Hangi Futbol Kulübü?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
665 TOPLAM İNDİRME
14.95 MB DOSYA BOYUTU

Hangi Futbol Kulübü? tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir takım tahmin etme oyunudur.

Özellikle futbol meraklılarının denemesi gereken oyunlardan bir tanesi. Futbolla aranız iyiyse Hangi Futbol Kulübü?'nü mutlaka denemelisiniz. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu oyun hem tablet hem de akıllı telefonlar üzerinde oynanabiliyor.

Oyundaki temel amacımız bize gösterilen resimlerde yera lan futbol takımlarının isimlerini tahmin etmek. Takımların amblemlerinden yola çıkarak üreteceğimiz tahminleri ekranın aşağısında yer alan klavyeyi kullanarak yazabiliyoruz. Oyunun en güzel yanlarından bir tanesi de hiçbir kayıt veya üyelik işlemi gerektirmiyor olması. Oyunu hemen indirip keyfini çıkartmaya başlayabilirsiniz.

Hangi Futbol Kulübü?'nde zorlandığınız anlarda ipuçları satın alma şansınız var. Fakat bu ipuçları altın karşılığı alındığı için çok fazla kullanmamanızda fayda var. Her ne kadar oyun başında bize belli bir miktar altın veriliyor olsa da bunlar dikkatsiz kullanımda hızla tükeniyor.

Genel olarak Hangi Futbol Kulübü? futbolseverlere hitap eden keyifli bir oyun.

Emircan Erdoğan

Hangi Futbol Kulübü?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bulmaca oyunudur.

Hangi Futbol Kulübü, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Adından da anlayabileceğiniz gibi amacınızın hangi futbol takımı olduğunu bilmek olan oyunu ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

Hangi Futbolcu ve Hangi Karakter gibi oyunların yapımcısı tarafından geliştirilen bu oyunda da ekranda karşınıza futbol takımlarının logosu geliyor ve logoya bakarak hangi futbol takımı olduğunu doğru tahmin etmeye çalışıyorsunuz.

Benzerleri gibi burada da takıldığınız zaman harf yerleştirme ve harf sildirme gibi ipuçlarından faydalanabiliyorsunuz. Herhangi bir kayıt ya da internet bağlantısı gerektirmeden oyunu indirir indirmez oynamaya başlıyorsunuz.

Özellikle futbol meraklılarının ve her yaştan insanın severek oynayabileceği bir bulmaca oyunu olan Hangi Futbol Kulübü oyununu herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Romantizm Kulübü APK

    Romantizm Kulübü Aşk Oyunları APK Android oyununda romantik hikayelere dahil oluyoruz.
  • Bursaspor

    Bursaspor kulübü tarafından geliştirilmiş resmi uygulamadır.
  • Nightclub Story

    Nightclub Story, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir gece kulübü simülasyonudur.
  • Prima Kulübü

    Bebeklerin aktivite takibi için ebeveyn uygulaması.
  • Fenerbahçe SK

    Fenerbahçe SK, Fenerbahçe Spor Kulübü resmi Android uygulaması.
  • Mohikan APK

    Mohikan uygulaması (Android APK), Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi taraftar uygulamasıdır. Destek için Mohikan Fenerbahçe uygulamasını telefonunuza indirin.
  • FC Barcelona Official App

    FC Barcelona Official App, Barcelona kulübü için hazırlanarak Android telefon ve tablet sahiplerine sunulan resmi uygulama.
  • Galatasaray Canlı Duvar Kağıdı

    Galatasaray Canlı Duvar Kağıdı, Galatasaray Spor Kulübü taraftarlarının severek kullanabileceği bir hareketli duvar kağıdı uygulamasıdır.