Harvest Swap

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Eşleştirmeler yaparak kendi çiftliğinizi kuracağınız eğlenceli bir oyundur.

Farklı şekillerden oluşan eğlenceli eşleştirme bölümlerinde yarışarak puan toplayacağınız ve hayalinizdeki çiftliği inşa edeceğiniz Harvest Swap, Android işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinden sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, farklı renk ve şekillerden oluşan eşleştirme bloklarını uygun şekillerde birleştirerek seviye atlamak ve çiftlik malzemelerinin kilidini açmaktır. Anı renge ve şekle sahip en az 3 bloğu yan yana veya alt alta getirerek eşleştirme küplerini patlatabilirsiniz. Bu sayede puan toplayarak farklı bölümlere ulaşabilir ve kendi çiftliğinizi kurmak için ihtiyacınız olan tüm malzemeleri alabilirsiniz.

Oyunda birbirinden eğlenceli 800’den fazla seviye yer almaktadır. Ayrıca hayalinizdeki çiftliği tasarlayabileceğiniz sayısız obje ve hayvan bulunmaktadır. Eşleştirmeleri başarıyla tamamlayarak istediğiniz puan kazanabilir ve görevleri yerine getirerek çiftliğinizi büyütebilirsiniz.

Mobil platformda bulmaca oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Harvest Swap, geniş oyuncu kitlesine sahip kaliteli bir yapımdır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FarmVille: Harvest Swap

    FarmVille: Harvest Swap
  • Swap The Box

    Swap The Box ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz keyifli bir oyundur. Temel olarak bulmaca ve beceri dinamiklerini harmanlayarak yepyeni bir deneyim sunuyor.
  • Harvest Town

    Kendi çiftliğinizi inşa ederek onlarca farklı hayvanı besleyeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Crazy Cake Swap

    Crazy Cake Swap, Zynga'nın yeni üçlü eşleştirme oyunu.
  • Harvest Land

    Harvest Land, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik kurma oyunudur.
  • Big Farm: Mobile Harvest

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Big Farm: Mobile Harvest mobil oyunu, sıfırdan başlayıp bir çiftlik imparatoru olabileceğiniz keyifli bir çiftlik simülasyon oyunudur.
  • Hop Swap

    Hop Swap, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Swap Ball

    Swap Ball, siyah beyaz topu platformda tutmaya çalıştığınız zor bir o kadar eğlenceli Android oyunu.