Haiku Deck

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,538 TOPLAM İNDİRME
79.1 MB DOSYA BOYUTU

Haiku Deck, iPad'iniz üzerinde etkileyici sunumlar hazırlamanın hızlı, kolay ve eğlenceli yoludur.

Haiku Deck, iPad üzerinde kolay, hızlı ve eğlenceli şekilde etkileyici sunumlar hazırlamanıza olanak tanıyan kullanışlı bir uygulamadır.

Nerede olursa olsun aklınıza bir fikir geldiğinde, ders dinlerken, bir hikaye anlatırken veya bir işi ateşlemeye çalışırken Haiku Deck her zaman yanınızda. İstediğiniz her konuda her an sunumlar hazırlayabilir ve düşüncelerinizi iPad üzerine dökebilirsiniz. Sonrasında istediğiniz yerde iPad'inizi daha büyük bir monitör veya ekrana bağlayarak sunumlarınızı herkesle kolayca paylaşabilirsiniz.

Sadece bu kadar da değil. iTunes üzerinde en yeni ve kullanışlı, en sıcak neler var kategorilerine girmeyi başaran Haiku Deck ile mükemmel bir şekilde dizayn edilmiş slayt şovları oluşturabilir ve bunları istediğiniz zaman paylaşabilirsiniz.

iPad'inizi çok daha işlevsel ve verimli bir hale getirecek olan Haiku Deck özellikle sunumlar ve slayt gösterileriyle uğraşan herkesin denemesi gereken bir uygulama.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft PowerPoint

    Microsoft PowerPoint uygulaması ile iOS cihazlarınız üzerinde sunum hazırlayabilir ve ve bu sunumları paylaşabilirsiniz.
  • Prezi Viewer

    Prezi Viewer, web tabanlı gelişmiş sunum hazırlama programı Prezi ile hazırladığınız sunumları görüntüleyebileceğiniz güzel bir iPhone uygulamasıdır.
  • Slideagram HD

    Slideagram HD kullanıcılara pratik bir şekilde slayt gösterileri hazırlama konusunda yardım ediyor.
  • SlideRocket

    Powepoint alternatifi mobil cihazınız üzerinden çalışan muhteşem sunumlar hazırlamanız için tüm özellikleri içinde barındıran eşsiz sunum hazırlama servisidir.
  • Microsoft To-Do

    Microsoft To-Do, iPhone kullanıcıları için yapılacaklar listesi hazırlama, bir tür plan yapma ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Google Slaytlar

    Google Slaytlar uygulamasını kullanarak mobil cihazlarınız üzerinden slayt gösterileri hazırlayabilirsiniz.
  • Curator

    Curator, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir portföy ve sunum uygulamasıdır.
  • Keynote

    Keynote, iPhone ve iPad için güçlü sunum uygulamasıdır.