Harper's Bazaar Türkiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Harper's Bazaar Türkiye, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz başarılı bir dergi okuma uygulamasıdır.

Harper's Bazaar Türkiye, kadınların oldukça ilgisini çekecek tarzda bir dergi okuma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulamada, sofistike, ışıltılı, trendsetter, provokatif, ikon, gösterişli, güçlü, lüks, stil sahibi ve zeki kadınlara özel içeriklere ulaşabilirsiniz. Eğer ilgilendiğiniz veya takip ettiğiniz bir dergiyse mutlaka indirmeniz gerektiğini söyleyebilirim. 

Dünya çapında pek çok kadının ilgiyle takip ettiği bir dergi olan Harper's Bazaar ülkemizde de kadınların keyifle okuduğu dergiler arasında yer alıyor. Özel röportajlar, renkli ve kişisel stil notları, etkileyici moda editöryalleri, moda dünyasının starları, en iyi alışveriş önerileri ve güzellik dünyasındaki en son yeniliklerin bulunduğu dergide, zengin içeriğin yanı sıra tarzınıza uygun önerilere de erişebiliyorsunuz. 

Bu arada uygulamanın ücretsiz olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Fakat şunu söylemek lazım, dergiyi akıllı cihazınızdan okuyabiliyorsunuz ama belirli bir ücret ödemeniz gerekiyor. Google Play Store üzerinden her ay düzenli olarak ücret ödeyerek yeni sayıyı indirebileceğiniz gibi yıllık abonelik imkanı da bulunan Harper's Bazaar Türkiye'nin yıllık abonelik bedeli sadece 24 TL. Dergi okuma keyfinizi akıllı cihazlarınıza taşımak isteyen kadınlar bu uygulamayı tercih edebilirler.

Gökhan Abay

Harper's Bazaar Türkiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
38.8 MB DOSYA BOYUTU

Harper's Bazaar Türkiye, iPhone ve iPad cihazlarınızda dergiyi okuyabileceğiniz başarılı bir uygulamadır.

Harper's Bazaar Türkiye, dünya kadınlarının her zaman takip ettiği derginin mobil platformlarda olan uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletleriniz üzerinden kullanabileceğiniz uygulamada, moda dünyasının starlarından en iyi alışveriş önerilerine kadar pek çok içeriği bulabilirsiniz. Özellikle kadınların ilgisini çekecek bu uygulamadaki içeriklere cüzi bir miktar ödeyerek tamamına erişebilirsiniz. 

Harper's Bazaar dergisinin Türkiye ayağının uygulaması olan Harper's Bazaar Türkiye zengin içeriğiyle kullanıcıların beğenisine sunuldu. Sofistike, ışıltılı, trendsetter, provokatif, ikon, gösterişli, güçlü, lüks, stil sahibi ve zeki kadınların takip ettiği dergide, özel röportajlar, renkli ve kişisel stil notları, etkileyici moda editöryalleri, moda dünyasının starları, en iyi alışveriş önerileri ve güzellik dünyasındaki en son yenilikler yer alıyor. 

Derginin uygulamasını indirmek ücretsiz ama sınırlı bir içeriğe erişebildiğinizden ücretli mobil versiyonunu almanızı öneririm. App Store üzerinden her ay düzenli olarak ücret ödeyerek indirebileceğiniz gibi yıllık abonelik imkanı da bulunan Harper's Bazaar Türkiye, dergi okuma keyfinizi akıllı cihazlarınıza taşıyacak. Bu arada unutmadan söyleyelim 12 aylık abonelik fiyatı 24 TL.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.
  • ELLE Türkiye

    ELLE Türkiye, Android cihazlarınızda okuyabileceğiniz en kaliteli moda ve kadın dergisi.
  • Türkiye Gazetesi Mobil

    Türkiye Gazetesi Mobil, Türkiye Gazetesinin internet sitesi üzerindeki haberlerine Android cihazlarınız üzerinden hızlıca ve kolay olarak ulaşmanızı sağlayan ücretsiz ve yararlı bir uygulamadır.
  • Acunn

    Acunn uygulaması ile Yetenek Sizsiniz Türkiye, Survivor ve O Ses Türkiye gibi yarışma programlarının güncel haberlerine ulaşın.
  • Nabız

    Nabız, Türkiye ve Dünya gündemini takip edebileceğiniz Türkçe haber uygulaması.
  • İhlas Haber Ajansı

    Türkiye ve Dünya gündemine dair son gelişmeleri kaynağından takip edebilirsiniz.
  • Aktif Haber

    Aktif Haber, hem Türkiye hem de Dünya gündemini yakından takip edebilmenizi sağlayan Android mobil haber uygulaması.
  • Tüm Dergiler

    Türkiye'de yayınlanan her kategoriden yüzlerce dergiye tek bir kaynaktan kolayca ulaşabilirsiniz.