Hasenat Namaz Vakitleri

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
891 TOPLAM İNDİRME
21.8 MB DOSYA BOYUTU

Hasenat Namaz Vakitleri uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca namaz vakitlerini öğrenebilirsiniz.

Hasenat Namaz Vakitleri uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının cihazlarında faydalanabilecekleri namaz vakti uygulamaları arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Uygulamanın pek çok farklı işlevi kolay ve basit bir arayüzle sunması sayesinde çok deneyimli olmayan kullanıcılar bile namaz vakitlerini bilme konusunda bir sorun yaşamayacaklardır.

Uygulama ezan vakitleri geldiğinde kullanıcıları özelleştirilebilir alarmlar ile uyarabiliyor ve aynı zamanda namaz vakti geçtikten sonrasına alarm kurabilme özelliği de mevcut. Ayrıca hem ezan hem de klasik alarmlar kurabilmek mümkün olduğu için yeterince özelleştirilebilir olduğunu söylemek mümkün.

Eğer bulunduğunuz şehirdeki namaz vakitlerinin yanında başka bir şehri daha kontrol etmek istiyorsanız bunu kendi namaz vakti ayarlarınızı değiştirmeden de gerçekleştirebilirsiniz. Cuma namazlarını kesinlikle kaçırmak istemeyenler, Cuma gününe özel bir ek alarm kurma seçeneğine de sahipler.

Sadece ülkemizdeki değil, dünyanın pek çok yanındaki şehirlerin namaz vakitleri yer aldığı için yurtiçindekine ek olarak yurtdışında yaşayan kullanıcılar da uygulamadan kolayca faydalanabilirler. Namaz esnasında Kıble'nin ne tarafta olduğunu öğrenmek isteyenler de yine Hasenat Namaz Vakitleri ile bu bilgiye ulaşabiliyorlar.

Eğer namaz vakitleri için çevrimdışı çalışan bir uygulama arıyorsanız denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Namaz Vakitleri

    Namaz Vakitleri, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın zengin içerikli namaz vakitleri uygulaması.
  • Five Adhans

    Five Adhans (Beş Vakit), iPhone ve Apple Watch için namaz vakitleri, namaz hatırlatıcı uygulaması.
  • Ezan Vakti

    Ezan Vakti, namaz vakitleri alarm, kıble bulma uygulaması.
  • Vestel Mobil İmsakiye

    Vestel Mobil İmsakiye uygulaması ile namaz vakitleri cebinizde.
  • Define

    Define, namaz vakitleri takibi, kıble bulma, zikir çekme ve daha pek çok özelliği dini uygulamalar kategorisinde bulabileceğiniz en iyi iOS uygulamalarından bir tanesi.
  • Muslim Assistant

    Muslim Assistant (Müslim Asistan) uygulamasında Kıble yönü bulucu, ezan ve namaz vakitleri, zikirmatik, Allah'ın 99 ismi anlamı ve daha fazlası mevcut.
  • Muslim Pro

    Namaz vakitleri, sesli Kur'an okuma, dini günler ve kıble bulma gibi pek çok özelliğe sahip Muslim Pro ile ibadetlerinizi rahatlıkla yerine getirebilirsiniz.
  • İmsakiye 2019

    İftar ve Sahur vakitleri, İftara kalan süre, Namaz saatleri, Kıble pusulası