Hanger World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Hanger World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Hanger World ilginç fizik motoruyla öne çıkan ve platform oyunlarına yeni bir bakış açısı getiren bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan Hanger World'de Hanger adını verdiğimiz bir kahramanla Indiana Jones benzeri bir maceraya atılıyoruz. Bu macerada bizi jilet gibi keskin dev testereler, açlıktan gözleri dönen büyük canavarlar, bizi ortadan ikiye ayırabilecek lazerler gibi ölümcül tuzaklar bekliyor. Bizim yapmamız gereken şey ise kolumuzu bacağımızı veya herhangi bir uzvumuzu kaybetmeden bu ölümcül tuzakları aşmak. Bu iş için sahip olduğumuz halatlı kancayı kullanıyoruz ve kancamızı fırlatarak tavanlarda ve duvarlarda sallanarak doğru zamanlamayla bu tuzakları atlatıyoruz.

Hanger World'de "ragdoll" tabanlı, yani bir bez bebeğin temel alındığı bir fizik motoru mevcut. Kahramanımız sallandığında ve havada taklalar attığında bu fizik motorunun ne derece başarılı çalıştığını görebiliyoruz. Ayrıca sert yüzeylere çarptığımızda kahramanımız bir top gibi sekebiliyor ve komik sahneler ortaya çıkıyor. Oyunda yer alan 81 zorlu bölümde pervanelerin, testeerlerin arasından geçiyor ve gizemli kahramanlarla karşılaşıyoruz.

2 boyutlu grafiklere sahip olan Hanger World renkli bir görünüme sahip.

Can Erdil Şentürk

Hanger World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
25.1 MB DOSYA BOYUTU

Hanger World'de tuzaklarla dolu parkurda salınım hareketi yaparak ilerlemeye çalışıyoruz.

Hanger World, eğlenceli fakat bir o kadar da zorlu bir beceri oyunu deneyimi yaşamak isteyen oyunseverlerin kaçırmaması gereken oyunlardan bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Hanger World, Örümcek Adam benzeri oyunlar oynamaktan hoşlanan iPhone ve iPad cihaz sahiplerini ekrana kilitleyecek bir yapım.

Oyuna ilk girdiğimiz zaman karşımıza basit ve gösterişten uzak grafiklerden oluşan bir arayüz çıkıyor. Tasarımlar her ne kadar sade olsa da oyunun fizik motoru çok iyi işler çıkartıyor. Özellikle karakterin salınım hareketi ve herhangi bir yere çarptığı zaman ortaya çıkan görüntüler bir hayli iyi.

Hanger World'teki temel amacımız kontrolümüze verilen karaktere salınım hareketi yaptırarak ilerlemesini sağlamak. Bunu gerçekleştirebilmek için zamanlamaya dikakt etmemiz gerekiyor. Yanlış zamanda yapacağımız bir hamle karakterin salınımını olumsuz yönde etkileyebiliyor. Buna ek olarak ilerlemeye çalıştığımız parkur da tehlikelerle dolu. Karakterimizi hiçbir şekilde tuzaklara ve engellere çarptırmamamız gerekiyor.

Örümcek Adam tarzı beceri oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Hanger World size benzer bir deneyim yaşatacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hanger Free

    Keyifli yapısı ve gerçekçi fizik motoruyla dikkat çeken Hanger ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • WORLD PIECE

    WORLD PIECE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Bounder's World

    Bounder's World beceri ve reflekse dayalı yapısıyla öne çıkan eğlenceli bir oyun.
  • World of Ball

    World of Ball, toptan çıkan yuvarlak nesneleri yönlendirmenizi ve yıldızları toplamanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Lep's World 2

    Android Lep's World 2 ile çocukluğunuza yolculuk yapmaya ne dersiniz? Zıplayın tuğlaları parçalayın veya kaplumbağaları ezin karar sizin.
  • Super Vito World

    Super Vito World klasik tarzda bir platform oyunudur
  • Zeyno's World

    Zeyno's World, Android üzerinden oynanabilen bir platform oyunudur.
  • Adventures in Ice World

    Adventures in Ice World ile Kuzey Kutbu'na yolculuk ediyoruz