Guild of Honor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME

Guild of Honor güzel grafiklere sahip bir rol yapma oyunudur

Guild of Honor güzel grafik kalitesiyle beğeninizi kazanacak bir mobil RPG oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Guild of Honor'da fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz ve destansı savaşlara katılabiliyoruz. Oyunda temel olarak bir grup kahramanın kontrolünü devralarak uzun bir yolculuğa çıkıyoruz ve bu yolculuğumuz boyunca farklı düşmanlarla karşılaşarak büyülü silahlar, ekipmanlar ve eşyalar toplamak, kahramanlarımızı geliştirmek için mücadele ediyoruz.

Guild of Honor'da oyunculara 360 farklı kahramandan dilediklerini bir araya getirerek kendi macera takımlarını kurma imkanı veriyor. Oyundaki savaşlar gerçek zamanlı olarak gelişmekte. Bu savaşlarda kahramanlarınızın sahip oldukları kendilerine has yeteneklerden faydalanarak savaşın gidişatını belirleyebiliyorsunuz. Savaşları kazandıkça tecrübe puanı kazanıyor, kahramanlarınıza seviye atlatarak onları güçlendirebiliyorsunuz.

Guild of Honor oldukça yüksek bir grafik kaltiesine sahip. Kahraman modellerinin yanısıra kullandığınız büyülerdeki görsel efektler göz alıyor.

Can Erdil Şentürk

Guild of Honor

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Guild of Honor mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Guild of Honor güzel grafikleri bolca aksiyonla birleştirmeyi başarabilen bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Guild of Honor'da farklı kahramanlardan oluşan grupların maceraları konu alınıyor. Bir araya gelerek fantastik bir serüvene atılan kahramanlar büyülü güçlerin, kılıç ve kalkanın hakim olduğu diyarlarda şan, şöhret, altın ve büyülü eşyalar peşinde koşuyorlar. Biz de farklı kahramanları bir araya getirerek kendi kahraman ekibimizi oluşturuyoruz ve bu maceraya dahil oluyoruz.

Guild of Honor'da oyuncular 360 farklı kahraman arasından istediklerini bir araya getirerek kendi kahraman takımlarını yaratıyorlar ve sonrasında uzun bir serüvene başlıyorlar. Bu serüven boyunca yolumuza çıkan düşmanlarla savaşıyoruz ve galip geldiğimizde altın, tecrübe puanı, silah ve zırh gibi ekipmanlar kazanıyoruz. Tecrübe puanımız biriktikçe kahramanlarımız seviye atlayabiliyorlar ve yeni yetenekler öğrenip mevcut yeteneklerini güçlendirebiliyorlar. Gerçek zamanlı savaş sistemine sahip olan Guild of Honor'da savaşlar esnasında kahramanlarınızın özel yeteneklerini kullanarak karşı tarafa yüksek hasar verebiliyorsunuz.

Guild of Honor güzel grafikleri zengin bir içerikle birleştirmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guild of Heroes

    Guild of Heroes, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Heart of Honor: Burning Blood

    Heart of Honor: Burning Blood mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MMORPG'dir
  • Guild Masters

    Nefes kesen RPG savaşlarına katılarak ilginç karakterle mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Honor of Kings APK

    Klasik MOBA deneyimini oyunculara sunan Honor of Kings APK, hızlı tempolu savaşlara sahip bir Android oyundur.
  • He-Man Tappers of Grayskull

    He-Man Tappers of Grayskull, He-Man ve arkadaşlarıyla İskeletor'u durdurmaya çalıştığınız macera rpg oyunu.
  • Tower of Winter

    benzersiz mobil oyunlarının arasında yerini alan Tower of Winter, metin temalı RPG oyunudur.
  • Kingdom of Pirates

    Kingdom of Pirates, korsan krallığınızı kurup yönettiğiniz bir Android oyunu.
  • Party of Heroes

    Party of Heroes, Android cihazlarda oynayabileceğimiz, ücretsiz ve eğlenceli bir RPG.