Han Savaşları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,146 TOPLAM İNDİRME

Han Savaşları tarayıcınız üzerinde oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur.

Han Savaşları oyunculara zengin bir içerik sunan bir tarayıcı tabanlı strateji oyunu.

Bilgisayarlarınızın güncel internet tarayıcısı üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online strateji oyunu olan Han Savaşları'nda oyuncular Orta Çağ'da geçen bir hükümdarlık macerasına davet ediliyorlar. Han Savaşları hem doğunun hem de batının tarihe damga vurmuş imparatorluklarını oyuna taşıyor. Oyun içerisinde Bizans, Britanya, Frenk, Rusya, Litvanya, İberya, Almanya, Bulgaristan ırkları batıyı temsil ederken Moğollar, Farslar ve Araplar doğuyu temsil ediyor. Biz bu ırklardan birini seçip oyuna başlıyoruz.

Han Savaşları'nda oyuna başladıktan sonra ilk olarak kendi şehrimizi inşa ediyoruz. Tarımsal üretimimizi gerçekleştireceğimiz ve kaynak üretimi yapacak binaları oluşturduktan sonra sıra ordumuzu kurmaya geliyor. Ürettiğimiz kaynakları kullanarak farklı birimler ve kahramanlar yetiştirerek ordumuza dahil edebiliyoruz. Yeterli güce sahip olduktan sonra sıra yeni topraklar fethetmeye geliyor. Yeni topraklar yeni kaynakları bize kazandırıyor. Han Savaşları'nda kaynak elde etmenin bir diğer yolu da ticaret yapmak.

Han Savaşları'nda diğer oyuncularla savaşabilir, diplomatik yolları kullanarak ittifaklar kurabilir ve onlarla ticaret yapabilirsiniz. Güzel grafiklere sahip oyunu oynayabilmek için tek ihtiyacınız olan şey internet bağlantısı ve güncel bir internet tarayıcısı.

Han Savaşları Tanıtım Videosu

 

Can Erdil Şentürk

Han Savaşları

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
29,005 TOPLAM İNDİRME

Han Savaşları, internet tarayıcınız üzerinden online olarak oynayabileceğiniz ücretsiz bir tarayıcı oyunudur.

Online olarak birden fazla oyuncu ile oynanabilen bir oyun olan Han Savaşları internet tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz bir oyun, yani herhangi bir indirme ya da yükleme gerektirmemekte. Türkiye’de tamamen Türkçe olarak yayın yapan Han Savaşları dünyada daha birçok ülkede sevilerek oynanan bir yapımdır.

XS Software’in yapımcısı olduğu oyunun orijinal adı Khan Wars’tur ve Türkçe olarak Han Savaşları’na çevrilmiştir. Çoklu oyuncu desteği sunan ücretsiz online strateji oyunu olan Han Savaşları’nı oynamak için sadece üye olmanız yetiyor. Onun dışında ekstra bir yükleme vs. yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Hemen Han Savaşları’na kolayca üye olup oynamaya başlayabilirsiniz.

Han Savaşları’nın amacına ve oynanışına göz attığımız zaman klasik strateji oyunlarında karşımıza çıkan oyun stili aynen Han Savaşları’na aktarılmış durumda. Oyunda kendinize ilk başta küçük bir şehir kuruyor ve oyun ilerledikçe şehrinizi olabildiğince ekonomik ve askeri yönden geliştirmeye çalışıyorsunuz. Bunun için de oyun boyunca çeşitli madenleri toplamanız ve zenginleşmeniz gerekiyor. Ekonominizi geliştirip şehrinizi büyütürken aynı zamanda Han Savaşları’da yer alan rakiplerinize karşı da üstünlük sağlamaya çalışıyorsunuz.

Oyunda seçmekte zorluk yaşayacağınız birbirinden harika özelliklerle donatılmış tam 11 adet ırk bulunuyor, kısaca o ırklara bakacak olursak;

  • Bulgarlar: Birçok farklı ekstranın yanı sıra, savaş sırasında askeri birliklerini iyileştirebilir.
  • Franklar: Birçok farklı ekstranın yanı sıra, savaşçı yeteneğine bonus kazanabilir.
  • Almanlar: Birçok farklı ekstranın yanı sıra, savaşçı yeteneğine bonus kazanabilir.
  • Polonyalı: Birçok farklı ekstranın yanı sıra, savunma yeteneğine bonus kazanabilir.
  • Bizanslı: Birçok farklı ekstranın yanı sıra, iyileştirme şansına bonus kazanabilir.
  • Britian: Birçok farklı ekstranın yanı sıra, liderlik yeteneğine bonus kazanabilir.
  • Türk: Birçok farklı ekstranın yanı sıra, şans yeteneğine bonus kazanabilir.
  • Litvanyalılar: Birçok farklı ekstranın yanı sıra, süvari yeteneğine bonus kazanabilir.
  • Ruslar: Birçok farklı ekstranın yanı sıra, savaş sırasında bina yıkma seviyesi şansını yükseltir, ek olarak kuşatma yeteneğine bonus kazanabilir.
  • Japonlar: Birçok farklı ekstranın yanı sıra, her samurai başarılı savaş sonrası düşman nüfusundan 20 tanesini kendi ordusuna çekebilir.
  • Moğollar: Birçok farklı ekstranın yanı sıra, her Cengizhan koruması sefer hızını %1 arttırır.

Her ırkında birbirinden güçlü yetenekleri ve özellikleri bulunuyor, önemli olan kendinize en uygun olanı seçip doğru taktikleri uygulayıp başarılı olabilmektir. Bunun yanı sıra her ırka ait özel bir askeri birlik bulunmakta, Örneğin; Türk ırkının özel birliği Yeniçeriler, Japon ırkının özel birliği Samuraylar.

Başarılı ve farklı bir strateji oyunu deneyimi arayan oyuncular için büyük bir fırsat olan Han Savaşları sizi ortaçağın kanlı savaşlarına götürecek, hemen ücretsiz bir şekilde üye olup internet tarayıcınız üzerinden Türkçe olarak oynamaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Screeps

    Screeps: Programcılar için özel MMO sandbox oyun
  • Lost Ark

    Oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Lost Ark, gerilime ve aksiyona doyacağınız bir MMO RPG oyunudur.
  • Call of War

    Call of War, 2. Dünya Savaşı'nda geçen, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
  • Total War: NAPOLEON

    Total War: NAPOLEON ile kendinizi Napolyon Savaşları'nda bulacaksınız. 
  • Dust Fleet

    Büyük bir filoya komuta ettiğiniz Dust Fleet oyununda, savaşları kazanarak uzayın hakimi olun.
  • New World

    New World, açık dünya devasa çok oyunculu (MMO) PC oyunu.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • Swords of Legends Online

    Swords of Legends Online, fantastik dünyada geçen aksiyon mmorpg oyunu.