HEIR OF LIGHT

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Karanlıkla aydınlığın savaşı üzerine kurulu fantastik RPG oyunu

HEIR OF LIGHT, fantastik RPG oyunlarını seviyorsanız keyif alarak oynayacağınız bir yapım. Mobilde en çok indirilen rol yapma oyunlarının geliştiricisi GAMEVIL’ın Android telefon kullanıcılarına özel çıkardığı yeni rpg oyunu, karanlıkla aydınlığın savaşı üzerine kurulu. Klasik bir hikaye işlenmiş olmasına rağmen kendi büyülü dünyasına çekmeyi başarıyor.

İlk olarak Android platformunda indirilebilir olan fantastik rol yapma oyununda dünyayı kaosa sürükleyen karanlık güçlere karşı mücadele eden bir grup kahramanı (kendilerine Işık Varisi diyorlar) yönetiyorsunuz. Işık ve düzeni geri kazanmak için verdiğiniz mücadelede 5 usta ve yüzlerce hizmetkar (savunma, saldırı, destek, sağlık gibi farklı rollerde) yolculuğunuzda sizi eşlik ediyor. Büyük yardımcılarınızı eğitip geliştirebiliyorsunuz.

Sihirli, gizemlerle dolu fantastik bir dünyanın içerisine sürükleyen rol oyununda güç gösterisi yapacağınız PvP modundan savunmanın nasıl yapıldığını göstereceğiniz kule koruma görevine, karanlık zindanlara giriş yapmaktan özel boss savaşlarına katılmaya birçok aksiyon sizi bekliyor.

Erkan Calp

HEIR OF LIGHT

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
597 MB DOSYA BOYUTU

Karanlıkla iyiliğin savaşı sürüyor!

HEIR OF LIGHT, karanlıkla aydınlığını mücadelesi üzerine kurulu klasik rpg oyunları sevenlerin ilgi göstereceği bir yapım. Karanlık güçlerin günden güne yayıldığı diyarlarda kaosu bozup ışık ve düzeni geri getirebilecek tek umut; Işık Varisi olarak bulunuyorsunuz. Dünyaya ışığı vermek için hız kaybetmeden yola çıkıyorsunuz. Şeytani varlıkların yaşam sürdüğü fantastik dünyaya giriş yapmaya hazır mısınız?

GAMEEVIL’ın Android’den sonra iOS platformuna çıkardığı ücretsiz fantastik rol yapma oyununda dünyayı karanlık güçlerin elinden almak için mücadele eden bir grubu (Işık varisi diye geçiyorlar) kontrol ediyorsunuz. Seferde yanınızda çarpışmaya hazır 5 usta ve 100’den fazla hizmetkarın hepsinin rolü farklı. Kimisi sizinle birlikte savaşıyor, kimisi savunurken yardımınıza koşuyor, kimisi savaşırken destek oluyor, kimisi de savaş sonrası eski sağlığınıza kavuşturmak için yanınızda bulunuyor. Hepsinin görevi farklı.

Sıra dışı ve gizemli bir dünyanın içerisine çeken oyunda gerçek gücünüzü ortaya koymanızı isteyen PvP modu, savunma gücünüzü ölçen kule koruma ve zindanlara sokan ödüllü savaşlar dahil birçok mücadele sizi bekliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Harvest Moon: Light of Hope

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Sky: Children of the Light

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Warriors of Light

    Rumriel şehrini karanlık güçlerden kurtarın ve şehrinize sahip çıkın.
  • Attack the Light

    Attack the Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu
  • Crusaders of Light

    Crusaders of Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • Light Apprentice

    Light Apprentice, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Guns of Survivor

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Luna: Dragon of Kelpy Mountain

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu