GT6 Track Path Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME

GT6 Track Path Editor, Android tabletlerinizi kullanarak Gran Turismo 6'ya özel pistler hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.

GT6 Track Path Editor, adından da anlayacağınız üzere Gran Turismo 6 oyunu için yeni ve kendinize özel pistler oluşturmanızı sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması. Sadece Android tabletler için uyumlu olan bu uygulama sayesinde GT 6 için bir çok farklı ve yeni pist oluşturarak bu pistleri oyuna aktarıp araba sürebiliyorsunuz.

PlayStation 3 üzerinde oynayabileceğiniz oyun için yeni pistler geliştirmek isteyen tüm Android ve iOS kullanıcılara özel geliştirilen uygulamanın sözü, Sony tarafından bir süre önce verilmiş ve bu süreden sonra Sony tarafından geliştirilerek uygulama marketlere sürüldü.

Kendi pistinizin temasını ve rotasını tamamen siz belirliyorsnuz fakat süreci kolaylaştırmak için bazı otomatikleştirmeler söz konusu. Yine de pist tamamen size özel olarak hazırlanıyor ve sizin istediğiniz şekilde şekil buluyor.

Uygulama ile hazırladığınız pistleri Gran Turismo 6 içerisine ekleyebilmek için hem PlayStation 3 sahibi olmalı, hem bu cihazın internete bağlı olması hem de Gran Turismo 6'ya sahip olmanız gerekiyor. Eğer yarış oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız ve kendi yaratacağınız özel pistlerde araba yarışı yapmak sizi heyecanlandırıyorsa bu uygulamayı indirerek mutlaka kendi pistlerinizi oluşturmanızı tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

GT6 Track Path Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
207 TOPLAM İNDİRME

GT6 Track Path Editor, Gran Turismo 6 için özel pistler hazırlayabileceğiniz yararlı ve özel bir iPad uygulaması.

GT6 Track Path Editor, sadece iPad'ler üzerinde çalışan ve iPhone'lar ile uyumlu olmayan bir Gran Turismo 6 pist hazırlama uygulaması. PlayStation 3 oyunlarından bir tanesi olan GT6 için yeni ve kendinize özel pistler hazırlamanızı sağlayan uygulama, Sony tarafından oyunculara söz verildi ve sonunda uygulama marketlerdeki yerini aldı. iPad versiyonu dışında Android tabletler için de bulunan uygulama, Gran Turismo 6'nın Arcade modunda kullanabileceğiniz yeni ve tamamen sizin kararlarınız ile şekillenecek pistler oluşturmanızı sağlıyor.

Pistin ilk olarak temasını seçerek işlere koyuluyorsunuz. Daha sonra çevr düzeni ve rotasını da belirleyerek pistin oluşumunu yavaş yavaş tamamlamaya devam ediyorsunuz. Son olarak ise hazırlamış olduğunuz pisti Gran Turismo 6 oyununu aktarıyorsunuz.

Bu uygulamayı kullanarak iPad'leriniz üzerinde oluşturduğunuz pistlerde yarışabilmek istiyorsanız internete bağlı bir PlayStation 3 ile birlikte Gran Turismo 6 oyununun sahibi olmanız gerekiyor. Eğer gereken her şeye sahipseniz uygulamayı hemen indirerek kendi pistlerinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Ben pisti nasıl yaparım diye düşünmeyin çünkü uygulama ile düşündüğünüzden daha kolay şekilde hazırlandığını söyleyebilirim. Tamamen sizin seçimlerinize göre hazırlanan bir pist olmasına rağmen gerekli otomasyon çok iyi yapılmış ve pisti hazırlarken herhangi bir zorluk çekmiyorsunuz. Yaratıcılığınızı kullanarak mükemmel yarış pistleri hazırlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ace Track Legend

    Ace Track Legend, özel yarış pistlerinde en son çıkan ve yüksek teknoloji ile donatılmış araçları test edebileceğiniz heyecanlı bir Android araba yarışı oyunudur.
  • Fingers Running Track 2

    Fingers Running Track 2, ilginç bir simülasyon deneyimi yaşatıyor.
  • Track Dash

    Track Dash, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz engelli koşu oyunu.
  • Fingers Running Track

    Fingers Running Track, parmaklarınızı kullanarak koşu yapacağınız ve aynı zamanda yarışacağınız eğlenceli bir simülasyon oyunu.
  • Train Track Builder

    Train Track Builder, bozulmuş demir yollarını onarmanızı ve tren seferlerini başlatmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • RunKeeper - GPS Track Run Walk

    Android cihazınızı RunKeeper uygulamasıyla kişisel bir antrenöre çevirmeniz mümkün.
  • n-Track Akort Aleti

    Telli ve üflemeli çalgılarınızı Android cihazlarınızda kolay ve en doğru şekilde akort edebilirsiniz.
  • Impossible Path

    Impossible Path reflekslerinizi test eden bir mobil beceri oyunudur