Gunslugs 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
9.5 MB DOSYA BOYUTU

Gunslugs 2, 2 boyutlu bir aksiyon oyunudur

Gunslugs 2 bize eskiden Commodore, Amiga bilgisayarlarımızda veya televizyona bağladığımız atarilerde oynadığımız klasik aksiyon oyunlarını hatırlatan eğlenceli bir mobil oyun.

Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz Gunslugs 2'de hikayeye ilk oyundan sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz. Tanklar, bombalar, dev örümcekler, roketler ve uzalılar tarafından saldırıya uğrayan bir dünyaya konuk olduğumuz oyunda geri dönen Black Duck ordusuna karşı savaşan bir kahramanı yönetiyoruz. Bu sefer bütün galaksiyi ele geçirmeye niyetlenen Black Duck ordusu işaret kulelerini ve uzaylı teknolojilerini bütün gezegene yaymıştır. Gunslug ekibinin bir üyesi olarak bizim görevimiz de bu kuleleri yok etmek ve Black Duck ordusunu ortadan kaldırmaktır. 

Gunslugs 2, 8 bit grafiklerle donatılmış, retro tarzda görünüme sahip olan bir oyun. Bir platform oyununa benzeyen bu görünüm bolca aksiyonla birleşiyor. Kahramanlarımız silahlar kullanarak düşmanlarıyla savaşıyor, bir yandan da ölümcül tuzaklardan kaçmaya çalışıyor. Hızlı bir oyun yapısına sahip olan Gunslugs 2'de 7 farklı dünyayı ziyaret ediyoruz. Her dünyada 8 bölüm yer alıyor ve yüzlerce düşmanın yanısıra bölüm sonu canavarlarıyla savaşıyoruz. Rastgele oluşturulan iç bölgelere sahip olan oyun bu sayede her seferinde bize dğeişik bir oyun tecrübesi sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Gunslugs 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
9.7 MB DOSYA BOYUTU

Gunslugs 2, 8 bit grafiklere sahip olan bir mobil aksiyon oyunudur

Gunslugs 2 80'li ve 90'lı yıllarda bilgisayarlarımızda ve oyun konsollarında oynadığımız 8 bit grafiklere sahip oyunlara oldukça benzeyen bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz retro tarzda bir oyun olan Gunslugs 2'de Black Duck ordusu geri dönüyor ve bu sefer daha büyük bir hedef ile karşımıza çıkıyor. Amacı bütün galaksiyi ele geçirmek olan Black Ducks ordusunu durdurmak için ise Gunslugs ekibinin bir üyesi olan kahramanımızı kontrol ediyoruz. Bu işi başarabilmek için Black Ducks ordusunun işaret kulelerini yok etmemiz ve galaksiyi adım adım özgürleştirmemiz gerekiyor. Mücadelemiz sırasında tanklar, helikopterler, roketler ve dev örümcekler gibi farklı düşmanlarla çarpışıyoruz ve aksiyon dolu anlar yaşıyoruz.

2 boyutlu bir oyun olan Gunslugs 2, platform oyunlarının aksiyon ile birleşmiş hali olarak nitelendirilebilir. Oyunda kahramanımız ekranda yatay olarak ilerliyor, önüne çıkan ölümcül tuzakları aşmaya çalışıyor ve diğer yandan da silahlarını kullanarak düşmanlarına ateş ediyor. 7 farklı dünyayı ziyaret ettiğimiz oyunda her dünyada 8 bölüm bizleri beklemekte. Ayrıca heeyecan dolu bölüm sonu canavarı savaşları da yapabiliyoruz. Hızlı bir oyun yapısına sahip olan Gunslugs 2 eğer eski tarzda bir oyun oynamak isterseniz ideal bir seçenek.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gunslugs

    Gunslugs, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli, heyecan dolu ve nefesleri kesen eski tür atari oyunlarından bir tanesidir.
  • Reckless Getaway 2 APK

    Reckless Getaway 2 APK, Pixelbite’ın yapımcılığını üstlendiği bir aksiyon oyunu.
  • Tap Titans 2

    Tap Titans 2, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve seriye daha güçlü titanlarla devam eden sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • Naught 2

    Naught 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz gizemler ve bulmacalarla dolu bir aksiyon oyunudur.
  • Overkill 2

    Overkill 2, Android telefon ve tabletleriniz ile oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir aksiyon oyunudur.
  • The Grand Auto 2

    The Grand Auto 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • VOXPLODE! 2

    VOXPLODE! 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur