Guardian VR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
164 MB DOSYA BOYUTU

Guardian VR, Android işletim sistemine sahip telefonlarınız üzerinde sanal gerçeklik deneyimi yaşayabileceğiniz bir uygulamadır.

Guardian VR, Android işletim sistemine sahip telefonlarınız üzerinde sanal gerçeklik deneyimi yaşayabileceğiniz bir uygulamadır. Tecritte bulunan bir suçlunu psikolojisini bu uygulama sayesinde anlayabilirsiniz.

Tecritte bulunan bir suçlunun psikolojik değişimlerini ve ruhlarına yansıyan etkileri bu uygulama sayesinde keşfedebilirsiniz. Sanal gerçeklik teknolojisini kullanan uygulama 24 saat boyunca tecritte kitli kalan bir insanın nasıl bir hise sahip olduğunu kullanıcılara yansıtıyor. Her yıl ABD'de 80 bin'den fazla mahkum tecrite giriyor ve insanlarla teması çok az oluyor. Guardian VR ise bu insanların hislerini keşfetmek için kullanıcılarına hizmet ediyor. Uygulamayı kullanmak için bir ader Cardboard'a sahip olmanız da gerekiyor. Uygulama sayesinde hem sanal gerçeklik deneyimi yaşayabilir hemde bir mahkumun psikolojisine sahip olabilirsiniz. 

Guardian VR uygulamasını Android işletim sistemine sahip telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Guardian VR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
153 MB DOSYA BOYUTU

Guardian VR, iOS işletim sistemine sahip telefonlarınız üzerinde sanal gerçeklik deneyimi yaşayabileceğiniz bir uygulamadır.

Guardian VR, iOS işletim sistemine sahip telefonlarınız üzerinde sanal gerçeklik deneyimi yaşayabileceğiniz bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama sayesinde tecritte bulunan bir suçlunun psikolojisini anlayabilirsiniz.

Sanal gerçeklik deneyimi yaşayabileceğiniz bir uygulama olan Guardian VR ile tecritteki bir mahkumun psikolojisini yaşayabilirsiniz. Sanal gerçeklik teknolojisini kullanan uygulama 24 saat boyunca tecritte kitli kalan bir insanın nasıl bir hise sahip olduğunu kullanıcılara yansıtıyor. Her yıl ABD'de 80 bin'den fazla mahkum tecrite giriyor ve insanlarla teması çok az oluyor. Guardian VR ise bu insanların hislerini keşfetmek için kullanıcılarına hizmet ediyor.

Uygulamayı kullanmak için bir ader Cardboard'a sahip olmanız da gerekiyor. Uygulama sayesinde hem sanal gerçeklik deneyimi yaşayabilir hemde bir mahkumun psikolojisine sahip olabilirsiniz. Bir sosyal sorumlulu projesi gibi işleyen bu uygulama ile değişik hislere sahip olacağınızı da söyleyebiliriz.

Guardian VR uygulamasını iOS işletim sistemine sahip telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NVIDIA VR Viewer

    NVIDIA VR Viewer, Android işletim sistemine sahip telefonlar üzerinde sanal gerçeklik deneyimi yaşamanıza yardımcı olacak bir uygulamadır.
  • VR Check

    VR Check uygulamasıyla Android cihazlarınızın sanal gerçeklik gözlüklerine uyumluluğunu test edebilirsiniz.
  • Game Guardian

    Game Guardian ile Android mobil oyunlarda yasadışı iyileştirmeler ve avantajlar elde edeceksiniz.
  • Guardian Circle

    Guardian Circle uygulaması acil durumlarda yardım çağırabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Guardian Stone

    Guardian Stone mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Vodafone Guardian

    Vodafone Guardian ile çocuğunuzun akıllı telefon kullanımını güven altına alabilirsiniz.
  • Lara Croft: Guardian Of Light

    Lara Croft: Guardian Of Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Slugterra: Guardian Force

    Slugterra: Guardian Force, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.