Haywire Hospital

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Haywire Hospital, sıra dışı bir hastanede müdür olarak görev yaptığınız Android oyunu.

Haywire Hospital, sadece kedi çalışanların olduğu, birbirinden ilginç hastaların geldiği bir hastanede genel müdür pozisyonunda çalıştığımız hastane yönetimi oyunu.

Android cihazlarımızda (fazla detay içerdiğinden tablette oynanması gerektiğini düşünüyorum) ücretsiz oynayabildiğimiz hastane işletmeciliği oyununda sıra dışı bir hastanede görev yapıyoruz.

Genel müdür olarak; hastanemize gelen farklı türde hayvanların (her ne kadar garip hastalıklara tutulsalar da) en iyi şekilde tedavi edilmelerini sağlamak için alanında uzman, galaksinin en iyi doktorlarını işe alıyor, hasta takibini bizzat yapıyor, hastaları hastanemizde kaldıkları süre boyunca memnun etmeye çalışıyoruz.

Erkan Calp

Haywire Hospital

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
112 MB DOSYA BOYUTU

Haywire Hospital mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hastane oyunudur

Haywire Hospital eğer kendi hastanenizin başına geçmek ve hastaları iyileştirmek için mücadele etmek isterseniz oynamaktan zevk alabileceğiniz bir hastane oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir hastane yönetim oyunu olan Haywire Hospital'da baş rolünü kedilerin üstlendiği bir hastane macerası bizi bekliyor. Biz oyunda yoğun olarak çalışan bir hastanenin yönetimine yeni atanan bir kahramanın yerine geçiyoruz. Bize düşen görev ise hastanemizin her hastayla yeteri kadar ilgilenebilmesini sağlamak ve hasta memnuniyetini üst seviyede tutmak. Fakat bu iş sandığımız kadar kolay olmuyor.

Haywire Hospital'da hastanemizin her türlü hastalığa cevap verebilmesi ve hastaları iyileştirebilmesi için alanında uzman doktorları hastanemizin kadrosuna dahil etmemiz gerekiyor. Oyun boyunca birçok acil durum karşımıza çıkmakta; bu acil durumlara nasıl karşılık verdiğimiz ise oyundaki başarımızı etkilemekte. Oyun boyunca farklı hastalık türlerini de keşfedeceğiz. Bu hastalıklarla baş etmek için ise arşivleri kurcalamamız, bolca araştırma yapmamız ve tıp bilgimizi geliştirmemiz gerekiyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Mental Hospital Tycoon APK

    Ücretsiz olarak yayınlanan Idle Mental Hospital Tycoon APK'da deli hastanesini yönetmeye çalışacağız.
  • Pocket Hospital

    Pocket Hospital, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve kendinize ait bir sağlık tesisi inşa ederek sıkılmadan oynayacağınız simülasyon tarzı bir mobil oyundur.
  • My Hospital

    My Hospital, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz hastane kurma oyunu.
  • Hospital Sim Pro

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir hastane oyunu
  • Fun Hospital-Tycoon is back

    Kendi hastanenizi kurarak, birbirinden ilginç hastaları tedavi edebileceğiniz muazzam bir simülasyon oyunudur.
  • Dream Hospital

    Mobil platformda hastane yöneteceğiz.
  • Hospital Dash

    Hastaları tedavi edeceğiz.
  • Idle Hospital Tycoon

    Kendi hastanenizi yöneterek hastaları tedavi edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.