Haberdar Tablet

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Haberdar Tablet, dünyanın en çok okunan gazetelerini Türkçe olarak sunan ücretsiz bir mobil uygulamadır.

Haberdar Tablet uygulaması ile TRT Türk’te Serhat Akça ile Irmak Kerimoğlu’nun birlikte sunduğu Haberdar programını Android tabletinizden takip edebilirsiniz. Türkiye’deki gazetelerin dışında Guardian, The Times, USA Today, The Wall Street Journal gibi dünyanın önde gelen gazetelerini de takip etmek istiyor ancak yeterli İngilizceniz yoksa Haberdar uygulaması tam size göre. Tüm içerikler Türkçe ve ücretsiz olarak karşınızda.

Haberdar Tablet uygulaması ile Türk ve Dünya gündemini tabletinizden rahatlıkla takip edebilirsiniz. Farklı ülke ve dillerden günlük olarak çıkan gazeteleri Türkçe sunan uygulamada kategoriler bölümü de yer almaktadır. Tüm haberleri okumak yerine ilgi alanınıza giren haberleri okumayı tercih etmek isterseniz bilim ve teknoloji, sanat, yaşam, spor, sağlık, ekonomi, siyaset kategorilerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Video ve fotoğraf galerilerini de unutmamak gerek.

Dünyanın en çok takip edilen köşe yazarlarının son makalelerini de bünyesinde barındıran uygulamanın haber okuma ekranı da güzel hazırlanmış. Yazıların boyutunu artırabiliyor, tek dokunuşla haber hakkında düşüncelerinizi paylaşabiliyor, beğendiğiniz haberleri Twitter ve Facebook hesaplarınızda paylaşabiliyorsunuz. Haberdar Tablet, mobilden haber okumayı seven herkesin kesinlikle edinmesi gereken bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Haberdar

    Haberdar uygulaması ile Türk ve dünya gündemini Android telefonunuzdan takip edebilirsiniz.
  • GZT

    GZT uygulaması üzerinden gündemdeki son gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.
  • Bilardo Federasyonu

    Bilardo sporuyla ilgileniyorsanız Bilardo Federasyonu uygulamasından güncel etkinlikler ve haberlerden anında haberdar olabilirsiniz.
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik, Android tablet bilgisayarlarda dergi okunması üzerine hazırlanmış bir dergi platformu.
  • Haberyerim

    Bulunduğunuz konuma göre çevrenizde gerçekleşen olaylardan haberdar olmak ve 1 haftalık süreçte neler olduğu görebilmeniz için hazırlanan konum bazlı haber uygulamasıdır.
  • Samsung eKitap

    Samsung tablet ve akıllı telefonlarda kullanabileceğiniz ücretli ve ücretsiz e-kitap, dergi ve yayınlara ulaşabileceğiniz Android uygulaması.
  • GB Haber

    GB Haber, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir gündem takip uygulaması.
  • Liveuamap

    Liveuamap, Android tablet ve telefonlar üzerinde çalışabilen ve haberleri anlık olarak Google Maps haritası üzerinde gösteren bir uygulamadır.