Guitar Flash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Guitar Flash, popüler gitar çalma oyunu Guitar Hero'nun basitleştirilmiş versiyonu.

Guitar Flash, gitar çalmayı seven kişilerin vazgeçilmez mobil oyunu Guitar Hero’nun basitleştirilmiş sürümü diyebilirim. Ekipmana ihtiyaç duymanda oynayabildiğimiz oyunda rock yıldızı yerine geçiyor ve gitarımızı konuşturuyoruz.

Fazla tanıdık şarkıların kullanılmadığı oyunda sahnede sergilediğimiz üstün performans sonucunda verilen altınları kullanarak yeni şarkıları açabiliyoruz. Oynanış ise son derece zor. Ekrana dokunmamızla başlayan şarkının ritmini yakalamak hiç kolay olmuyor. Her ne kadar basmamız gereken sadece üç notaymış gibi görünse de rock şarkıları fazla hareketli olduğundan bir noktadan sonra notaları karıştırmak olağan bir hal almaya başlıyor.

Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir oyunda bölümleri tamamlamak için şarkının çaldığı süre boyunca notalara olabildiğince doğru basmamız gerekiyor. Sol yanda duran bar notalara basışımıza göre açalıp yükseliyor. Tahmin edeceğiniz üzere her yanlış bastığımız notada bar aşağı iniyor, kendimiz ritme kaptırıp çoştuğumuzda da en üste kadar çıkıyor. Şarkı bitimine kadar bu barı en üstte tutmayı başarırsak rock yıldızına yakışır bir performans sergilemiş oluyor ve sonraki şarkıya geçiyoruz.

Erkan Calp

Guitar Flash

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Guitar Flash, Guitar Hero'ya benzerliğiyle öne çıkan eğlenceli bir iOS oyunu.

Guitar Flash, popüler gitar çalma oyunu Guitar Hero’ya benzerliğiyle dikkat çekiyor. Ek ekipmana ihtiyaç duymadan, satın alım yapmadan keyifle oynayabileceğiniz oyunda bir rock yıldızı yerine geçiyor ve performansınızı sergiliyorsunuz.

Guitar Hero kadar detaylı olmayan oyun hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunuyor. Birbirinden hareketli rock parçalarını üç notayla çalıyorsunuz ancak ritim fazlasıyla çoşkulu olduğundan doğru notaya basmak bir noktadan sonra zorlaşmaya başlıyor; parmaklarınız birbirine geçiyor.

Bölümleri geçmek için olabildiğince az hata yapmanız gerekiyor. Performansınızı sol yandaki renkli bardan takip edebiliyorsunuz. Şarkının bitiminde bar seviyesi en üstte ise rock yıldızınıza yakışır performans göstermiş sayılıyorsunuz ve sonraki şarkıya atlıyorsunuz. Şarkı demişken oyundaki şarkılar pek tanıdık değil ancak kesinlikle gaza getirecek cinsten ve para harcamadan yeni şarkıları açabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Guitar Flash

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
148 MB DOSYA BOYUTU

Guitar Flash, gitar çalmayı seviyorsanız başından zor kalkacağınız eğlence dozu yüksek bir mobil oyun.

Guitar Flash, Guitar Hero oyununu anımsatan çizgileriyle dikkat çeken süper eğlenceli bir mobil oyun ve Windows Phone platformunda da karşımıza çıkarak bizleri şaşırtıyor. Ekipman satın almadan, uygulama içi satın alım yapmadan kısacası ücretsiz oynayabileceğiniz oyunda bir rock yıldızının yerine geçerek herkese en iyi olduğunuzu gösteriyorsunuz.

Üç farklı zorluk düzeyinde oynamanıza izin veren gitar çalma oyununda şarkı seçimini yaptıktan sonra sahneye çıkıyorsunuz. Şarkı akmaya başladığında performansınızı sergilemeye başlamış oluyorsunuz. Basmanız gereken beş nota var ve hangi notaya basacağınızı karşınızdan müziğin ritmine göre gelen renkli halkalara göre anlıyorsunuz.

Oyunda ilerlemek için doğru zamanda doğru notaya basmanız gerekiyor. Kendinizi müziğe kaptırmanız da son derece mühim. Çalan şarkılar rock şarkıları olduğundan doğal olarak notalara oldukça seri şekilde basmanız gerekiyor. Yanlış bastığınız her notada performansınızın düştüğü kabul ediliyor ve tekrarlayan hatalar sonucunda sahneye veda ediyorsunuz. Kazanmanın tek yolu şarkıyı mümkün olduğunca az hata ile tamamlamak. Şarkı bittiğinde sol yanınızdaki bar üst seviyede ise sahnede kalmaya devam ediyorsunuz. Başarıyla tamamladığınz her bölüm sonrasında altın kazanıyor ve bu altınları yeni şarkılar açmak için kullanıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rock Hero

    Rock Hero ücretsiz olarak sunulan ve Guitar Hero'ya olan ile benzerliğiyle dikkat çeken bir oyundur.
  • Monster Flash

    Monster Flash çok basit bir yapıyı harika görseller ve oynanışla harmanlamış, hem çocuklar hem de yetişkinler için eğlenceli bir arcade oyunudur.
  • My Guitar

    My Guitar ile Android cihazınızda gitar çalabilirsiniz
  • Tune Your Guitar

    Tune Your Guitar ile kolayca gitarınızı veya ukulelenizi akort edebilirsiniz
  • CLASSICAL GUITAR TUNER

    CLASSICAL GUITAR TUNER ile gitarınızı kolayca akort edebilirsiniz
  • PitchLab Guitar Tuner

    Acemi ve profesyonel müzisyenler için geliştirilen PitchLab Guitar Tuner uygulamasıyla enstrümanlarınızı kolayca akort edebilirsiniz.
  • R-Rock Guitar

    R-Rock Guitar, Android cihazlarınız üzerinde rock gitar çalmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Real Bass Guitar Simulator

    Real Bass Guitar Simulator uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan sanki bas gitar çalmayı biliyor gibi davranabilirsiniz!