Hangisi? Seç Birini!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Bilginizi, görsel hafızanızı test edin.

Hangisi? Seç Birini!, internetsiz oynanabilen bilgi yarışması oyunu. Farklı kategorilerde bilgi sınamasının yanı sıra logo testine sokmasıyla klasik soru cevap oyunlarından ayrılan yapım, tamamen ücretsiz indirilebiliyor. Android telefonunuzda bilgi yarışması oyunlarına yer veriyorsanız geliştiricisi yerli olan bu yapımı kesinlikle oynamalısınız.

Büyük butonları, sade arayüzüyle hem telefon hem tablette rahat, keyifli oynanış sunan, internet gerektirmemesiyle her yerde oynayabileceğiniz bir bilgi yarışması oyunu Hangisi? Seç Birini!. Genel kültür, tarih, coğrafya, sinema, spor, bilim kategorilerinde yüzlerce sorunun yanı sıra görsel hafızayı test eden logolar bölümü bulunuyor. Her soruyu 30 saniye içerisinde cevaplamak zorundasınız. 5 dakikanın ardından oyun sonlanıyor. Oyun boyunca kullanabildiğiniz 3 joker hakkınız var. Oyun ilerledikçe madalya kazanıyorsunuz. Madalya, hem oyundaki başarınızı hem de sıralamanızı gösteriyor.

Erkan Calp

Hangisi? Seç Birini!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
218.5 MB DOSYA BOYUTU

Bilginize ve görsel hafızanıza güveniyorsanız Hangisi? Seç Birini! tam size göre.

Hangisi? Seç Birini!, internet bağlantısı gerektirmeyen soru cevap, bilgi yarışması oyunu. iPhone / iPad cihazınızda bilgi yarışması, görsel hafıza testi oyunları oynuyorsanız, yerli geliştirici tarafından iOS platformuna da ücretsiz açılan bu oyunu kesinlikle oynamalısınız. Sorular da sürekli yenileniyor!

Durakta, otobüste, metroda, misafirlikte, arkadaşınızı beklerken, molada veya canınız sıkıldığında mobil cihazınızda açıp oynayabileceğiniz internetsiz hızlı oyunlardan. Genel kültür, tarih, coğrafya, sinema, spor, bilim alanında kendinize güveniyor, bilgi yetmez görsel hafızamı da sınamak istiyorum diyorsanız Hangisi? Seç Birini! bilgi yarışması oyununu şiddetle tavsiye ederim.

Her kategoride yüzlerce soru, birbirine yakın üç şık arasından seçim yapma stresi sizi bekliyor. Her soru için maksimum 30 saniye ayırabiliyorsunuz. Ayrıca sorular gelirken süre akıp gidiyor. Bilemediğiniz soruda elenmiyorsunuz; üç yanlış cevabın ardından yarışma sonlanıyor. Üç joker hakkınız var. Tahmin edeceğiniz üzere hayat kurtaran jokerler sınırlı kullanımlı. Soruları bildikçe gelen altınlarla ücretsiz joker alabiliyorsunuz. Oyun içi videoları izleyerek de ücretsiz altın kazanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trivia Crack 2

    Trivia Crack 2: Ücretsiz ve Türkçe bilgi yarışması oyunu
  • Emoji Trivia

    Emoji Trivia uygulamasında, emojilerden oluşan binlerce sorunun cevabını tahmin etmeniz gerekiyor.
  • Zarta

    Zarta, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz online Türkçe bilgi yarışması oyunu.
  • Payquestion

    Payquestion - Bilgi Yarışması Oyunu İndir Android: Payquestion ile soruları bilin, ödülleri kapın.
  • Gold Quiz

    Gold Quiz oyununda genel kültürünüzü test edebileceğiniz birbirinden ilginç soruları cevaplayabilirsiniz.
  • Bilgi Maratonu - Dünya Turu

    Yarışırken ülkeler hakkında yararlı bilgiler edinin.
  • Bilişim Bilgi Yarışması

    Bilişim Bilgi Yarışması, bilişim ilgili sorulardan oluşan bir Android bilgi yarışması oyunudur.
  • Şevkat Yerimdar Bilgi Yarışması

    Şevkat Yerimdar Bilgi Yarışması uygulamasıyla Şevkat Yerimdar dizisi hakkındaki bilgilerinizi test edebilirsiniz.