HapKitap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.3/5 ZİYARETÇİ
286 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

HapKitap uygulamasında yüzlerce kitabın özetini okuyabilirsiniz.

HapKitap uygulaması ile Android cihazlarınız üzerinden 20 farklı kategorideki kitapların özetlerini bulabilirsiniz.

Felsefe, bilim, aile ve çocuk, tarih, edebiyat, sanat, eğitim ve daha birçok kategoride sunulan yüzlerce kitap arşivi sunan HapKitap uygulamasında, merak ettiğiniz kitapların özetlerine anında ulaşabiliyorsunuz. Seçtiğiniz her kitaba 20 dakika ayırarak kitap hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olabileceğiniz HapKitap uygulamasında, kategorileri inceleyerek çeşitli kitapları bulabilirsiniz.

Üye olduktan sonra kişiselleştirilmiş öneriler de sunan HapKitap uygulaması, kitapların bilgi sayfalarında yazarlarını ve kimlerin okuyabileceğini de belirtiyor. Eğer, bir kitap hakkında bilgi sahibi olmanız gerekiyorsa ve okuyacak zamanınız yoksa HapKitap uygulamasında kitap özetlerini okuyabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

HapKitap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
23.9 MB DOSYA BOYUTU

HapKitap uygulaması ile binlerce kitabın özetini okuyabilir, kitaplar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

HapKitap uygulamasını kullanarak iOS işletim sistemli cihazlarınızdan dilediğiniz kitabın özetine kolayca ulaşabilirsiniz.

20 farklı kategoride binlerce kitap arşivi sunan HapKitap uygulamasında Bilim, Tarih, Aile ve Çocuk, Edebiyat, Sanat, Eğitim, Felsefe, Roman ve daha birçok kategoride merak ettiğiniz kitaplara ulaşabilmeniz mümkün. Uygulamaya üye girişi yaptıktan sonra her bir kitaba ortalama 20 dakika ayırarak, kitabın özetini okuyabilir ve konusuna hakim olabilirsiniz.

İlgi alanlarınıza göre size özel önerilerde bulunan HapKitap uygulamasında, kitap ayrıntılarını incelediğinizde yazarı, konusu, kimlere hitap ettiği vb. bilgilere de ulaşabilirsiniz. Merak ettiğiniz kitapları almadan önce, özetlerini okuyup bilgi sahibi olmak istiyorsanız ya da ödevlerinizi yetiştirmeniz gerekiyorsa HapKitap uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • KitUP

    Kitap okuyacak vaktiniz yoksa, KitUP uygulaması ile 15 dakikada kitap özetlerini okuyabilirsiniz.
  • NOOK

    NOOK, kitap okuma deneyiminizi arttıracak olan ve içerisinde 3 milyondan fazla kitap barındıran yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Bookself

    Bookself (Android İndir): Ücretsiz e-kitap ve sesli kitap uygulaması
  • Audioteka

    Android için ücretsiz olarak yayınlanan Audioteka ile sesli e kitaplara ulaşabilirsiniz.
  • seskit

    seskit uygulaması ile Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıları e-kitaplara erişebilirler.
  • Storytel

    Storytel uygulamasında dilediğiniz kitabı sesli olarak dinleyebiliyorsunuz.
  • Mantano Ebook Reader Premium

    Android için Montano E-Kitap Okuma uygulaması, herhangi bir EPUB 2 ya da PDF e-kitabı okumak, nıt almak ve dinlemek için tasarlanmıştır.
  • Samsung eKitap

    Samsung tablet ve akıllı telefonlarda kullanabileceğiniz ücretli ve ücretsiz e-kitap, dergi ve yayınlara ulaşabileceğiniz Android uygulaması.