Healthy Recipes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
2.8 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sağlıklı yemek tarifleri uygulamasıdır.

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz çok fazla yemek tarifi uygulaması olduğunu söyleyebilirim. Fakat bunlar arasında sağlıklı yemek tarifleri sunmaya odaklanmış ve başarılı olmuş çok fazla seçeneğimiz yok.

Healthy Recipes'in ise bu yemek tarifi uygulamalarından birisi olduğunu söyleyebilirim. Sağlıklı beslenmek hepimizin hayatında dikkat etmesi gereken bir şey. Fakat ne yazık ki çoğu zaman buna çok fazla önem göstermiyoruz.

Fakat elimizin altında Healthy Recipes gibi bir uygulama olunca ne yemek pişirsem diye düşünmemize gerek kalmıyor. Orijinalinde sağlıkla ilgili bir websitesi olan SparkPeople tarafından geliştirilmiş olan uygulamada sizler gibi ev aşçıları tarafından denenmiş 500 binden fazla yemek tarifi bulunuyor.

Bu uygulama ile sağlıklı yemek tarifleri arasından arama yapabilir, aramalarınızı çeşitli kategorilere göre yapabilirsiniz. Böylece diyetinize uygan tarifleri daha kolay bir şekilde bulabilir ve doğru beslenmeye kapı açabilirsiniz.

Beğendiğiniz tarifleri favori tarifleriniz arasına kaydedebilir ve isterseniz arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Yine kaydettiğiniz bütün tarifleri hesabınıza kaydettiğinizden daha sonra gerektiğinde diğer cihazlardan da girip bakabilirsiniz.

Başarılı bir yemek tarifleri uygulaması olan Healthy Recipes'i herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Healthy Recipes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz yemek tarifleri uygulamasıdır.

Healthy Recipes, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir sağlıklı yemek tarifleri uygulamasıdır. Bir sağlık websitesi olan SparkPeople tarafından geliştirilmiş olan uygulamanın, topluluk katkılarıyla oluşturulduğundan gayet başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Pek çok yemek tarifi uygulaması olsa da çok az sağlıklı yemek tarifleri uygulaması bulunuyor. Bu da Healthy Recipes'i benim gözümde daha değerli kılıyor. Zira akşama yemek pişirmek istediğinizde fakat sağlıklı bir şeyler yemek istediğinizde bunu bulmak çok da kolay olmuyor.

Artık böyle düşüncelerle uğraşmadan Healthy Recipes uygulaması ile ne pişireceğinizi kolayca bulabilirsiniz. Uygulama üzerinden kategori kategori arama yapabilir, elinizdeki malzemeleri ne şekilde değerlendirebileceğinize uygulamadaki 500 binden fazla  tarif arasından istediğinizi seçerek karar verebilrisiniz.

Uygulamaların hepsi topluluktaki insanlar tarafından denenmiş olduğundan gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Yine beğendiğiniz tarifleri favori tarifleriniz arasına kaydedebilir ve isterseniz arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Eğer siz de bu tarz bir sağlıklı yemek tarifleri uygulaması arıyorsanız, Healthy Recipes uygulamasını indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cookpad Recipes

    Cookpad Recipes uygulaması ile mutfakta yepyeni lezzetler deneyebilirsiniz.
  • Italian Recipes

    Italian Recipes, Android cihazlarınız üzerinden İtalyan mutfağının birbirinden lezzetli binlerce yemek tarifine ulaşabileceğiniz ücretsiz ve yararlı bir uygulamadır.
  • Turkish Recipes

    Türk mutfağının lezzetlerini dünyaya sunmak amacıyla hazırlanmış İngilizce bir uygulamadır.
  • Recipes by mobile9

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yemek tarifleri uygulamasıdır.
  • Christmas Recipes

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yılbaşına özel yemek tarifleri uygulamasıdır.
  • Allthecooks Recipes

    Android mobil cihazlar için yemek tarifleri paylaşma platformu.
  • Bake a Cake Puzzles & Recipes

    Yiyecekleri eşleştirerek sıra dışı bir pastane inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.