Haytap Shop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Haytap Shop uygulamasıyla evcil hayvanlarınızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilir, barınaklara bağış yapabilirsiniz.

Haytap Shop uygulamasıyla Android işletim sistemli cihazlarınızdan evcil hayvanlarınızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilir, barınaklara bağış yapabilirsiniz.

Hayvan Hakları Federasyonu tarafından hizmete sokulan Haytap Shop uygulamasında kedi, köpek, kuş, akvaryum canlıları, kemirgenler ve sürüngenlerin tüm ihtiyaçlarını bulabilirsiniz. Yemlerden bakım malzemelerine kadar pek çok ürün seçeneği sunan platformda satın alacağınız ürünler pet shop veya süpermarketlerdeki ürünlerle aynı fiyat aralığında. Haytap Shop üzerinden alacağınız ürünler için ödediğiniz tutarlar, yine sahipsiz hayvanların bakım ve diğer ihtiyaçlarına harcanıyor.

Mamalar, bakım ürünleri, hayvan kıyafetleri, yastıklar, takvimler, tişört ve daha birçok ürün yelpazesi sunan Haytap Shop uygulamasıyla siz de kendi evcil hayvanlarınıza bir şeyler satın alabilir, ödediğiniz paranın sahipsiz hayvanlara aktarılmasını sağlayabilirsiniz. Bu projeye destek olmak istiyorsanız Haytap Shop uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Haytap Shop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Haytap Shop uygulaması ile evcil hayvanlarınızın mama ve diğer ihtiyaçlarını kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Haytap Shop uygulaması iOS cihazlarınız üzerinden evcil hayvanlarınızın mama ve diğer ihtiyaçlarını kolaylıkla satın alabilmenizi sağlıyor.

Hayvan Hakları Federasyonu tarafından yürütülen Haytap Shop projesi ile barınaklarda yaşayan sahipsiz hayvanların ihtiyaçları karşılanıyor. Online mağaza üzerinde satılan kedi, köpek, kuş, akvaryum canlıları, sürüngenler ve kemirgenlere ait mama ve diğer ürünler ile hem kendi dostlarınızın ihtiyaçlarını karşılayabiliyor, hem de ödediğiniz ücretlerle sahipsiz hayvanlara bağışta bulunabiliyorsunuz.

Haytap Shop’tan alınan ürünlerin ücretleri tamamen bu proje kapsamında harcanarak, hiçbir hayvanın açlıktan, hastalıktan ya da diğer nedenlerden dolayı mağdur olmaması sağlanıyor. iPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyeceğiniz Haytap Shop uygulamasından alışveriş yaparak siz de sahipsiz hayvanların yaşamını sürdürebilmesi için katkıda bulunabilirsiniz. Üstelik satılan ürünlerin fiyatları, dükkanlarda satılan ürünlerin fiyatlarıyla rekabet edecek şekilde belirlenmiş. 

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toyzz Shop Oyuncak Mağazası

    Binlerce oyuncak Toyzz Shop mobil uygulamasında! Android telefonunuza yükleyin, mağazaya gitmeden en güzel oyuncaklara göz atın, satın alın.
  • Pet Shop Story

    Pet Shop Story, kendi pet shopunuzu oluşturup işletebileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android pet shop oyunu.
  • Strawberry Shortcake Bake Shop

    Strawberry Shortcake Bake Shop özellikçe çocuklara hitap eden eğlenceli bir oyun.
  • Tiny Auto Shop

    Tiny Auto Shop, oyuncak araba mağazasını işletmeniz gereken bir Android oyunu.
  • Shop Heroes

    Shop Heroes fantastik bir hikayeye sahip bir mağaza işletme oyunudur
  • Donut Shop

    Donut Shop'ta fırınımızda çörek pişirip müşterilerimize hizmette bulunuyoruz.
  • Burger Shop

    Burger Shop, tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir hamburger yapma oyunu.
  • My Burger Shop 2

    My Burger Shop 2, restoran işletme ve yemek yapma oyunlarından hoşlananlara hitap ediyor.