Halo: Spartan Strike

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
451 TOPLAM İNDİRME

Halo: Spartan Strike kuşbakışı kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur

Halo: Spartan Strike eğer top down shooter türündeki oyunları seviyorsanız oldukça hoşunuza gidebilecek bir aksiyon oyunu.

Microsoft tarafından yayınlanan Halo oyunlarına alternatif bir yön kazandıran bu kuşbakışı savaş oyununda Halo evrenine konuk oluyoruz veüstün yetenekli bir Spartan askeri olarak tehlike dolu görevlere katılıyoruz. Uzak gelecekte geçen bir hikayeye sahip olan Halo: Spartan Strike'da maceramız 2552 yılında dünyada New Mombasa şehrinde başlıyor. Dünyayı istila eden düşmanlarımıza karşı giriştiğimiz mücadelede uzak gezegenlere de yolculuk etmemiz gerekiyor. Mekanik savaşçılar olan Prometheanlar ve Covenant güçleri ile savaşarak dünyayı geri kazanmaya çalışıyoruz. Oyun boyunca sık ormanlar ve yıkıntı halindeki şehirler gibi farklı mekanları ziyaret etmekteyiz.

Halo 2 döneminde geçen alternatif bir hikayeye sahip olan Halo: Spartan Strike'da kahramanımızı kuşbakışı görüş açısıyla yönetiyoruz ve 30 farklı bölümde bize dört bir yandan saldıran düşmanlarla ve güçlü bölüm sonu canavarlarıyla savaşıyoruz. Birçok farklı silah seçeneği ile zenginleştirilen oyunda Halo ile özdeşleşmiş Warthog gibi taşıtları da kullanabilmemize izin veriyor.

Göze hoş görünen grafikler ve görsel efektlerle süslenmiş Halo: Spartan Strike'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Windows 7 işletim sistemi
  • Çift çekirdekli işlemci
  • 1 GB RAM
  • DirectX 10 uyumlu 512 MB video belleğe sahip ekran kartı
  • DirectX 10
  • 2550 MB boş depolama alanı
Can Erdil Şentürk

Halo: Spartan Strike

x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Halo: Spartan Strike kuşbakışı kamera açısı ile oynanan bir aksiyon oyunudur

Halo: Spartan Strike eğer mobil cihazlarınızda heyecan verici bir savaş oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz top down shooter türünde bir aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bu kuşbakışı savaş oyunu uzak bir gelecekte geçen bilim kurgu türünde bir hikayeye sahip. Halo 2 döneminde geçen oyunda uzak gezegenlere yolculuk ediyoruz ve üstün yetenekli bir Spartan askeri olarak komutamızdaki askerlerle dünyayı kurtarmak için mücadele veriyoruz. Maceramız boyunca mekanik savaşçılar olan Promethean askerleri gibi güçlü düşmanlarla çarpışıyoruz ve aksiyon dolu anlar yaşıyoruz.

Halo: Spartan Strike'da yolculuğumuz bizi savaş nedeniyle harabeye dönmüş şehirlerden sık ormanlar gibi farklı mekanlara taşıyor. Kuşbakışı kamera açısı ile oynanan oyunda sürekli yoğun aksiyon içerisinde olabilmekteyiz. Dört bir yandan düşmanlar bize saldırırken silahlarımızı kullanarak etrafa mermi saçıyoruz ve canımız bitmeden bölümleri geçmeye çalışıyoruz. Oyunun grafikleri, patlama ve ateş etme gibi görsel efektleri oldukça başarılı. Halo: Spartan Strike bize farklı ateş stillerine sahip silahlar kullanma imkanı veriyor. Ayrıca Halo oyunlarıyla özdeşleşmiş olan Warthog gibi araçları kullanabilmemiz de mümkün.

Halo: Spartan Strike eğer top down shooter türünü seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Halo: Spartan Strike

x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
864 MB DOSYA BOYUTU

Halo: Spartan Strike mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur

Halo: Spartan Strike, Halo oyunlarına farklı bir bakış açısı getiren bir mobil aksiyon oyunu.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz top down shooter türünde bir kuşbakışı aksiyon oyunu olan Halo: Spartan Strike'da klasik Halo oyunlarından alışık olduğumuzdan farklı bir oyun yapısı ve alternatif bir hikaye mevcut. Halo: Spartan Strike'da Halo 2 dönemimde geçen bir konuya tanık olmaktayız. 1552 yılında dünya yabancı düşmanlar tarafından istila edilmeye başanmış ve yok olmanın eşiğine gelmiştir. Üstüne yeteneklere sahip olan bir Spartan askeri olarak bize düşen görev ise birliklerimizi toplamak ve düşmanları temizlemektir. Bu mücadelemiz dünyada başlıyor; fakat uzayın uzak köşelerine kadar uzanıyor. Savaşımız boyunca farklı düşmanlarla karşılaşırken, yıkık şehiler ve sık ormanlar gibi değişik mekanları ziyaret ediyoruz.

Halo: Spartan Strike'da kahramanımızı kuşbakışı kamera açısından yönetiyoruz. Bir strateji oyununa benzeyen bir görünüme sahip olan oyunda kahramanımızın kontrolü direkt olarak bizim elimizde olduğu için aksiyona daha çok dahil oluyoruz. Düşmanalr etrafımızdan yaklaşırken ateş ederek onları durduruyoruz. Kuvvetli bölüm sonu canavarları da oyunda bizi beklemekte.

Halo: Spartan Strike içerisinde 30 farklı bölüm, bolca silah seçeneği ve güzel grafikler bulabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Halo: Spartan Assault

    Halo Spartan Assault ilginç ve eğlenceli bir yapıya sahip bir Halo oyunudur
  • Halo: Spartan Assault Lite

    Halo: Spartan Assault Lite bolca aksiyon sunan bir Windows 8 oyunudur
  • Spartan Fist

    Spartan Fist indir, sonra günlerde aksiyon oyunları arasında en çok aranan kelimelerden.
  • Halo: Reach

    Halo: Reach, çok sevilen FPS serisi Halo'nun Steam üzerinde yayınlanan ilk aksiyon oyunudur.
  • Halo Infinite

    Halo Infinite Steam'de! Şimdi kadar yapılmış en iddialı Halo oyununda Halo halkasının etkileyici genişliğini ilk kez keşfedin.
  • Halo 4

    Halo 4 Steam'de! Xbox 360 oyun konsolunda en çok oynanan FPS oyunlarından Halo 4, şimdi PC'de
  • Halo Zero 2D

    Ünlü Halo oyununun 2D ve ücretsiz veriyonu.
  • Counter Strike

    Counter Strike 1.5 Türkçe yama dosyasıdır. Counter Strike 1.5 Türkçe oynamak için bu dil paketini indirip kurun.