Heads Up!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Heads Up! oldukça eğlenceli bir tahmin etme oyunudur

Heads Up! arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir mobil bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Heads Up! oyunu asıl olarak Amerika'nın en ünlü şov programlarından olan Ellen DeGeneres'in programında oynanan bir sosyal oyun olarak ortaya çıkmış bir oyun. Tabu benzeri bir yapıya sahip olan Heads Up!'ta temel amacımız arkadaşlarımızın bize gösterdiği karttaki kelimeyi, o kelimeyi kullanmadan arkadaşlarımıza belirlenen süre içerisinde anlatmak. Bu iş için şarkı söyleyebiliyor, taklit yapabiliyoruz ve farklı şekilde karttaki kelimeleri hatırlatacak şeyler yapabiliyoruz.. Tek yapmamamız gereken karttaki kelimeyi söylememek.

Heads Up! oyununda farklı kategoriler altında toplanmış yüzlerce kart seçeneği oyunculara sunuluyor. Oyuncular bu kartları anlatmaya ve tahmin etmeye çalıştıklarında tablet veya telefonlarını sallayarak bir sonraki karta geçebiliyorlar. Ayrıca Heads Up! oyunu oynarken sizin görüntülerinizi kaydedebiliyor. Bu videoları eğlence için sonradan Facebook hesabınızda paylaşabiliyorsunuz.

Heads Up! eğer arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz eğlenceli bir sosyal oyun arıyorsanız oldukça hoşunuza gidebilecek, yüksek etkileşimli bir mobil bulmaca oyunu.

Can Erdil Şentürk

Heads Up!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Heads Up!, arkadaşlarınızla birlikte bolca eğlenmenize yardımcı olan bir kelime tahmin etme oyunudur

Heads Up! Amerika'nın ünlü televizyon yıldızlarından olan Ellen DeGeneres'in şov programında oynanan aynı adlı oyunu mobil cihazlarınıza taşıyan bir uygulama.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Heads Up!'ta oyuncular takımlar halinde yarışmaktalar. Oyunda tek taraf üzerinde bir kelime yazılı kartı başının üzerinde tutarken diğer taraf o kelimeyi kartı tutan oyuncuya anlatmaya çalışıyor. Tabu benzeri bir yapıya sahip olan oyunda kelimeyi söylemeden karşımızdaki oyuncuya kelimeyi anlatıyoruz. Anlatım yaparken şarkı söyleyebilir, taklit yapabilir veya farklı şekillerde kelimeyi anlatabilirsiniz. Belirlenen süre içerisinde en çok kelimeyi bilen taraf oyunu kazanmakta.

Heads Up!'ta farklı kategoriler altında yüzlerce kelime yer alıyor. Oyuncular bir kelimeyi bildikten sonra veya bilemeyecekleri kelimelerle karşılaştıklarında iPhone veya iPad'lerini sallayarak bir sonraki kelimeye geçebilmekteler. Uygulamanın güzel yönü siz oyunu oynarken videolarınızı kaydedebilmesi ve sonradan bu videoları Facebook üzerinde paylaşabilmenize imkan vermesi.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heads-up Notifications

    Android telefon ve tabletinizdeki bildirimleri daha belirgin ve özel bir şekilde alın
  • Button Up!

    Button Up, Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayabileceği yeni ve eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Tangled Up!

    Tangled Up!, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Up Tap

    Up Tap ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Armor Academy Shape It Up!

    Armor Academy Shape It Up! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Space Heads

    Space Heads, Android cihazınızda soluksuz oynayacağınız bir uzay oyunu.
  • Nitro Heads

    Nitro Heads, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, canavar kamyonlarla eğlenceli bir maceraya atılacağınız bir yarış oyunudur.
  • Snark Busters: All Revved Up

    Snark Busters: All Revved Up mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur