Guess The Color

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Guess The Color, nesnelerin, mekanların, logoların, görsellerin rengini bilmeye çalıştığınız bir bulmaca oyunu.

Guess The Color, yüzlerce resmin, çizgi film karakterinin, logoların, nesnelerin renklerini bilmeye çalıştığımız bir bulmaca oyunu. Windows platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkan ve ufak boyutlu olmasıyla hemen indirip oynamaya başlayabildiğimiz renkli bulmaca oyununu görsel hafızasına güvenen herkese tavsiye ederim.

Guess The Color oyununda 8 seviye bulunuyor ve ilk seviye tahmin edeceğiniz üzere basit nesnelerden oluşuyor. Çizgi film karakterleri, araba şirketleri, dev bilgisayar firmaları, restoranlar, alışveriş siteleri, popüler mobil oyunların tanınan simaları gibi her gün karşılaştığımız veyahut küçüklükten bildiğimiz objelerle karşılaşıyoruz. Objelerden bazıları tek renk, bazıları birden fazla renkten oluşuyor.

İlerledikçe yeni bölümlerin kilidini açtığımız oyunda gösterilen nesnenin rengini deneme yanlma yoluyla bulmamız mümkün kılınmamış. Yanlış dokunduğumuz her renk sonrası canımız azalıyor ve sadece birkaç dokunuşta oyun sonlanmış oluyor. Yani hata yapma lüksümüz pek yok. Tabii ki ipuçları ve yıldız gibi yardımcı öğeler mevcut ancak bunlar hem sınırlı hem de birkaç kullanımdan sonra paralı oluyor.

Hem tablette hem de bilgisayarda oynanabilen renkli bulmaca oyununda yüksek puan yaparsak en iyiler listesine adımızı yazdırabiliyoruz. Ancak oyunun ilk başlangıcında buraya bakmamanızı öneririm.

Guess The Color, Android ve iOS platformunda oldukça popüler olan Colormania oyununun başarılı bir kopyası olmuş diyebilirim. Baş ağrıtmayan, saç baş yoldurtmayan ancak eğlendirebilen bulmaca oyunlarını beğeniyorsanız Windows 8.1 üzeri cihazınıza indirip deneyin derim.

Erkan Calp

Guess The Color

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Guess The Color, yüzlerce objenin rengini tahmin etmeye çalıştığınız ücretsiz bir Windows Phone bulmaca oyunu.

Guess The Color, adından da anlayacağınız üzere nesnelerin rengini bilmeye çalıştığınız ufak boyutlu bir Windows Phone oyunu ve de ücresiz indirebiliyorsunuz. En düşük seviye Windows Phone cihazlarda bile rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış bu renkli bulmaca oyununda yüzlerce çizgi film karakteri, logo ve obje renksiz halleriyle karşınıza çıkıyor. Onca renk arasından doğru rengi bulmak ise son derece zor.

Guess The Color, Android ve iOS platformunda indirilebilir olan Colormania oyunundan esinlenerek hazırlanmış bulmaca türünde boş zamanlar için oldukça ideal oyunlar arasında. Kafa yormayan bulmaca oyunlarından hoşlanıyorsanız kesinlikle es geçmeyin derim.

Renkli bulmaca oyunları arasında yer alan Guess The Color oyununda amacınız karşınıza çıkan nesnenin rengini doğru tahmin edebilmek. Bunun için tek yapmanız gereken soru ekranında gösterilen renklere dokunmak ve görseli boyamak. Oldukça basit geldi değil mi? İlk bölümler için haklısınız ancak ilerledikçe rengini tahmin etmeye çalıştığınız nesne tek renkten çoklu renge geçiş yapıyor. Gösterilen nesneyi çok iyi bilmiyorsanız doğru renkleri bulmanız oldukça zorlaşıyor. Yanlış renge dokunduğunuzda canınız eksiliyor ve birkaç yanlış dokunuştan sonra oyuna veda ediyorsunuz. Tabii ki nesnenin rengini bulmanızda yardımcı öğeler de var ancak bunlar sınırlı; hemen de tükeniyor.

8 seviyenin olduğu oyunda yüzlerce nesne ile karşılaşıyoruz. Rengi alınmış nesneler arasında yok yok. Popüler mobil oyunların ikonik kahramanları, sosyal ağ uygulamaları, araba şirketleri, yeme-içme mekanları, trafik işaretleri, programlar, bilgisayar firmaları, alışveriş siteleri ve daha saymakla bitiremeceğim yüzlerce obje oyuna dahil edilmiş. Bu objelerden bazıları tek renk, bazıları da birkaç renkten oluşuyor.

Guess The Color, çok basit bir bulmaca oyunu gibi gözükmesine rağmen kısa sürede sarıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Color Conquer

    Color Conquer, bir zamanların popüler Google+ oyunu Flood-It'e oldukça benzeyen ancak daha eğlenceli ve bağımlılık yaratan bir bulmaca oyunudur.
  • Color Flood HD

    Color Flood HD oyununda farklı renklerden oluşan 10 x 10 tabloda renklere dokunarak tabloyu tek renge boyamalısınız.
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • The Spectrum Retreat

    The Spectrum Retreat, Steam üzerinden satılan ve Portal'ı andıran yapısıyla dikkatleri çeken bir bulmaca oyunudur.
  • MonteCrypto: The Bitcoin Enigma

    MonteCrypto: The Bitcoin Enigma, Steam üzerinden oynanabilen Bitcoin hediyesi veren bir bulmaca oyunudur.
  • Let the Cat in

    Let the Cat in ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • The Lost Vikings

    The Lost Vikings klasik bir bulmaca oyunudur
  • The Old Tree

    The Old Tree tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz bir eğlenceli bulmaca oyunudur