Hedef.in Puan Hesaplama

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
198 TOPLAM İNDİRME

Hedef.in Puan Hesaplama uygulaması ile çözdüğünüz denemelerden kaç puan alabileceğinizi hesaplayabilirsiniz.

Hedef.in Puan Hesaplama uygulamasıyla üniversiteye hazırlanırken puan hesaplamalarınızı Android cihazlarınızdan gerçekleştirebilirsiniz.

Üniversitelere girişte ilk aşama sınavı olan TYT ve sonraki aşama olan YKS’ye yönelik geliştirilen Hedef.in Puan Hesaplama uygulamasında, çözdüğünüz denemelerin doğru ve yanlış sayılarını girerek puan hesaplaması yapabiliyorsunuz. Çözdüğünüz denemelerdeki başarınıza göre sınavda neler yapabileceğiniz hakkında fikir sahibi olmanızı sağlayan uygulamada, hedefinizdeki üniversiteyi kazanabilmek için almanız gereken puanın da hesabını yapabilirsiniz.

TYT ve YKS için ayrı ayrı puan hesaplaması yapabileceğiniz Hedef.in Puan Hesaplama uygulamasında diploma puanı ve TYT puanlarınızı girerek yaklaşık bir yerleştirme puanı sonucuna ulaşabilmeniz mümkün. Üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerin faydalanabileceği Hedef.in Puan Hesaplama uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Sınava hazırlanan tüm gençlere başarılar diliyoruz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tercih Robotu

    Tercih Robotu, üniversite adaylarının puan hesaplama işlemlerini yaparak girebileceği üniversiteleri başarı sıralamasına göre sıralayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Üniversite Not Hesaplama

    Ders notlarınızı yazarak, dersi geçebilmek için almanız gereken notları hesaplayabilirsiniz.
  • YGS & LYS Puan Hesaplama

    YGS & LYS Puan Hesaplama adlı Android uygulaması sayesinde YGS ve LYS puanlarınızı kolayca hesaplayabilirsiniz.
  • DGS Puan Hesap 2017

    DGS Puan Hesap 2017, Dikey Geçiş Sınavı'na girenler için puan hesaplama uygulaması.
  • Kırıkkale Üniversitesi Portal Sistemi

    Kırıkkale Üniversitesi Portal Sistemi, üniversite öğrencileri ve personelleri için çeşitli uygulamalara erişim imkanı sağlıyor.
  • YKS Meslek Analizi

    YKS Meslek Analizi (Android İndir): Mesleklerin maaş, iş bulma süresi, istihdam oranı gibi verilerini sunan harika bir eğitim uygulaması
  • Üniversite Öğrenci Sistemi

    Üniversite Öğrenci Sistemi, Türkiye'deki üniversitelerde okuyan öğrencilerin ücretsiz olarak yararlanabileceği bir Android öğrenci sistemine giriş uygulaması.
  • İzmir Üniversite Etkinlikleri

    İzmir Üniversite Etkinlikleri, İzmir'de bulunan tüm üniversitelerde yer alan etkinlikleri görüp hakkında bilgi alabileceğiniz faydalı bir Android uygulamasıdır.