
  • Cat Nip Nap

    Cat Nip Nap, karakteriniz olan yavru kediyi ekranın üst kısmından düşen iplik yumaklarından korumalı ve paraları toplamalısınız.
  • The Worst Knight

    The Worst Knight, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Save Cat

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Cat Goes Fishing APK

    Cat Goes Fishing APK Android balık tutma oyununda karakter sevimli bir kedi. Denizin en büyük ve tehlikeli balıklarını tutmaya çalışırken ona yardım edin.
  • Kung Fu Cat

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu