Hangi Şarkıcı?

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,104 TOPLAM İNDİRME
10.56 MB DOSYA BOYUTU

Hangi Şarkıcı? fotoğrafları gösterilen ünlüleri tahmin etmeye çalıştığımız eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Hangi Şarkıcı? keyifli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor. Hem tablet hem de akıllı telefonlar üzerinde sorunsuz olarak oynayabileceğiniz bu oyunda fotoğrafı gösterilen şarkıcıları tahmin etmeye çalışıyoruz.

Oyunun en fazla öne çıkan yanları arasında kullanıcılardan kayıt olmalarını istemiyor olması geliyor. Bu sayede oyunu direkt olarak indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunda çok sayıda ünlü isim yer almakta.

Bu ünlülerin resimleri bizlere poster efekti verilmiş halde sunuluyor. Bu yüzden tahmin etmek zaman zaman zor olabiliyor. Neyse ki oyuna ipucu satın alma özelliği eklenmiş. Bu özelliği kullanarak takıldığınız noktalarda ipuçları satın alabiliyor ve bölümleri daha kolay geçebiliyorsunuz.

Genel olarak her yaştan oyunsevere hitap eden Hangi Şarkıcı? keyifli bir bulmaca oyunu oynamak isteyen herkes tarafından sevielcektir.

Emircan Erdoğan

Hangi Şarkıcı?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bulmaca oyunudur.

Hangi Şarkıcı? iOS cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir kelime bulma oyunudur. Bu kategoride pek çok İngilizce oyun olsa da Türkçe olanını ve aynı zamanda düzgün geliştirilmiş olanını bulmak zor oluyor.

Hangi Şarkıcı ise başarılı bir bulmaca oyunu. Ekrana çıkan resimlere bakarak, resimdeki şarkıcının hangi şarkıcı olduğunu tahmin etmeniz gerekiyor. Daha sonra da harfleri kullanarak ekrana yazmalısınız.

Eğer takılırsanız ekrandaki harflerden yerleştirebilir ya da sildirebilirsiniz. Bu arada şarkıcıların kolaydan zora doğru sıralanmış olduğunu unutmayın. Bu yüzden de oyun git gide zorlaşan bir yapı izliyor.

Eğer siz de bu tarz bulmaca oyunlarını seviyorsanız Hangi Şarkıcı oyununu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Can Bonomo

    Can Bonomo, ünlü şarkıcı Can Bonomo'nun resmi (official) mobil uygulaması.
  • Songkick Concerts

    Songkick Concerts, favori şarkıcı ve müzik gruplarınızın konserlerini yakından takip ederek, gideceklerinizi planlayabileceğiniz süper bir Android uygulamasıdır.
  • Inna Ringtones and Wallpapers

    Inna Ringtones and Wallpapers, sevilen ve popüler şarkıcı Inna'nın zil sesleri ve duvar kağıtlarını bulabileceğiniz güzel bir Android uygulamasıdır.
  • Demi Lovato: Path to Fame

    Demi Lovato: Path to Fame, Amerikalı şarkıcı, model, şarkı sözü yazarı Demi Lovato'nun resmi mobil oyunu.
  • Akinator the Genie

    Akinator the Genie, Android cihazlarınız üzerinden tahmin ettiğiniz gerçek veya hayali ünlü oyuncu, futbolcu, şarkıcı vb. kişileri size sorular sorarak tahmin eden eğlenceli ve etkileyici bir uygulamadır.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.