HAGO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz vakit geçirebileceğiniz bir sosyal medya uygulaması

HAGO, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır. Oyunlar oynayıp eğlenceli vakit geçirebileceğiniz ve aynı zamanda da yeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz uygulamayı mutlaka denemelisiniz. Konumunuzu da kullanan uygulama ile çevrenizdeki insanlara ulaşabiliyorsunuz. Oyun oynarken sohbet de etmenize olanak sağlayan uygulama ile keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Hepsi birbirinden eğlenceli farklı oyunları bünyesinde bulunduran HAGO, her yerden bağlantı kurabileceğiniz bir uygulama olma özelliği de taşıyor. Oldukça kolay kullanıma sahip olan HAGO, telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulama diyebilirim.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için kullanabileceğiniz uygulama ile yeni insanlarla tanışma fırsatı yakayabiliyorsunuz. Farklı oyunları oynayarak rekorlar kırabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Oyun oynamayı seven herkesin beğenerek kullanabileceğini düşündüğüm HAGO, sizleri bekliyor.

HAGO uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

HAGO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
59 MB DOSYA BOYUTU

Oyun oynayıp arkadaşlık kurabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması

HAGO, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz hem oyun oynayabileceğiniz hemde yeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Oyunlar oynayıp eğlenceli vakit geçirebileceğiniz uygulama ile çevrenizdekilere ulaşarak yeni arkadaşlıklar da kurabiliyorsunuz. Hepsin birbirinden eğlenceli onlarca farklı oyuna sahip olan uygulama ile oyun oynarken sohbet de edebiliyorsunuz. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan uygulama ile eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Oldukça kolay kullanıma sahip olan HAGO, telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulama diyebilirim.

Farklı oyunları oynayarak rekorlar kırabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Oyun oynamayı seven herkesin beğenerek kullanabileceğini düşündüğüm HAGO, sizleri bekliyor. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz uygulamayı sakın kaçırmayın.

HAGO uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Kudos

    Çocuklara güvenli bir ortam sunan sosyal medya uygulaması
  • Testfoni

    Eğlenceli testlerin yer aldığı bir sosyal medya uygulaması
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.