Gunman Taco Truck

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Gunman Taco Truck, silahlarla donatılmış taco kamyonunuzla mutantları temizleyerek ilerlediğiniz bir Android oyunu.

Gunman Taco Truck, aksiyon yüklü taco kamyon sürme oyunu. Sadece Android platformunda indirilebilir olan oyunda bilim adamlarının atom bombalarını ateşlemesi sonucu mutanta dönüşmüş insan ve hayvanlarla mücadele ediyoruz. Her an yolda kalma tehlikesini düşünmeden güvenli bölgeye ulaşmaya çalışıyoruz.

Amerika’dan Kanada’ya olan yolculuğumuzda yolumuza çok sayıda mutant çıkıyor. Bilim adamlarının eserleri olan mutantları aşıp Kanada’da işimize devam etme niyetindeyiz. Lakin yolumuz çok uzun; hangi noktada çıkacakları belli olmayan mutantlar bir yana yakıtımız oldukça az. Hayatta kalmayı başaran nadir insanlara yemek servisinde bulunarak para kazanmamız, parayla zorunlu ihtiyaçlarımızı gidermemiz gerekiyor.

Retro görsellere sahip oyunda kamyonu sürmek için özel bir çaba sarf etmiyoruz. Dikkatimizi hedeflere vermemiz yeterli. Mutantların olmadığı bölgelerde hayatta kalanlara servis yaparken de malzemeleri seçmemiz yeterli oluyor.

Erkan Calp

Gunman Taco Truck

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
113 MB DOSYA BOYUTU

Gunman Taco Truck mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Gunman Taco Truck farklı oyun türlerini birleştiren ve boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Gunman Taco Truck, bir yarış oyunu, bir yemek yapma oyunu ve bir aksiyon oyunu birleşimi şeklinde hazırlanmış. Oyunda post apokaliptik bir dünyaya konuk oluyoruz. Nükleer savaşlar yapıldıktan sonra radyasyonun etkisi geçmiyor, ortaya çıkan mutantlar terör estirerek her yeri istila ediyor. Biz ise ailemizden kalan taco işini devam ettirmeye çalışıyoruz. Meksika'nın geleneksel dürümü olan taco için et bulmamız ise radyasyon nedeniyle mümkün olmuyor. Bunun yerine mutantları yeni et kaynağı olarak kullanıyoruz ve hem dünyayı mutantlardan temizlerken hem de et ihtiyacını karşılıyoruz.

Gunman Taco Truck'ta taco aracımızla yollara çıkıp mutantlarla savaşmaktayız. Bu iş için aracımızı farklı silahlarla donatıyoruz. Kullanabileceğimiz silahlar arasında makinalı tüfekler, roket atarlar ve ağır silahlar gibi farklı seçenekler yer alıyor. Taco satıp para kazandıkça aracımızı ve silahlarımızı geliştirebiliyoruz.

Gunman Taco Truck'ta en lezzetli tacoları yaparak müşterilerimize satıyoruz. Bu sayede para kazanabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mucho Taco

    Mucho Taco mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir restoran oyunudur
  • Hill Climb Truck Racing : 2

    Hill Climb Truck Racing: 2 aksiyon dozu yüksek eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Truck Driver City Crush APK

    Truck Driver City Crush APK, GTA'ya benzer mobil oyunlardan. GTA benzeri ücretsiz mobil oyunda birçok tehlikeli görev sizi bekliyor.
  • Action Truck

    Strateji yap ve malzemeleri düşürme.
  • Truck Simulator Ultimate APK

    Truck Simulator Ultimate APK harika grafiklere ve gerçekçi oynanışa sahip kamyon simülatörü temelinde geliştirilen bir tür simülasyon oyunu.
  • Euro Truck Simulator 2018

    Euro Truck Simulator 2018, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunu
  • Food Truck Chef APK

    Food Truck Chef APK, karavanla dünyayı gezip yemekler hazırladığınız zaman simülasyon oyunudur.
  • Nextgen Truck Simulator APK

    Nextgen Truck Simulator APK, akıllı cihazınızda oynayabileceğiniz gerçekçi bir tır simülatörüdür.