Hacker Sırları 1

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,446 TOPLAM İNDİRME

Hacker Sırları 1, hackerlık hakkında öğrenmek istediğiniz sırların hepsini okuyabileceğiniz 77 sayfalık bir Android cihazlara uygun kitap.

Hacker Sırları 1, 77 sayfa taranarak oluşturulan bir hackerlık kitabı. Bu kitabu ücretsiz olarak Android telefon ve tabletlerinize indirerek dilediğiniz zaman okuyabilirsiniz. Tabletler ve web üzerinde daha iyi okuyabileceğiniz kitabın ikinci serisi de Google Play Store üzerinde bulunuyor fakat ücretli olarak satılıyor. Eğer ilk kitabı ücretsiz olarak edinip beğenirseniz, serinin ikinci kitabı olan Hacker Sırları 2'yi de mutlaka okumanızı öneririm.

Yavuz Çakar tarafından hazırlanan kitabı indirebilmek için Google Play Store'a kredi kartı bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Fakat bu uygulama tarafından istenilen bir şey olmadığı gibi uygulamayı indirdiğiniz için de herhangi bir ücret ödemezsiniz.

Bildiğiniz üzere hackerlar internet üzerinde farklı yöntemler kullanarak siteleri, kişileri, kurum ve kuruluşları hackleyen kişiler. Yani hedef aldığınız kişilerin bir şekilde kişisel yada kurumsal hesaplarına giriş yapmak diyebilirim. Sadece bununla sınırlı olmayan hackerlığın en ince detaylarını ve sırlarını öğrenmek istiyorsanız Hacker Sırları 1 kitabı sizin için iyi bir başlangıç olacaktır.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Game Hacker APK

    Game Hacker APK olarak yüklenebilen rootsuz Android oyun hile programıdır. SB Game Hacker, tamamen ücretsizdir.
  • Underground Blossom APK

    Laura'nın geçmişi ve geleceği hakkında sırları ortaya çıkardığımız  Underground Blossom APK'da, bulmacaları çözün ve hikayeyi tamamlayın.
  • Bridge Another World Alice in Shadowland

    Gizemli bir dünyada yolculuk yaparak kayıp eşyalardaki sırları açığa çıkarabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Hidden Object: Mystery Estate

    Hidden Object: Mystery Estate, farklı oda ve mekanlarda sizden istenen gizli objeleri bulmaya çalışarak tüm sırları çözmeye çalışacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunudur.
  • Cube Rogue

    Cube Rogue, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve küplerle oluşturulmuş bir dünyadaki sırları çözeceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.
  • The Hacker 2.0

    The Hacker 2.0 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Wifi Hacker Prank

    Wifi Hacker Prank, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kullanıp arkadaşlarınızı kandırabileceğiniz eğlenceli bir uygulamadır.
  • Wifi Password Hacker Prank

    Wifi Password Hacker Prank, ismindeki prank kelimesinden anladığınız üzere Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz wifi şifre bulma şaka uygulamasıdır.