Hava Nasıl

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME
14.9 MB DOSYA BOYUTU

Hava Nasıl, sadece yaşadığınız ilin haftalık hava raporunu sunmaktadır.

Hava Nasıl, yaşadığınız yerin haftalık hava durumunu öğrenebileceğiniz tamamen Türkçe arayüz ile gelen ücretsiz bir mobil uygulama. Nem oranı, rüzgar ve yağmur şiddeti, basınç gibi ayrıntılı bilgiler sunmayan uygulama tamamen ücretsiz ve reklamsız.

Büyük simge ve yazılarla süslenmiş arayüz ile gelen Hava Nasıl, sadece bulunduğunuz ilin hava durumunu göstermektedir. Bir hafta boyunca havanın nasıl olacağını öğrenebilirsiniz. Sıcaklık derecesinden başka bilgi vermeyen uygulama o günkü havaya uygun seçilmiş fotoğraflar sunmaktadır.

Tamamen Türkçe olması, reklam ve satın alım içermemesi ve de basit kullanımlı olması yönünden öne çıkan uygulama, detaylı bilgiler sunmasa da kullanılabilir.

Erkan Calp

Hava Nasıl

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
160 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Hava Nasıl, yaşadığınız ilin hava durumunu gösteren basit tasarlanmış bir uygulamadır.

Sadece bulunduğunuz şehrin hava durumu hakkında bilgi almak istiyor ve de ayrıntılar sizin için önemli değilse Hava Nasıl adlı yepyeni mobil uygulama tam size göre. Sadece Türkçe dil desteği sunan, tamamen ücretsiz ve rahatsız edici reklamlar içermemektedir.

Hava Nasıl, bulunduğunuz il ve ilçeyi tespit ederek (Konumunuzu bulması için uygulamaya izin vermeniz gerekiyor.) bir haftalık hava durumu raporu sunuyor. Ancak detaylı olarak değil. Sadece o gün kaç derece olacağını ve sıcaklığı öğrenebiliyorsunuz ve hava sıcaklığını yansıtan fotoğraflar gösteriliyor. Başka bir şehrin hava durumunu öğrenmeniz ise şu an için mümkün değil.

Hava Nasıl, akıllı telefon ve tabletinizden bulunduğunuz yerin hava durumunu öğrenebileceğiniz en basit ve hızlı uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Weather Status

    iPhone için en iyi hava durumu uygulamalarından biri.
  • AirVisual

    AirVisual uygulamasında, gerçek zamanlı hava durumu ve hava kirliliği verilerine ulaşabilirsiniz.
  • Hava Durumu Meteoroloji

    Hava Durumu Meteoroloji, iOS 10 widget destekli ücretsiz hava durumu uygulaması.
  • Yahoo! Weather

    iPhone, iPod Touch ve iPad için Yahoo! Hava Durumu uygulaması, hava durumu tahminleriyle Flickr fotoğraflarını birleştirerek anlık hava durumu görüntülerini iOS cihazınıza getiriyor.
  • Google Haberler ve Hava Durumu

    Google Haberler ve Hava Durumu ile güncel haberler ve hava durumu bilgileri iOS cihazlarınıza geliyor
  • ClearWeather HD

    ClearWeather HD, istediğiniz bölgelerin hava durumu hakkında detaylı bilgiler sunan yararlı ve ücretsiz bir iOS hava durumu uygulamasıdır.
  • NTV Hava+

    NTV Hava+ uygulaması ile hava durumunu takip edebilir, bulunduğunuz konumun hava durumunu paylaşabilirsiniz.
  • Climendo

    Climendo, güvenilir kaynakların hava durumunu karşılaştırıp karıştırarak en güvenilir bilgileri elde etmenizi sağlayan yararlı ve kullanışlı bir iOS hava durumu uygulamasıdır.