Gun Fu: Stickman 2

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Gun Fu: Stickman 2'de arenalarda karşımıza çıkan rakipleri silahlarımızla ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.

Gun Fu: Stickman 2, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir oyun. Basit bir altyapıya sahip olmasına rağmen oyunseverlere ilginç bir deneyim yaşatmayı başaran bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebilme şansına sahibiz.

Oyunun en iyi yönlerinden birisi de oyunculara kendi karakterlerini kişiselleştirebilme şansı tanıması. Bu sayede arena ortamında mücadele ederken kendi karakterimizi diğerlerinden farklılaştırabiliyoruz.

Gun Fu: Stickman 2'de tekli oyuncu modları olduğu gibi çoklu oyuncu modu da bulunuyor. Bu modda arkadaşlarımıza karşı müdadele edebilme şansına sahip oluyoruz. Elbette online modda internet bağlantısına ihtiyacımız var. Mücadele ettikçe tabancalar, makineli tüfekler, roketler ve hatta paintball tabancaları gibi yeni silahlar açılıyor.

Hareketli bir oyun deneyimi yaşatan Gun Fu: Stickman 2'yi aksiyon oyunlarından hoşlananların favorileri arasına girecektir.

Emircan Erdoğan

Gun Fu: Stickman 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
61.2 MB DOSYA BOYUTU

Gun Fu: Stickman 2 iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bir aksiyon oyunudur.

Gun Fu: Stickman 2, iPhone ve iPad için yapılmış eğlenceli bir aksiyon oyunudur. 

Oyun aslında çok temek bir mantığa dayanıyor: Sabit duran karakterimiz ile çevremizdeki düşmanları egale ediyoruz. Bunun için yapmamız gereken ise oldukça basit; düşmanların üzerlerine tıklamak. Ne kadar çok düşman öldürürseniz, o kadar çok puan kazanıyorsunuz. Kazandığınız puanlar ise oyunun sonunda ise para olarak geri dönüyor. Kazandığınız paraları ise yine oyun içinde harcayabiliyorsunuz.

Gun Fu: Stickman 2'nin dikkat çeken özelliklerinin başında kişiselleştirme geliyor. Oyun içinde kazandığınız o paraları karakteriniz üzerinde harcayabiliyorsunuz. Çöp adam şeklinde tasvir edilen karakterinize yeni silahlar, giysiler ve aksesuarlar satın alabiliyorsunuz. Böylece daha size ait bir oyun ortaya çıkarabiliyorsunuz. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Legends: Gun Shooter

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Stickman And Gun

    Çöp adamların dünyasında savaşacağız.
  • Stickman Revenge 2

    Stickman Revenge 2 side scroller türünde bir mobil aksiyon oyunudur
  • Stickman Base Jumper 2

    Stickman Base Jumper 2, çöp adamı hedefe ulaştırmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Stickman Rope Hero 2 APK

    Stickman Rope Hero 2 APK Android oyunda süper kahraman gibi hareket eden çöp adam karakteri kontrol ediyorsunuz.
  • Kung-Fu Sheep

    Kung-Fu Sheep mobiil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • Kung Fu All-Star

    Kung Fu All-Star: MMA Fight Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen heyecan dolu bir dövüş ve aksiyon oyunudur.