GWENT

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
568 TOPLAM İNDİRME

GWENT, online olarak oynanabilen bir kart oyunudur

GWENT, eğer The Witcher 3 oyununu oynadıysanız yakından tanıyacağınız, bu oyundaki hanlarda oynanan aynı adlı kart oyununnun tek başına bir online kart oyunu haline dönüştürülmüş versiyonu.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan GWENT temel olarak Witcher dünyasında birbiriyle çatışma halinde olan veya tarafsız olan güçlerin  kartlarını çaprıştırdığımız bir kart oyunu. Oyuncular bu tarafları güçleri temsil eden kartları toplayarak kendi destelerini oluşturuyorlar ve rakipleri karşısına çıkıyorlar.

GWENT bir tek kişilik hikaye moduna yer veriyor. Bu hikaye modu bize Witcher evreni içinde geçen alternatif bir hikaye sunmakta ve farklı kartlar toplamamıza imkan sağlamakta. Online modda ise diğer oyunculara karşı kendi destelerimizin gücünü sergiliyoruz.

GWENT oldukça taktiksel bir yapıya sahip. Oyunda maçları kazanabilmek için kartlarınızın yeteneklerini iyi bilmeli, rakibinizin hamlelerine göre strateji geliştirmelisiniz. En güçlü kartlara sahip olsanız bile doğru taktik uygulamadığınızda yenilebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

GWENT

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Witcher evreninin kart oyununa katılın.

Witcher evreninin en sevdiği kart oyununa katılın: GWENT'te, blöf yapma, anında karar verme ve dikkatli güverte yapımını birleştiren hızlı tempolu düellolarda arkadaşlarınızla çarpışıyorsunuz.

Savaşın gelgitini dramatik bir şekilde döndüren kahramanlar, büyüler ve özel yeteneklerle, aldatmaca ve zekice numaralar cephaneliğinizin gerekli parçalarıdır. Adil ve eğlenceli bir progresyon sistemi, rekabetçi bir kart koleksiyonu oluşturma zevkini saf bir zevke dönüştürür.

Elle çizilmiş sanat ve büyüleyici görsel efektler, her karta, savaşa ve savaş alanına hayat veriyor ve aynı zamanda GWENT'i oynamak ve izlemek için zevk haline geliyor. Düşmanı kaba kuvvetle ezin veya zekice numaralarla zekası olun. GWENT’in eşsiz yuvarlak tabanlı oynanışı, stratejik olanaklar dünyasını açıyor.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Thronebreaker: The Witcher Tales

    Thronebreaker: The Witcher Tales, CD Projekt RED tarafından geliştirilen, The Witcher ve Gwent'i bir şekilde birleştiren bir oyundur.
  • MARVEL SNAP

    Bu kart oyununu hemen indirin ve hızlı bir oyununun keyfine varın.
  • Inscryption

    Kart oyunlarını seviyor musunuz? Farklı bir kart oyunu mu arıyorsunuz? O zaman Inscryption aklınızı başınızdan alacak.
  • Ratropolis

    Ratropolis: Gerçek zamanlı kart oyunu, Steam en iyi oyunlar arasında!
  • Scrolls

    Scrolls, Minecraft yapımcısı Mojang tarafından geliştirilmiş olan bir kart oyunudur
  • Mis Yeşil Kart Programı

    Yeşil Kart Programı (Yeşil Kart Büroları için)
  • Hearthstone

    Hearthstone, popüler oyun geliştiricisi Blizzard tarafından geliştirilen ve bağımlılık yapan bir dijital kart oyunudur.
  • SolSuite Solitaire

    SolSuite Solitaire 504 tane kaliteli Solitaire ve kart oyunu barındıran, gelişmiş özellikleri ile kişiselleştirilmiş kart oyunu zevkini ayağınıza getiren mükemmel bir oyun paketi yazılımıdır.