Hades' Star

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Hades' Star, Android tabanlı akıllı telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz detaylı bir uzay strateji oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Hades' Star mobil oyunu, uzayın derinliklerinde gizli kalmış bir dünyanın kapılarını siz oyunculara açan sıra dışı bir strateji oyunudur.

Uzayın büyülü atmosferinin mobil platforma yansıtıldığı Hades' Star mobil oyununda işiniz hiç kolay olmayacak. Zira mütevazı bir uzay aracıyla başlayacağınız oyunda Hades Galaksisi’nde söz sahibi olmanız sizden isteniyor. Galakside yer alan gezegenlerde kolonileşme adına her şeyi yapmalısınız. Vardığınız gezegendeki sınırlı kaynaklarla askeri imkanlarınızı ve ekonominizi geliştirebilir ve uzayda kurduğunuz medeniyeti büyütebilirsiniz.

Tüm bu kolonileşme faaliyetlerini yaparken diğer oyuncularla da temas halinde olmanızda fayda var. Zira diğer oyuncularla ittifaklar kurabilir ve ortak örgütler kurabilirsiniz. Böylelikle Hades' Star oyununda diplomasi yeteneklerinizi de kullanabilirsiniz.

İyi seviyedeki grafikleri ve müzik seçimleriyle büyülü uzay atmosferinin tam anlamıyla aktarıldığı oyunda aktif olmadığınız zamanlarda da kimse sizden bir şey çalamaz. Yani oyunun temposuna kendiniz de karar verebilirsiniz. Uzayda strateji parçalayacağınız Hades' Star mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz. 

Yağız Sarman

Hades' Star

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
279 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlardan oynayabileceğiniz Hades' Star, uzayda kurduğunuz medeniyeti büyütmeye çalışacağınız tam bir uzay strateji oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Hades' Star mobil oyunu, uzay atmosferinde kolonileşme ve bir medeniyet kurmanızı sağlayan farklı bir strateji oyunudur.

Tam anlamıyla bir strateji oyunu olan Hades' Star mobil oyununda, politik ve diplomatik tüm yeteneklerinizi sergileme imkanı bulacaksınız. Aslına bakarsanız bunları kullanmak zorunda kalacaksınız. Zira Hades Galaksisi’nde kolonileşme faaliyetleri yapacağınız oyunda başlangıçta son derece mütevazı bir uzay aracıyla işe başlıyorsunuz.

Başlangıçta hiçbir şeyiniz olmasa bile vardığınız yeni gezegendeki kısıtlı kaynakları akıllıca kullanarak ekonomik ve askeri imkanlarınızı genişletebilirsiniz. Sıfırdan güçlü bir medeniyet kurmanız aslında sizin oyundaki başarınızı gösterecek. Bu yolda diğer oyuncularla diplomatik ilişkiler yürütmeniz de son derece kritik. Diğer oyuncularla karlı anlaşmalar yapabilir ve örgütlere katılarak ittifaklar oluşturabilirsiniz.

Çevrimiçi olarak gerçek oyuncularla oynayacağınız Hades' Star oyununda zaman sınırı olan görevlere tabi olsanız da aslında oyunun temposunu siz belirleyebilirsiniz. Zira oyuna bağlanmadığınız zamanlarda süre limitli görevlerin zamanı işlemezken, siz yokken diğer kullanıcılar da size saldıramıyor. Oyunun grafikleri ve müzikleriyle de uzay atmosferinin iyi yansıtıldığını belirtmek gerek. Gerçek bir strateji oyunu olan Hades' Star’ı AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Trek Timelines APK

    Star Trek Timelines APK, galaksi üzerinde kendi istasyonunuzu oluşturup yönetebildiğiniz bir aksiyon-strateji oyunudur.
  • Star Trek Trexels

    Star Trek Trexels, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Star Engine

    Star Engine, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunudur.
  • Star Wars: Commander

    Star Wars: Commander, evrenin en uzak galaksilerinde kendi üssünüzü kurup, savaştığınız aksiyon-strateji oyunudur.
  • Star Fleet - Galaxy Warship

    Star Fleet - Galaxy Warship, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Star Trek Fleet Command

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Star Battleships

    Star Battleships, zevkli zamanlar geçirmenizi sağlayabilecek bir uzay stratejisi olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Star Wars: Galactic Defense

    Star Wars: Galactic Defense ile boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirebilirsiniz