Harry Potter: Puzzles & Spells

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME
119 MB DOSYA BOYUTU

Harry Potter: Puzzles & Spells İndir (Android Oyunu): Sihirli üçlü eşleştirme oyunu

Harry Potter: Puzzles & Spells (Android), Google Play Store’da Harry Potter hayranlarına hitap eden üçlü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunlarından biri. Zynga tarafından geliştirilen bulmaca ve büyü (sihir) oyunu Harry Potter: Puzzles & Spells’de filmden tanıdık karakterler de bulunuyor. Harry Potter filmlerini izlemek kadar oyunlarını da oynamaktan keyif alıyorsanız, birçok başarılı oyuna imza atan Zynga’nın Harry Potter: Puzzles & Spells oyununu Android telefonunuza indirip oynamalısınız. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Harry Potter’ın büyüsünü ve harikalarını daha önce hiç olmadığı gibi deneyimleme zamanı! Büyü yapmaya, zorlukların üstesinden gelmeye ve Büyücü Dünyasının garip şeylerini kutlamaya hazırlanın. Bir yandan da mobil cihazınızda şimdiye kadarki en büyülü eşleştirme bulmacaları ile büyülenin! Daha zorlu üçlü eşleştirme bulmacalarını çözmenizde yardımcı olacak büyü becerileri ve yeni büyüleri kullanmak ve geliştirmek için bölümleri geçin. Üçlü eşleştirme maceranızda ilerlerken Harry, Ron ve Hermione’nin bir trolü devirmesi, Fred ve George’un şakalar yapması ve Hadrig’in büyülü yaratıklara bakması gibi filmlerden klasik anların kilidini açın! Size 3’lü eşleştirme bulmacalarını çözmenizde yardımcı olacak büyülü bir yaratığın yardımını kazandırabilecek eserleri, yerleri ve tuhaflıkları simgeleyen kartları toplarken Büyücü Dünyasının harikaları hakkında daha fazla bilgi edinin!

Harry Potter: Puzzles & Spells Android İndir

  • Sihirli üçlü eşleştirme
  • Büyülerin kilidini açın ve yükseltin.
  • İkonik anları kutlayın.
  • Yaratıkları toplayın.
  • Sihir asasınızı seçin.

 

Erkan Calp

Harry Potter: Puzzles & Spells

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
245.4 MB DOSYA BOYUTU

Harry Potter: Puzzles & Spells İndir (iOS Oyunu): Mücevherleri eşleştirin ve yeni sihirleri açın.

Harry Potter: Puzzles & Spells (iOS), App Store’da da ücretsiz indirilebilir üçlü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu. Harry, Ron, Hermione dahil Harry Potter filmlerinde öne çıkan karakterleri hikayeleriyle birlikte içeren sihirli bulmaca oyunu Harry Potter: Puzzles & Spells, popüler mobil oyunların geliştiricisi Zynga’a ait. Harry Potter filmleri izlemek kadar oyunları oynamak ta keyif veriyorsa, Harry Potter: Puzzles & Spells oyununu kaçırmayın; hemen App Store’dan indirin!

Yeni Harry Potter üçlü eşleştirme oyunu Harry Potter: Puzzles & Spells’de Harry Potter’ın büyülü ve harikalarla dolu dünyasını hiç olmadığı gibi deneyimliyorsunuz. Mobil cihazlarda şimdiye kadarki en sihirli eşleştirme bulmacalarını içeren oyunda Harry, Ron ve Hermione’nin bir trolü yıkması, Fred ve George’un oyun etmesi, Hagrid’in büyülü yaratıklarına bakması gibi Harry Potter filmlerinden hafızalara kazınan anları yaşayın!

Harry Potter: Puzzles & Spells iOS İndir

  • Harry Potter filmlerinden orijinal Büyücü Dünyası karakterlerini içeren 3’lü eşleştirme bölümlerini çözün! Büyülerde ustalaşacağınız yenilikçi bulmaca oyununda ilerleyerek sihir becerilerinizi geliştirin ve en iyi bulmaca oyuncularını bile memnun edecek ve şaşırtacak sonsuz günlük etkinlik dizisinin keyfini çıkarın.
  • Yeteneklerinizi seviyelendirin: Seviyenizi yükseltmek, ödüllerini kilidini açmak ve her yeni üçlü eşleştirme bulmacasının üstesinden gelmenize yardımcı olacak sihirli yetenekler kazanmak için oyun süresince deneyim puanları kazanın.
  • Büyüleri açın ve yükseltin: Engelleri ve tehlikeleri kaldırarak bulmacaları çözmek için büyüleri kullanın. Örneğin, objeleri yolunuzdan uzaklaştırmak için Wingardium Leviosa’yı kullanın.
  • Harry Potter’ın büyüsünü yeniden yaşayın: Hayali üçlü eşleştirme bulmacalarını çözerken, Harry Potter hikayelerinin en unutulmaaz anlarını kutlayın. Yol boyunca Daily Prophet, destansı yolculuklarında ilerlerken sizi Harry Ron ve Hermione ile güncel tutacak.
  • Görkemli koleksiyonları bir araya getirin: Çözdüğünüz her bulmaca ile birlikte Büyücü Dünyasının muhteşem eserlerini, yerlerini ve tuhaflıklarını kutlayan koleksiyon kartları kazanırsınız. Koleksiyonunuz üzerinde durun ve en zorlu bulmacaları çözerken size doğrudan yardımcı olacak faydalar sağlayacak harika bir yaratık edinin.
  • Günlük etkinliklerin keyfini çıkarın: Her gün yeni ve heyecan verici etkinliklere katılın. Karakterlerin doğum günlerini kutlayın ve çok sayıda sihirli Harry Potter anına tanık olurken büyüleri yükseltin!

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Harry Potter: Wizards Unite

    Harry Potter: Wizards Unite: Harry Potter hayranları için artırılmış gerçeklik oyunu
  • Kids Puzzles

    Kids Puzzles çocuklar için hazırlanmış olan bir bulmaca oyunu.
  • My Chess Puzzles

    My Chess Puzzles, rakibinizi belli hamle sayısında mat etmenizi isteyen satranç bulmaca oyunu.
  • Line Maze Puzzles

    Line Maze Puzzles, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Math | Riddles and Puzzles

    Zevkli deneyim sunan harika bir matematik oyunu
  • Jigsaw Puzzles

    Jigsaw Puzzles, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir yapboz oyunu.
  • Mr Ninja: Slicey Puzzles

    Önünüze çıkan herkesi akıllıca kesin.
  • Chess Puzzles

    Chess Puzzles, satranç bulmacaları çözerek daha iyi satranç oynamaya başlamanızı sağlayan yararlı bir Android satranç oyunu.